Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor 6 minut temu, Shen napisał(a):Stary spoiler nie wróci i trzeba się przestawić na nowy?Powinien wrócić, na to też już narzekali na forum IPB, pojawiło się jakieś obejście, jeszcze sprawdzam co za cudo. 3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):Ten licznik postów da się jednak ustawić tak żeby była widoczna dokładna liczba?Zobaczę, co tu można wyrzeźbić. Problem w tym, że pozmieniali sporo rzeczy i dodatkowo poblokowali dostep do edycji kodu i trochę kopanina z tym, aby coś poprawić.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 godziny temu, Perez napisał(a):Jest na liście, IPB ma nad tym pracować.To mój obecnie największy zarzut po zmianach. Jak to się zmieni na "po staremu", to w zasadzie już się przyzwyczaiłem do zmian :)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. A te ponakladane awatary wyleca? Bo to jest kierowanie do pierwszego nieprzeczytanego postu i dokladnie to samo robi ta niebieska gwiazdka obok.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Po najechaniu na avka użytkownika pojawia się okienko z profilem, na którym jest bezsensownie wielka grafika tła, a sam avatar jest niżej. Da radę coś z tym zrobić? Bo po staremu było lepiej.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor 21 minut temu, Mejm napisał(a):A te ponakladane awatary wyleca? Bo to jest kierowanie do pierwszego nieprzeczytanego postu i dokladnie to samo robi ta niebieska gwiazdka obok.Tego na razie nie widzę nigdzie w tych przeróżnych zgłoszeniach na IPB, ale to sam z ciekawości spytam, czy to można jakoś obejść/przywrócić. 11 minut temu, Mari4n napisał(a):Po najechaniu na avka użytkownika pojawia się okienko z profilem, na którym jest bezsensownie wielka grafika tła, a sam avatar jest niżej. Da radę coś z tym zrobić? Bo po staremu było lepiej.Poka screen, bo nie wiem, czy o tym samym myślimy.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 12 minut temu, Mari4n napisał(a):Po najechaniu na avka użytkownika pojawia się okienko z profilem, na którym jest bezsensownie wielka grafika tła, a sam avatar jest niżej. Da radę coś z tym zrobić? Bo po staremu było lepiej.ustaw sobie piękne tło jak ja, to nie bedzie to bezsensowne
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W dniu 4.04.2025 o 16:02, Perez napisał(a):Niby to można dostosować https://invisioncommunity.com/news/invision-community/five-invision-community-5-features-your-members-will-love-r1309/Zrobi się, jest wbudowana opcja ustawienia ikonek pod każde forum/dział. 2000 do wyboru - chcesz rzucić okiem? ;)Super, widziałem, że ustawiłeś kilka. Można więcej? Np. Pchli targ może mieć wózek sklepowy, kącik sportowy piłkę, kącik filmowy jakąś taśmę filmową czy kamerę itd.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. O to mi chodzi. Wcześniej avatar był nałożony na tło profilu, teraz jest wielkie tło, a mały avatar jest pod spodem.Godzinę temu, Shen napisał(a):ustaw sobie piękne tło jak ja, to nie bedzie to bezsensowneU Ciebie akurat jest spoko, ale nie każdy sobie ustawia tło.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie byłoby lepiej jakby avatar był nałożony na tło jak wcześniej? Dla mnie ma to większy sens, no ale może jestem w mniejszości, to się dostosuję.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mam pytanie, może mądre, może głupie, nie wiem.Czy w nowej wersji forum macie możliwość ustawienia "wyciszenia" konkretnych tematów? Przeglądam głównie "nieprzeczytane" i chciałbym wygasić kilka bardzo aktywnych tematów, coś na zasadzie ignora.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 5 godzin temu, BRY@N napisał(a):Możesz kliknąć na dole stronyNa mobilce tego nie mam. 6 godzin temu, Perez napisał(a):Wjechała aktualka apki Statusów - gdyby coś było nie tak - zgłaszajcie. Plus jak są sugestie co do samej apki to również - podeślę autorowi.Po rozwinięciu statusu na głównej nie można go zwinąć z powrotem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, BRY@N napisał(a):Na mobilce jest w sumie pasek, który dużo ułatwia.Pasek jest ok tyle że trzeba w nim poklikać żeby trafić na główną stronę. A przydałaby się na nim taka ikonka od głównej strony.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 12 minut temu, Plugawy napisał(a):Na mobilce tego nie mam.Po rozwinięciu statusu na głównej nie można go zwinąć z powrotem.W sensie komenty?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 52 minuty temu, Square napisał(a):I gdzie tu jest problem?Dla mnie też słabo to wygląda, ale ja nie mam tła i najchętniej bym po prostu wyłączył jego wyświetlanie, bo wchodząc choćby na swój profil, widzę coś takiego: Ot marnotrawienie przestrzeni, niby tylko wirtualnej, no ale.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 26 minut temu, Plugawy napisał(a):Pasek jest ok tyle że trzeba w nim poklikać żeby trafić na główną stronę. A przydałaby się na nim taka ikonka od głównej strony.U mnie wygląda to tak domyślnie. No szybciej się już nie da. Klikasz belki i Forum, albo na dolnej ścieżce sobie wybierasz co chcesz.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 27 minut temu, Perez napisał(a):W sensie komenty?Tak. 7 minut temu, Square napisał(a):U mnie wygląda to tak domyślnie. No szybciej się już nie da. Klikasz belki i Forum, albo na dolnej ścieżce sobie wybierasz co chcesz.No właśnie jest tak jak piszesz a wygodniej by było jakby zamiast wyszukiwarki w pasku na dole był odnośnik do strony głównej, bo chyba z niego się korzysta częściej.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Godzinę temu, Butt napisał(a):Super, widziałem, że ustawiłeś kilka. Można więcej? Np. Pchli targ może mieć wózek sklepowy, kącik sportowy piłkę, kącik filmowy jakąś taśmę filmową czy kamerę itd.Można każdą widoczną zmienić. No tylko żeby potem nie było, że "jarmark" i za dużo tego ;)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 22 minuty temu, kotlet_schabowy napisał(a):Dla mnie też słabo to wygląda, ale ja nie mam tła i najchętniej bym po prostu wyłączył jego wyświetlanie, bo wchodząc choćby na swój profil, widzę coś takiego:Ot marnotrawienie przestrzeni, niby tylko wirtualnej, no ale.bez przesady, tutaj jeszcze chodzi o funkcjonalność i wygodę? to jest forum, a wy się tu organizujecie jakbyście mieszkanie urządzali xd Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 26 minut temu, Plugawy napisał(a):odnośnik do strony głównej, bo chyba z niego się korzysta częściejNajczęściej korzystam z Nieprzeczytanej. Przy starej wersji rzadko kiedy wbijałem na główną z komórki, bo nie bardzo jest po co.