Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, Mejm napisał(a):

Mozna tez sobie powiekszyc czcionke w oknie pisania posta

Nie powiększach sobie tylko używasz większej i po napisaniu jest dużo większa niż domyślna.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 315,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Dobrze, że u mnie jeszcze wzrok dobry i mi ta czcionka nie przeszkadza.

Opublikowano
2 godziny temu, k0ntra napisał(a):

W statusach pokazuje tylko 3 odpowiedzi.

Podbijam.

Opublikowano
36 minut temu, Square napisał(a):

Nie powiększach sobie tylko używasz większej i po napisaniu jest dużo większa niż domyślna.

Tak. Po napisaniu po prostu juz jej nie zmniejszam bo mi sie nie chce drugi raz wlazic w ustawienia wielkosci.

Opublikowano

Fajnie, że forum zyskało na responsywności (takie mam przynajmniej odczucie).

Gorzej, że mam wrażenie jakiegoś dziwnego skalowania treści np. widok kompaktowy w nieprzeczytanych jest daleki od kompaktowego - strasznie rozlazłe to, "interlinia" kolejnych wątków dużo za duża:

image.png

Edytowane przez Badus

Opublikowano

Czcionka to tragedia, zwłaszcza podczas pisania posta trzeba korzystać z lupy.

Opublikowano
4 godziny temu, Mejm napisał(a):

Tak. Po napisaniu po prostu juz jej nie zmniejszam bo mi sie nie chce drugi raz wlazic w ustawienia wielkosci.

125% czcionki powinno być defaultem.

Opublikowano
  • Autor

@Square dałem font 13,5, bo było 12 i to już naprawdę ledwo widać :)

Opublikowano
  • Autor

14 godzin temu, k0ntra napisał(a):

W statusach pokazuje tylko 3 odpowiedzi.

Zmienione na 20.

11 godzin temu, Figaro napisał(a):

mam wrażenie, że forum nieco umarło od czasu tej niesamowitej zmiany

Raczej bez żadnego wpływu :)

Bez-nazwy-1.png

Opublikowano

W edgu mobilnym nie da się z forum korzystać. Cały czas przy próbie odpowiedzi ładuje kółeczko. Jak klikniesz dodaj odpowiedź to pojawia się komunikat to pole jest wymagane i tyle.

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, easye napisał(a):

W edgu mobilnym nie da się z forum korzystać. Cały czas przy próbie odpowiedzi ładuje kółeczko. Jak klikniesz dodaj odpowiedź to pojawia się komunikat to pole jest wymagane i tyle.

Takie rzeczy to niestety trzeba czekać na fix od IPB, sami nie zmienimy.

Opublikowano
31 minut temu, Perez napisał(a):

dałem font 13, bo było 12 i to już naprawdę ledwo widać :)

Zmieniles wielkosc w postach dodanych i bardzo spoko to teraz wyglada na m i d.

Tyle, ze w polu pisania posta nadal jest mala czcionka i tam tez przydaloby sie podbic o 1. Eee to tez podbiles.

Nie mowiac juz o stronie glownej. Eee chyba wlasnie podbiles bo jest git.

Opublikowano
  • Autor

Właśnie raczej nie podbiłem, to jeszcze jakieś inne ustawienie, bo mi się też wydaje, że w polu posta ten font to nie jest na 40-letnich ludzi. Poklikamy jeszcze, gdzie to jest.

Opublikowano

Pierwsze zdanie.

Drugie zdanie.

Chyba po publikacji odstep jest zbyt duzy miedzy akapitami.

Opublikowano

Dupa

Dupa

U mnie normalnie.

Edit.

A są odstępy jakieś dziwne rzeczywiście. Później jak się edytuje to już od razu wskakują.

Wróciło normalnie znowu. Na telefonie testuje.