Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyrobienie się z 10k postów do marca na urodziny wydaje się teraz mało realne, ale nic straconego :sapek:

Alienator mam tak samo niestety.

Opublikowano
12 godzin temu, Kyo napisał:

Mogę oddzielić dodatkowo posty niebieskim paskiem jak było kiedyś ale forumek już chyba ma dość edycji i nie chce przyjąć zmian. Jak skończy indeksowanie to jeszcze popatrzymy co da radę usprawnić. 

A moglbys nie dawac paska ale zmniejszysc odleglosc miedzy postami o polowe wartosci jaka jest teraz? Bo szpara jest zbyt duza i brakuje jakby ciaglosci.

Opublikowano

Hmmm, mam głupie pytanie ;P Czy ten pierdzielnik do powrotu na górę strony nie mógłby być po lewej stronie? Może inni tez tak mają - jak przewijam stronę, to trzymam kursor z lewej, bo od razu zaznaczam jako przeczytane tematy, które mnie nie interesują. I jeśli nie trzymam drugiej reki na klawiaturze, przy home, to muszę niepotrzebny ruch myszką w prawo wykonywać ;PP

Gość Orzeszek
Opublikowano
32 minuty temu, Okie from Muskogee napisał:

Hmmm, mam głupie pytanie ;P Czy ten pierdzielnik do powrotu na górę strony nie mógłby być po lewej stronie? Może inni tez tak mają - jak przewijam stronę, to trzymam kursor z lewej, bo od razu zaznaczam jako przeczytane tematy, które mnie nie interesują. I jeśli nie trzymam drugiej reki na klawiaturze, przy home, to muszę niepotrzebny ruch myszką w prawo wykonywać ;PP

nawet nie próbujcie zmieniać na lewą stronę!

zmiany jak najbardziej ok, nawet przyzwyczaiłem się już do statusów

Opublikowano

@alienator właśnie w tle indeksują się odpowiedzi, trzeba poczekać, bo może przez to nie działa to stronicowanie. To już ostatni index, jak się to skończy, to będzie mozna sprawdzać resztę zgłoszeń. 

Opublikowano (edytowane)

Dobrze jest jak jest.

@c0r Co to jest 200 postów? Mnie ubyło 700, a też mam challenge 10 koła postów, no tylko trochę inny. Bo jak napiszę pościk #10000 to się zwijam z forumka, więc mnie tam na rękę ta sytuacja. :kaz:

Edytowane przez Butt
  • WTF 1
  • Smutny 1
Opublikowano
2 godziny temu, Perez napisał:

@alienator właśnie w tle indeksują się odpowiedzi, trzeba poczekać, bo może przez to nie działa to stronicowanie. To już ostatni index, jak się to skończy, to będzie mozna sprawdzać resztę zgłoszeń. 

Juz smiga elegancko, fachura. 

Opublikowano
28 minut temu, Okie from Muskogee napisał:

sławek - statusów się chyba nie da, szałta możesz ręcznie zminimalować

Jednorazowo. Nawet jak pomniejsze okienko, to po ponownym wejściu na główną mam shouta na widoku. Na poprzednim silniku dało się go w ogóle wyciepać.

Opublikowano

@Suavek ten shout nie ma zwijania i obecnie kombinujemy, czy sa jakies dodatkowe ustawienia, ktore pozwola go ukryc. To samo z bocznym panelem - bede sprawdzal jedna wtyczke.

@Słupek statusy - wejdz w nieprzeczytana zawartosc i tam w filtrach jest Typ -> Aktualizacje statusow.

• Plusik 1
Opublikowano
6 minut temu, funditto napisał:

Przeglądam forum na tablecie i żadnej koperty nie widzę

A jak na tablecie to rozwiń menu i tam jest koperta na samej górze.

• Plusik 1