Perez 1 722 Opublikowano 23 listopada 2017 Autor Opublikowano 23 listopada 2017 Testy, sorki za utrudnienia. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 23 listopada 2017 Opublikowano 23 listopada 2017 U nich tez tak jest. Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 23 listopada 2017 Autor Opublikowano 23 listopada 2017 Ogólnie z tym wylogowywaniem jakiś kosmos. Na 99% problem związany jest ze stylami, jakby coś gdzieś się gryzło, czasami wywala jakiś błędny klucz zabezpieczeń, że niby styl jest nieaktualny, bo tak naprawdę nie ma takiego stricte wylogowania, tylko na głównej jakby konta nie było, ale logować się nie trzeba, bo jak się kliknie w jakiś temat, to znowu OK. Jutro ciąg dalszy testów, może też jakaś wtyczka coś szwankuje. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 23 listopada 2017 Opublikowano 23 listopada 2017 No ja używam opery i ips4dark i ani jedna z przytaczanych rzeczy mnie nie dotknęła. Więc wywalić wszystkie jasne i eleganty i będzie każdemu działało. No sorry. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 listopada 2017 Opublikowano 23 listopada 2017 Mnie też zaczęło wylogowywac na telefonie i w dodatku znów pojawiła się ta 30 minutowa blokada logowania, wiec zdecydowanie skupcie swoje siły na tym bugu Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 23 listopada 2017 Opublikowano 23 listopada 2017 Forum okrutnie muli, zarówno na kompie i telefonie (na obu Chrome). Cytuj
Gość Opublikowano 23 listopada 2017 Opublikowano 23 listopada 2017 Mulę rusz. Zamiast loga psiks ekstrim mam napis elegant, przez chwilę pomyślałem, że gazeta się od nas odcięła i nie przyznaje, aż zanuciłem "fabryka małp, fabryka psów, rezerwat dzikich stworzeń". Później spojrzałem prawdzie w oczy i się uspokoiłem. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Ja nie wiem skąd u was takie problemy. U mnie czy to stacjonarne czy mobilne wszystko chodzi elegant'cko Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 @Perez Dział "Strefa zero" widzę ale nijak się zalogować. Jest nowe hasło czy zwyczajnie dalej nie działa? Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 24 listopada 2017 Autor Opublikowano 24 listopada 2017 31 minut temu, JJoker napisał: @Perez Dział "Strefa zero" widzę ale nijak się zalogować. Jest nowe hasło czy zwyczajnie dalej nie działa? Poszło pytanie do supportu wczoraj, czekam na info, bo hasło bez zmian, błędu nie ma, ale nie przenosi do działu, tylko odświeża stronę z hasłem. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 O, to ciekawa sprawa. Ani razu od zmiany nie miałem z tym problemu, tak teraz mnie wylogowało Oo. Jak to komu potrzebne, to opery używam. Wyłącznie na kompie. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Pierwszy raz mnie wylogowało z forumka. Styl jasny, domyślny. Androbieda 7.1.1. Chrome. Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Cos testowali. Mnie tez wylogowalo pierwszy raz, styl mi się zmienił z eleganta na ten podstawowy, a na elegancie zmienił się kolor tych obramowan z tego, który mialem na domyślny. Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 24 listopada 2017 Autor Opublikowano 24 listopada 2017 Tak, koło 8.30 dodaliśmy jeszcze jedną zmienną, tak że mogło wylogować. Teraz jedynie pytanie, czy po zmianie dalej tak będzie. @Okie from Muskogee obadaj też, czy Ci dalej po wysłaniu posta zostaje on w edytorze, bo to mogło być powiązane. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 (edytowane) Tak, przeleciałem po kilku tematach i dalej tak jest. Jak chcesz napisać nowego posta, to przywraca najpierw zawartość poprzednio napisanego w danym temacie. Zresztą w statusach też tak jest. Zaraz, zaraz, albo i nie... Po nowo dodanej wiadomości wygląda na to, że nie przywraca poprzedniej zawartości jednak. Przywraca przy postach napisanych przed waszą zmianą chyba tylko. Ktoś jeszcze by musiał to potwierdzić może. Edytowane 24 listopada 2017 przez Okie from Muskogee Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Wylogowywanie poki co zniknelo. Potestowane na kilku podforach i tematach. Natomiast teraz forum bardziej muli i zniknelo logo PE/PPE a jest Elegant. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Logo już wróciło, ale muli niemiłosiernie. Trzeba poczekać na koniec prac. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Muli przy przechodzeniu na glowna i niektore podfora. Samo skrolowanie plynne. Ale byc moze tutaj jest jeszcze kwestia przegladarki bo nowy FF znaczaco podbil plynnosc w stosunku np. do Opery. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 znowu wylogowało, plus teraz jakieś gateway i w ogóle ;( Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 24 listopada 2017 Autor Opublikowano 24 listopada 2017 Szukamy problemu, bo gdzieś jakieś zapytanie tak zamula, a nie powinno. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Teraz i mnie wylogowuje i potwornie muli. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Nie wiem o czym mówicie, na Edge'u śmiga aż miło. Cieszy mnie ta zmiana silnika, bo na 2.0 to był dramat w tym antyludzkim państwie gdzie media... 1 Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 24 listopada 2017 Autor Opublikowano 24 listopada 2017 Oki, powinno być lepiej. Problem widzimy, ale jeszcze szukamy odpowiedniej opcji, aby go wyeliminować na stałe. Wylogowywanie chyba zniknęło, gdyby ktoś jeszcze na to trafił, prośba najpierw o wyczyszczenie ciastek i potem testowanie, bo było tyle zmian, że jakieś stare sesje mogą komuś robić problem. Z rzeczy, które mam na liście, to czekam jeszcze na info, jak ogarnąć zwijanie/rozwijanie statusów, aby nie cięło ich po 3 liniach ani z drugiej strony, aby nie był widoczny cały wpis. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Jak juz duze problemy uda sie rozwiazac to mozna by sie zajac drobnica jak np. automatyczne zmniejszanie zdjec bo teraz przegladajac "wlasnie kupilem" mozna sie zayebac. Osobna kwestia jest tona statystycznych informacji jakie siedza w profilach. Wszystkie forumowe interakcje sa zbierane. Pytanie czy to w ogole jest potrzebne. Na 2.0 kazdy widzial maks 10 swoich postow i nie bylo narzekania. Moze gdyby wywalic z 3.0 smieci typu "odpowiedziales na, odpowiedzial na" itd. to forum by odetchlo jesli idzie o szybkosc. Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 24 listopada 2017 Autor Opublikowano 24 listopada 2017 No duże problemy to chyba na razie, tfu, tfu, ogarnięte. Co do tego, o czym piszesz... Mejm, ja wiem, że "kiedyś to było lepiej", ale przejście na nowy skrypt to trochę jak ze ślubem - bierzesz żonę z całym dobrodziejstwem inwentarza :D. Tak samo tutaj - coś tam można jakimiś dodatkami ogarnąć, ale babranie się w kodzie, usuwanie jakichś statsów etc. skończy się tym, że zaraz znowu jakiś babol wyskoczy, a przy kolejnej aktualizacji i tak pewnie niektóre rzeczy się nadpiszą i trzeba byłoby znowu usuwać. IPB na bieżąco zbiera opinie, na początek roku planują jakiś większy update, więc może niektóre opcje wrócą, bo też niektórzy się dziwią niektórym zmianom (np. te grafiki - do wideo dali możliwość ustawienia szerokości, a do grafik już nie). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi