Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Pewnie to powiadomienie co wyskakuje na dole strony jak czytasz temat i ktoś napisze w tym czasie nowy post. Tylko w sumie nie wiem o co kaman, bo przecież jest ono na forum od X lat.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Dzięki Mejm. Lipa straszna, taka podstawowa funkcja powinna być wykonywana max 2 kliknięciami
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor A to jest blok, który wczoraj dodawałem - z tym na luzie - jak się przyda to zostawimy, a jak niespecjalnie to do wycięcia.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor Wjechała aktualka apki Statusów - gdyby coś było nie tak - zgłaszajcie. Plus jak są sugestie co do samej apki to również - podeślę autorowi.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 minuty temu, Perez napisał(a):Wjechała aktualka apki Statusów - gdyby coś było nie tak - zgłaszajcie. Plus jak są sugestie co do samej apki to również - podeślę autorowi.Dziwne jest to ze zeby odpisac na status to trzeba kliknac w "X komentarz" i okno pisania pojaiwa sie na samym dole. Z tego co pamietam opcja "odpowiedz" wczesniej byla osobnym guzikiem.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 23 minuty temu, Perez napisał(a):jak niespecjalnie to do wycięciaMożna od razu wywalić, bo co jest pięć postów, a poza tym to samo jest aktywności.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. To to tez nie wiem czy potrzebne.Przez statystyki uzytkownikow mialem na mysle te sekcje. Tutaj wyswietlalo sie chociaz ilu jest online, ilu gosci itd. Go.wno staty dla nikogo ale przynajmniej mialo to wiekszy sens niz kolorowa lista userow.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jak klikniesz pełną listę to tam jest licznik, niestety nie w podziale. Trzeba filtrów używać, ale szczerze to nikt za tym nie będzie tęsknił.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Mnie oprócz czcionki do pisania najbardziej irytuje przejście do ostatniego posta. Ta gwiazdka jest tak maciupka, że raz dwa razy się trafi
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jednej opcji mi brakuje na forum, że jak z tematu chcę przejść do głównej to muszę przewijać całą stronę. Szkoda, że nie ma jak chyba na ppe , że jak się ruszy do góry to pojawia się baner na górze i można kliknąć na główną. Niby drobiazg a ułatwia.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Teraz, Basior napisał(a):Ta gwiazdka jest tak maciupka, że raz dwa razy się trafiPrzecież temat możesz kliknąć.2 minuty temu, mario10 napisał(a):jak z tematu chcę przejść do głównej to muszę przewijać całą stronęPrzecież masz na dole ścieżkę, a na mobilce klikasz belki (ostatnia ikona) i tam masz.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 9 minut temu, mario10 napisał(a):Jednej opcji mi brakuje na forum, że jak z tematu chcę przejść do głównej to muszę przewijać całą stronę. Szkoda, że nie ma jak chyba na ppe , że jak się ruszy do góry to pojawia się baner na górze i można kliknąć na główną. Niby drobiazg a ułatwia.Możesz kliknąć na dole strony
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jeszcze tylko oznaczenie działu jako przeczytanego przez kliknięcie w jego ikonkę tak jak było wcześniej pls
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Da się coś zrobić, żeby emotki i ikonki wklejanie do postów nie były tak małe?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor 1 minutę temu, tedi007 napisał(a):Da się coś zrobić, żeby emotki i ikonki wklejanie do postów nie były tak małe?Jest na liście, IPB ma nad tym pracować.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Czy na forum jest opcja ustawienia nie widzenia postów jakiegoś użytkownika? Jeśli tak to jak to włączyć ?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Autor Teraz, funditto napisał(a):Czy na forum jest opcja ustawienia nie widzenia postów jakiegoś użytkownika? Jeśli tak to jak to włączyć ?Rozwiń menu przy swoim avatarze w górnym menu - tam jest opcja Ignorowani użytkownicy.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Opcja 'ignoruj' po najechaniu na profil?Edit: Perez był pierwszy Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez łom
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ten licznik postów da się jednak ustawić tak żeby była widoczna dokładna liczba?