Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Może ktoś mi wytłumaczyć gdzie mam klikać w temat w "nieprzeczytanych" aby mnie przenosil do najnowszego postu a nie na początek tematu? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Nie wiem o czym mówicie, na Edge'u śmiga aż miło. Cieszy mnie ta zmiana silnika, bo na 2.0 to był dramat w tym antyludzkim państwie gdzie media... Dramat to sobie robisz sam korzystając z edge 3 minuty temu, Heviro (Fanboy BDG) napisał: Może ktoś mi wytłumaczyć gdzie mam klikać w temat w "nieprzeczytanych" aby mnie przenosil do najnowszego postu a nie na początek tematu? No w dymki po lewej stronie (taka ikonka jest na elegancie) Cytuj
Paolo de Vesir 9 141 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Edge bardzo dobra przeglądarka, ale nie dla normików. Przynajmniej forumek działa jak należy. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Edge zawsze mnie zbiera na wymioty jak muszę to odpalić do przetestowania czegoś Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Edge XD Nie sądziłem, że można mieć tak przeprany mózg Microsoftem. Cytuj
Paolo de Vesir 9 141 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Uprzejmię proszę o nie zresranie się na miętowo jako, że nie jest to punktem w tej dyskusji. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Tak w ogóle to uważam, że te ikonki do reputacji to powinny być emotki typu , , , , , itp Cytuj
Perez 1 743 Opublikowano 24 listopada 2017 Autor Opublikowano 24 listopada 2017 Aż się boję spytać, którą byś chciał dać zamiast serduszka ;). Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 (edytowane) Serduszko - Puchar - Zmieszany - Smutny - : Haha - i elo za 10 minusów Edytowane 24 listopada 2017 przez _Be_ Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Wyebac wszystkie i zostawic tylko plusy i minusy, z wersja forumowa. 5 godzin temu, Perez napisał: No duże problemy to chyba na razie, tfu, tfu, ogarnięte. Co do tego, o czym piszesz... Mejm, ja wiem, że "kiedyś to było lepiej", ale przejście na nowy skrypt to trochę jak ze ślubem - bierzesz żonę z całym dobrodziejstwem inwentarza :D. Tak samo tutaj - coś tam można jakimiś dodatkami ogarnąć, ale babranie się w kodzie, usuwanie jakichś statsów etc. skończy się tym, że zaraz znowu jakiś babol wyskoczy, a przy kolejnej aktualizacji i tak pewnie niektóre rzeczy się nadpiszą i trzeba byłoby znowu usuwać. IPB na bieżąco zbiera opinie, na początek roku planują jakiś większy update, więc może niektóre opcje wrócą, bo też niektórzy się dziwią niektórym zmianom (np. te grafiki - do wideo dali możliwość ustawienia szerokości, a do grafik już nie). Wiem wiem. Chodzilo mi bardziej o zasobozernosc foruma. Ale poki moc jest to faktycznie lepiej nie tykac. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 7 godzin temu, Mejm napisał: Jak juz duze problemy uda sie rozwiazac to mozna by sie zajac drobnica jak np. automatyczne zmniejszanie zdjec bo teraz przegladajac "wlasnie kupilem" mozna sie zayebac. Automatycznie żeby zmniejszało to nie widać w panelu opcji. Może jakiś dodatek, nie wiem. Wstawiając zdjęcie, już po wstawieniu można samemu zmniejszyć jego rozmiary, określić położenie itp. Wiem że niezbyt to wygodne ale przynajmniej jakoś wygląda niż takie od ramki do ramki. Przykład: ograniczone do 300, pozycja lewa. Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Przy najblizszej okazji sie pobawie Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 @Perez Ten styl forumka ktory byl przez chwile pod elegantami juz nie powroci? Nie pamietam jak sie nazywal, ale swietnie sie sprawdzal na telefonie. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Jasny N/R Jak Perez da zielone światło to dodam. Kubson też już o niego pyta. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Dziękuję wszystkim, co mieli związek z upgrade najlepszego forumka w Internecie. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Godzinę temu, Kyo napisał: Jasny N/R Jak Perez da zielone światło to dodam. Kubson też już o niego pyta. Kooool. Cytuj
Perez 1 743 Opublikowano 24 listopada 2017 Autor Opublikowano 24 listopada 2017 Godzinę temu, Kyo napisał: Jasny N/R Jak Perez da zielone światło to dodam. Kubson też już o niego pyta. Smialo. Wywalilem, bo myslalem, ze to cos z nim, ale raczej nie Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 najlepsza skorka, imo forum sie sypie przez eleganta Cytuj
Gość Opublikowano 25 listopada 2017 Opublikowano 25 listopada 2017 6 godzin temu, Mejm napisał: Wyebac wszystkie i zostawic tylko plusy i minusy, z wersja forumowa. Dokładnie. Dałoby radę coś z tym zrobić? Jak dla mnie tylko uzayebistrzyłoby to forumek. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 25 listopada 2017 Opublikowano 25 listopada 2017 13 godzin temu, _Be_ napisał: Dramat to sobie robisz sam korzystając z edge No w dymki po lewej stronie (taka ikonka jest na elegancie) i kurde to klikanie w chmurke nie działa Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 25 listopada 2017 Opublikowano 25 listopada 2017 11 godzin temu, mate5 napisał: @Perez Ten styl forumka ktory byl przez chwile pod elegantami juz nie powroci? Nie pamietam jak sie nazywal, ale swietnie sie sprawdzal na telefonie. 8 godzin temu, kubson napisał: najlepsza skorka, imo forum sie sypie przez eleganta Dodane Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 listopada 2017 Opublikowano 25 listopada 2017 ona się czymś różni od jasnej domyślnej? Cytuj
Square 8 618 Opublikowano 25 listopada 2017 Opublikowano 25 listopada 2017 Jest wersja responsywna? Pełna wersja wygląda słabo, ale może na tel będzie lepiej. I może dla odmiany jakieś ciemne, a nie tylko jasne Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 listopada 2017 Opublikowano 25 listopada 2017 Drogie Adminy czemu pod :idea: nie ma już pięknej żaróweczki? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi