Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5 minut temu, Perez napisał:

Indeksuje się wszystko w tle. Tak że wyszukiwarka, jakieś braki w reputacjach i inne cuda czekają w kolejce. Kwestia jeszcze co najmniej kilkunastu godzin. 

A to ok.

Opublikowano

Mogę oddzielić dodatkowo posty niebieskim paskiem jak było kiedyś ale forumek już chyba ma dość edycji i nie chce przyjąć zmian. Jak skończy indeksowanie to jeszcze popatrzymy co da radę usprawnić. 

Opublikowano

Albo coś źle robię albo tworzenie spoilera dobrze nie bangla. Daję zakończenie spoilera przed ostatnią rzeczą którą napisałem, a i tak bierze mi całość do spodu posta. O co biega? Coś się zmieniło w umieszczaniu wypowiedzi w spoiler?

Opublikowano

Odnośnie reputacji - na weekend zwiększamy :D Bawcie się, testujcie, rozdawajcie. Po weekendzie zobaczymy ile i co zostawić. 

Taka mała uwaga - ilość rozdanych idzie z wspólnej puli więc możecie rozdać np. 10 minusów i koniec - żadnego plusa (tak niestety nowy system działa - to nie jest nasz wynysł) 

Lubię!

Pozytywna (+1)

Dzięki

Pozytywna (+1)

Haha

Pozytywna (+1)

Zmieszany

Neutralna

Smutny

Neutralna

Plusik

Pozytywna (+1)

Minusik

Negatywna (-1)

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Perez napisał:

A to tagami lecisz? Bo jak coś w edytorze masz teraz taką ikonkę oka i ją klikasz, gotowe miejsce na wrzucenie spoilera. 

Aaa to takie buty. Tak, tagami leciałem z przyzwyczajenia. Oka nie ogarnąłem. Zaraz sprawdzę czy działa.

e: ok działa pięknie ta funkcja. :) Dzięki.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Kolejna fajna funkcja - jak klikniecie np. w prawym górnym rogu: Udostępnij tego posta to wklejenie tego linku w innym miejscu na forum powoduje wklejenie części zawartości ala Twitter:

Opublikowano (edytowane)

Mazzeo - napisałem to 3 posty 5 postów wyżej :D

Wszystko liczy się do rozdanych :lapka: Ale zmieszany i smutny nie daje punktów.

Edytowane przez Kyo