Opublikowano 20 listopada 20177 l A ok, to jakos nie zczailem. Tak czy inaczej na "bez" tez zamula. Ale to moze wina po mojej stronie.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Albo mi się wydaje, ale wyparowało mi jakieś 1400 postów. Albo 3400.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Jeszcze tylko ten shout na dół wyjepac, lub dać możliwość schowania i w wersji mobilnej byłoby idealnie.
Opublikowano 20 listopada 20177 l No czesc postow poszla z dymem. Mi zniknelo 2000. Nie zebym plakal za nimi, ale ogolnie moze juz starczy tej zabawy w brak naliczania z WKP i CW. Odkad ilosc postow znaczaco spadla w obu moze by juz to odblokowac. Przy okazji ciekawe jaki kto bedzie mial poziom stulei.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Moja teoria jest taka, że ucięło posty o słabej wartości merytorycznej. Mi ucięło jakieś 1200, pewnie sprzed 10 lat z cw. Wreszcie forumek działa jak trzeba na telefonie i wrócił. No piękny poranek.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Ok, za podpowiedzia Veliusa przeszedlem na nowego FF i dziala jak ta lala. Chyba czas rozstac sie z Opera beta.
Opublikowano 20 listopada 20177 l U mnie na iPhonie tylko elegant bez responsywnosci chodzi normalnie reszta słabo @Kyo była by opcja zrobienia jasnej i jasno szarej bez responsywnosci?? w sumie zwykła jasna bt starczyła Edytowane 20 listopada 20177 l przez kubson
Opublikowano 20 listopada 20177 l Kyo, jak juz bedziesz sie bawil w kolorowanie to czy moglbys w elegancie zamalowac ikone reputacji? Teraz jest szara (ze strzalka) i troche przycmiona. Daloby rade pokolorowac kolko na taki sam kolor jak + oraz Cytuj czyli ciemny niebieski (stralka moze zostac biala)?
Opublikowano 20 listopada 20177 l Nie mam pojęcia o czym mówisz bo jeszcze nie włączyłem eleganta ale zobaczyć mogę. Skórka bardzo rozbudowana że się pogubić można. Tylko to też wieczorem
Opublikowano 20 listopada 20177 l Nie spieszy sie. Jak wlaczysz to skumasz. Belka z "+" i "Cytuj" oraz reputacja. Chodzi zeby ta trzecia miala ten sam wyglad co dwie pierwsze.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Generalnie to nie bo rozjechało się dosłownie wszystko Dobra - zobaczę na spokojnie wieczorem bo na szybko zaraz jakiś styl się rozwali.
Opublikowano 20 listopada 20177 l 4 godziny temu, Mejm napisał: A ok, to jakos nie zczailem. Tak czy inaczej na "bez" tez zamula. Ale to moze wina po mojej stronie. "Bez" chodzi minimalnie lepiej, ale i tak zamula, to już nie to samo lekkie forum. Przedtem wchodziłem często na telefonie, teraz wolę sobie kompa odpalić i na chwilę usiąść , bo na moim gó.wnotelefonie muli. Zainstaluję tapa, może będzie lepiej. edit. A czy jako background forumka będzie jakaś grafika z pięknym PlayStation, skoro jest taka z Xboxem? Edytowane 20 listopada 20177 l przez Plugawy
Opublikowano 20 listopada 20177 l Jeszcze jedna prośba co do emotek. ": cool :" wyświetla się jako ,tej emotce najlepiej dać 8) a jako cool Edytowane 20 listopada 20177 l przez c0r
Opublikowano 20 listopada 20177 l Nie wiem czy ktoś wspominał, a nie mam teraz czasu przebijać się przez cały temat, ale nie ma teraz informacji czy pw zostało odczytane przez rozmówcę. Chyba, że ja nie ogarniam i trzeba coś ustawić. Sprawdzałem na kilku skórkach. No i rzeczywiście teraz "cięższy" ten forumek. Nie śmiga tak szybko.
Opublikowano 20 listopada 20177 l @Luqat jest, popatrz bezpośrednio nad treścią PMki, pod jej nazwą jest belka z ilością rozmówców i godziną odczytania Edytowane 20 listopada 20177 l przez c0r
Opublikowano 20 listopada 20177 l 19 godzin temu, c0r napisał: @Mejm Zacytowalem post c0ra ale nie przenioslo posta, ktory z kolei on cytowal. Powinny byc oba. A przy okazji. Pytalem o archiwum statusow - odpowiedz prostsza niz lazenie po flitrach: gorna belka Statusy (obok shautboxa)
Opublikowano 20 listopada 20177 l Autor 43 minuty temu, Mejm napisał: Zacytowalem post c0ra ale nie przenioslo posta, ktory z kolei on cytowal. Powinny byc oba. A przy okazji. Pytalem o archiwum statusow - odpowiedz prostsza niz lazenie po flitrach: gorna belka Statusy (obok shautboxa) IPB 4 pozwala na łatwiejsze ogarnianie menu, więc w sumie dorzuciłem link do statusów bezpośrednio tam. Godzinę temu, Plugawy napisał: edit. A czy jako background forumka będzie jakaś grafika z pięknym PlayStation, skoro jest taka z Xboxem? Podrzuć jakąś tapetę, dorzucimy.
Opublikowano 20 listopada 20177 l 37 minut temu, Perez napisał: IPB 4 pozwala na łatwiejsze ogarnianie menu, więc w sumie dorzuciłem link do statusów bezpośrednio tam. Podrzuć jakąś tapetę, dorzucimy.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Albo cosik nie umiem dodać statusów na Eleganciku, albo dostałem bana na statusy. No nie mówcie, że się komuś nie spodobał mój mały teścik cenzury w statusach?
Opublikowano 20 listopada 20177 l Odswiez strone. Dzis tak mialem ze napisalem status, jakis skomentowalem a za chwile juz nic nie moglem dopisac. Samo wrocilo.
Opublikowano 20 listopada 20177 l W dniu 18.11.2017 o 21:36, Farmer napisał: Dlaczego nie ma opcji podglądu w zawartości "ostatni nieprzeczytany post" i "ostatni post"? W dniu 18.11.2017 o 21:42, Perez napisał: Indeksuje się wszystko w tle. Tak że wyszukiwarka, jakieś braki w reputacjach i inne cuda czekają w kolejce. Kwestia jeszcze co najmniej kilkunastu godzin. Dalej nie widzę żeby coś się pojawiło także ponawiam pytanie. W starej wersji można było podglądnąć temat mając dostęp do właśnie ostatniego nieprzeczytanego posta oraz ostatniego posta. Skoro tego nie ma to zostało to czymś zastąpione? Czy to filtrami w aktywnościach można ustawić? Bo teraz nie wiem jak dostać się do pierwszego nieprzeczytanego posta w danym temacie. Albo mogę do ostatniego posta i scrollować w górę albo na początek tematu. Ech nie umiem w nowe forum