Opublikowano piątek o 08:111 dzień Autor Niezłe cuda. U mnie oki, fakt, że ładuje się powiedzmy ze 2 sekundy, ale widać go OK. Może będą to też łatać, na to trudno coś poradzić po naszej stronie, bo sam embed wskakuje, forum chodzi OK.
Opublikowano piątek o 08:191 dzień Zmiencie sobie na dole layout na systemowy (zarowka) i odswiezcie.e: dobra, zarowka to jest jasny, poje.balem nazwy. W kazdym razie na jasnym tt dziala. Na ciemnym i sys nie dziala.
Opublikowano piątek o 08:261 dzień Żarówka to jasny Zwróćcie uwagę czy u was też tak jest, że nie wyświetla wszystkich tematów w których się pisało w "Nieprzeczytanej", np. Właśnie Ukończyłem, albo Praca i kilka innych tematów z WKP.
Opublikowano piątek o 08:301 dzień Faktycznie na jasnym działa, ale ludzie... wy tak żyjecie z tym białym motywem? Oczy krwawią.
Opublikowano piątek o 08:391 dzień Na kompie widzę normalnie na czarnym twitty, na mobilce raz się ładują raz nie.
Opublikowano piątek o 08:481 dzień Autor 28 minut temu, Shago napisał(a):Ja mam coś takiego chyba na każdej próbie wklejenia twitta:Ale to wklejasz przez jakieś udostepnij czy jak? Bo to powinien wystarczyć sam link z przeglądarki. Bo to faktycznie dziwnie wygląda.
Opublikowano piątek o 08:501 dzień Już wiem co jest nie tak: kopiując link w Edge'u z paska kopiuje się też tekst/opis z tytułu zakładki, link jest pod "spodem". Wcześniej to działało, teraz muszę wklejać czysty link, bez formatowania (CTRL + Shift + V).
Opublikowano piątek o 09:171 dzień Na miłość boską zróbcie większy znaczek do przenoszenia do ostatniego postu na telefonie - zaraz kurwicy dostanę.
Opublikowano piątek o 09:201 dzień Autor 1 minutę temu, XM. napisał(a):Na miłość boską zróbcie większy znaczek do przenoszenia do ostatniego postu na telefonie - zaraz kurwicy dostanę.W temat klikaj, nie w tę kropkę. Ta kropka zupełnie z czapy tam, chyba bardziej z racji obecności na desktopie.
Opublikowano piątek o 09:561 dzień Mi na ciemnym też działa. Jest możliwość ustawienia domyślnego tytułu spojlera (po prostu na "Spojler")?Spojler
Opublikowano piątek o 10:161 dzień Autor A to zapraszam tu kolegów programistów. Poniżej kod, który odpowiada za dodanie tej skrótowej ikonki spoilera, pewnie tu coś trzeba dostawić.Kodips.ui.editorv5.registerExtension('oldSchoolSpoilerButton', { addButtons() { return { spoiler: { html: '<span><i class="fa-solid fa-eye-slash"></i></span>', command: ({chain, editor}) => { const isActive = editor.isActive('ipsBox', {mode: 'expandable'}); let ch = chain().toggleBox(); // Only set the attribute if we just created the box if (!isActive) { ch = ch.updateAttributes('ipsBox', {mode: 'expandable'}); } return ch.run(); }, // This puts the button inside the insert dropdown. Use locations: [null] to add to the end of the main toolbar. locations: ['insert__nested'], isAvailable: editor => editor.can().toggleBox(), isActive: editor => editor.isActive('ipsBox', {mode: 'expandable'}) } } }});ips.setString({"ipsCustomExtension__oldSchoolSpoilerButton__": "Show Spoiler Button"});ips.setString({"ipsCustomExtension__oldSchoolSpoilerButton_spoiler": "Spoiler"});
Opublikowano piątek o 12:161 dzień StreamableWatch Screen Recording 2025-04-11 at 14.10.24 | StreamableTakie coś naskrobałem, ale bez żadnej dokumentacji, więc jakby coś nie działało to cofniecie :)Kodips.ui.editorv5.registerExtension('oldSchoolSpoilerButton', { addButtons() { return { spoiler: { html: '<span><i class="fa-solid fa-eye-slash"></i></span>', command: ({ editor, chain }) => { const isActive = editor.isActive('ipsBox', { mode: 'expandable' }); if (isActive) { return chain().toggleBox().run(); } return chain() .insertContent({ type: 'ipsBox', attrs: { mode: 'expandable', }, content: [ { type: 'ipsBoxTitle', attrs: { boxmode: 'expandable' }, content: [{ type: 'text', text: 'Spojler' }] }, { type: 'paragraph', } ] }) .run(); }, locations: ['insert__nested'], isAvailable: editor => editor.can().insertContent({ type: 'ipsBox' }), isActive: editor => editor.isActive('ipsBox', { mode: 'expandable' }) } }; } }); ips.setString({ "ipsCustomExtension__oldSchoolSpoilerButton__": "Show Spoiler Button", "ipsCustomExtension__oldSchoolSpoilerButton_spoiler": "Spoiler" });
Opublikowano piątek o 20:521 dzień Autor @Igor67 raz jeszcze dzięki za modyfikację. Pozwoliłem sobie ją wrzucić na forum IPB, gdzie był temat o spoilerze i skąd był pierwotny skrypt, i zebrała podziękowania - tak że przekazuję, bo to Twoja robota :)
Opublikowano piątek o 22:001 dzień Autor Na desktopie na dole w rogu doszła strzałka na górę i opcja oznaczenia całości jako przeczytanej. Na mobilce będzie, jak się dowiem jak to zrobić :)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ogarniecie spoilery na Tapatalk? Na tą chwilę wygląda tak.. Spoiler i leci treść spoilera, bez żadnego ukrycia..