Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ta czcionka xD dla mnie za duża, ale róbta, żeby większość była zadowolona.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 5 minut temu, Plugawy napisał(a):Ta czcionka xD dla mnie za duża, ale róbta, żeby większość była zadowolona.pamiętaj jaka srednia wieku na forum, u niektorych dziadków wzrok juz nie ten
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Juz jest dobrze, jedynie emotki do poprawy by byly większe (o ile się da).Maciupkie są jak na disco
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor Emoty mają poprawiać, bo już na forum IPB było to zgłaszane, że u innych też są max jakieś małe.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Czy sekcja Kto jest online? to beda tylko nicki? Poprzednio byly jeszcze widoczne staty ilu gosci ilu zalogowanych itd.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor Hmm, tego nie pamiętam, jak to wyglądało z tymi statsami userów - czy to było systemowa wtyczka, czy jakaś zewnętrzna. Do dodania/kupienia mamy jeszcze te grupy userów. A ogólnie to jest tego sporo, dodałem teraz najnowsze posty, jakieś ogólne statsy forumka i urodziny (zawężone do minimum 10 punktów reputacji, bo bez tego to się robi lista na kilkadziesiąt osób).
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. W dniu 5.04.2025 o 10:37, Perez napisał(a):Zaktualizowane te ikonki obok tematów. Ogólnie można sobie je dowolnie ustawiać z bazy Font Awesome. Dla MS, PS i PC w Platformy dałem dedykowane, pod Ninny nic nie ma z gotowych, ale jak ktoś się nudzi to zapraszam https://fontawesome.com/v6/search?ic=freeSzkoda, że trzeba mieć konto Pro żeby dodać ikonkę.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor 46 minut temu, MYSZa7 napisał(a):Szkoda, że trzeba mieć konto Pro żeby dodać ikonkę.Nom, niestety. W panelu forum maja wpiete tylko te free, jakies 2k sztuk.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Z czcionką na desktopie to widzę mocno subiektywna sprawa (wzrok i wielkość używanego ekranu), bo dla mnie ta poprzednia była w sam raz, a nawet bardziej w stronę, że duża, za to dysproporcja między rozmiarem fonta w wysłanych postach, a tym w oknie pisania odpowiedzi albo przy liczniku stron jest dziwna i wizualnie niespójna.No i niektóre sygnatury są z jakichś przyczyn dziwnie spuchnięte, mimo, że na dużym ich obszarze nic nie ma:Z plusów to faktycznie wszystko jakby płynniej działa, przynajmniej na razie. Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez kotlet_schabowy
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 2 minuty temu, kotlet_schabowy napisał(a):No i niektóre sygnatury są z jakichś przyczyn dziwnie spuchnięte, mimo, że na dużym ich obszarze nic nie ma:To przez nicki do serwisów pod awatarem, jak masz wpisane PSN ID, Gamertaga, Steama i Nintendo ID to się ciągnie w dół bo każda pozycja to nowy wiersz, a za tym idzie to puste miejsce pod sygnaturą.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. No tak xDDziś dopiero poprzeglądam więcej forum, ale już widzę różne smaczki. To:czyli brak większej liczby opcji wyboru stron, jest dla mnie beznadziejną zmianą.W panelu użytkownika nie wyświetlają się ikonki reakcji, które daliśmy/ktoś nam dał. Niby nic, ale estetyka leży:21 godzin temu, Shen napisał(a):o chuj chodzi z tym narzekaniem na czcionke, jak w każdej przeglądarce można sobie zwiększyć lub zmniejszyćTylko że wtedy bym sobie rozwalił wizualnie inne strony (i tak wybiórczo, bo w niektórych miejscach ma to wpływ np. tylko na nagłówki tekstu), gdzie fonty mi pasują. Przynajmniej na FF tak to działa. Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez kotlet_schabowy
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ja już jestem takim lamusem, że nie wiem co to jest, na fonie, to trzecie od dołu. Jasny, ciemny ok, a to ostatnie?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor 13 minut temu, Okie from Muskogee napisał(a):Ja już jestem takim lamusem, że nie wiem co to jest, na fonie, to trzecie od dołu. Jasny, ciemny ok, a to ostatnie?Zwie się to System Preference, więc jak masz to ustawione to kolor dostosuje się do ustawień kompa/telefonu.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Czy tylko ja mam taki problem, że po wejściu w temat wskakuje mi losowa strona? Przykładowo ten temat, miałem już wcześniej przeczytane posty ze strony 117, a gdy teraz tu wszedłem to wyświetliło mi stronę 113, zamiast tę, na której mam nieprzeczytane posty. Czasami wyświetla też pierwszą, ale przeważnie losową.Uzywam opery na androidzie
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Embedy w statusach udało się nareperować, ale na forum dalej ucina niektóre.Nie żeby interesował mnie post of Figaro z hamerykańskimi rzeczami, ale no rzuca się w oko.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Wielkość czcionki uległa znaczącej poprawie, przynajmniej w postach użytkowników, które się czyta. Jedynie czcionka w postach które same piszemy w edytorze mogłyby być nieco większe. No i kolor czcionki mógłby być nieco czarniejszy. Teraz jest trochę zbyt" blady". Jeśli o mnie chodzi to drażnią mnie jeszcze tylko te ogromniaste odnośniki filmików do Youtube`a:
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Gdzie jest teraz opcja ukrywania spoilerów? Bo zupełnie jej nie widzę
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. W dniu 5.04.2025 o 12:08, nero2082 napisał(a):spoilerto są skomplikowane rzeczy teraz, znaczek plusa - wrap in box - a potem jeszcze kółko na ramce spoilera i dać expandable żeby zwinąć, wymaga to uproszczenia:)
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Właśnie szukałem opcji spojlera. Czemu nie ma jednej ikonki, jak wcześniej?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Bo to jak z twórcami gier. Dev musli, że wie lepiej czego chcą użytkownicy.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ale to info o nowych postach to nie wiem na co. Przy wiekszym ruchu bedzie dzialac jak czat na transmisji z pokazu gierek.