grzybiarz 10 296 Opublikowano 15 grudnia 2017 Opublikowano 15 grudnia 2017 Przez te zmiany na forum, zaniedbywam pisanie. Nie chce mi się pisać, bo ćiężko mi się odnaleźć, nie wiem co klikać dokładnie... Wyobrażacie sobie taką zmianę za 10 lat, jak już będziemy mieli ~40 lat? Połowa przestanie pisać. Nie róbcie więcej aktualizacji ok? 1 Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 15 grudnia 2017 Autor Opublikowano 15 grudnia 2017 Jak nie będzie aktualizacji, to na pewno nie będziesz miał problemu z odnalezieniem się, bo za 10 lat forum przepadnie bez dostosowania do wciąż zmieniających się wytycznych technicznych (np. aktualizacje oprogramowania serwerów, które są bezpośrednio powiązane z bebechami silnika forum). Nikt tu na złość nikomu nie robi, taki urok przeróżnych skryptów. 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 grudnia 2017 Opublikowano 15 grudnia 2017 Stara dupa jesteś grzybiarz, za te kilka lat forumek już nie będzie dla Ciebie. Poza tym co to znaczy że zaniedbujesz pisanie? Brzmi to tak jakbyś codziennie miał pisać posty. Poza tym w czym tu się nie odnajdywać? Perez, Kyo i inni admini tak dostosowali forumka, że już zapomniałem jak wyglądało te na poprzedniej wersji. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 16 grudnia 2017 Opublikowano 16 grudnia 2017 Grzybiarz, a z czym dokładnie masz problemy? Bo w zasadzie wszystko działa tak jak poprzednio jeżeli chodzi o przeglądanie. Przechodzenie do ostatnio czytanego posta, o którym pisałeś to ta sama technologia, nic się nie zmieniło. W Nieprzeczytanej ustawiasz sobie co ma być widoczne jako domyślny widok i też jest git. Coś jeszcze Cię martwi? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 grudnia 2017 Opublikowano 16 grudnia 2017 (edytowane) Witam mam problem, nie mogę pisać na forum, nie działa shout statusy cytowanie edytowanie sprawdziłem na chrome i internet explorer i problem występuje. Na telefonie jak widać wszystko śmiga. A sprawdzę zaraz na innym kompie. Ok działa, wyczyściłem przeglądarkę i teraz hula. Edytowane 16 grudnia 2017 przez Orzeszek Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 16 grudnia 2017 Opublikowano 16 grudnia 2017 Grzybiarz, przelacz sobie na dole strony Styl na Elegant 4.2. Najbardziej przypomina stary wyglad forum. Aha, po ilu teraz minutach wylogowuje? Mam wrazenie, ze po 30. Troche za malo. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 grudnia 2017 Opublikowano 16 grudnia 2017 10 godzin temu, MYSZa7 napisał: Poza tym co to znaczy że zaniedbujesz pisanie? Brzmi to tak jakbyś codziennie miał pisać posty. Foruming to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 16 grudnia 2017 Opublikowano 16 grudnia 2017 17 minut temu, Mejm napisał: Aha, po ilu teraz minutach wylogowuje? Mam wrazenie, ze po 30. Troche za malo. 30 minut, a jak masz mało to ustaw zapamiętywanie i nie będziesz się musiał logować. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 16 grudnia 2017 Opublikowano 16 grudnia 2017 14 godzin temu, grzybiarz napisał: Przez te zmiany na forum, zaniedbywam pisanie. Nie chce mi się pisać, bo ćiężko mi się odnaleźć, nie wiem co klikać dokładnie... Wyobrażacie sobie taką zmianę za 10 lat, jak już będziemy mieli ~40 lat? Połowa przestanie pisać. Nie róbcie więcej aktualizacji ok? Ja też tego nie lubię. Odnalezienie się tu to nie lada wyczyn. Nie chce mi sie szukać i niestety zaglądam teraz sporadycznie na to forum:( Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 16 grudnia 2017 Opublikowano 16 grudnia 2017 (edytowane) 5 godzin temu, Square napisał: Grzybiarz, a z czym dokładnie masz problemy? Bo w zasadzie wszystko działa tak jak poprzednio jeżeli chodzi o przeglądanie. Przechodzenie do ostatnio czytanego posta, o którym pisałeś to ta sama technologia, nic się nie zmieniło. W Nieprzeczytanej ustawiasz sobie co ma być widoczne jako domyślny widok i też jest git. Coś jeszcze Cię martwi? Jak klikałem "nową zawartość", wtedy fajnie pokazywało nowe tematy - były pogrubione, a te stare nie. Wciskałem sobie F5 i widziałem co doszło nwoego. Przeglądałem po kilka stron i czarno na białym widziałem, co nowego doszło. Teraz pojawia się tylko nowa zawartość (a jednak czytało się i te stare tematy), po załadowaniu kolejnych postów działa to gorzej, niż z podziałem na strony. Zazwyczaj widzę tam bzdurne posty, typu "Piwo", "Czy baby są głupie". Mieszanie postów z gierkami z WKP i Fast Foodem. Taki misz-masz wszystkiego. Wtedy na pierwszej stornie nowej zawartości zawsze znalazłem jakiś post, by coś dopisać, a teraz nie, bo jest tego za dużo i musiałbym ładować i ładować kolejne posty. I taki przykład:YETI odpowiedział Rozi → temat → Seriale To zbędna informacja, wtedy było że ktoś odpowiedział komuś na post, a teraz informuje mnie o tym, że ktoś odpowiedział założycielowi tematu. Tak naprawdę to Yeti odpowiedział w temacie Netflixa, a nie odpisał Roziemu, który zakładał temat wieki temu. I edytor pisania mnie wkurza, wcześniej pisałem w czystym kodzie i sam dodawałem znaczniki [b ]* [img ] i inne. Teraz niby łatwiej, ale czasem jednak trudniej:) Da się przełączać między tymi edytorami?No ale są też plusy, np. fajnie można kogoś przywołać @kanabis pozdrawiam. Są też powiadomienia - nawet z dźwiękiem:) I... to chyba tyle. Pewnie się kiedyś przyzwyczaję. * no i post sie z(pipi)al bo jednak tag "b" zadziałał. Edytowane 16 grudnia 2017 przez grzybiarz Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 16 grudnia 2017 Opublikowano 16 grudnia 2017 U mnie np wygląda to tak. Pozmieniaj sobie filtry, żeby widzieć to co chcesz. Masz opcje czy widzieć tylko nieprzeczytane, czy wszystkie tematy tak jak to opisałeś itd. 1 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 16 grudnia 2017 Opublikowano 16 grudnia 2017 3 godziny temu, Square napisał: 30 minut, a jak masz mało to ustaw zapamiętywanie i nie będziesz się musiał logować. To za malo. Problem jest taki, ze czasem posta pisze dluzej, albo za zaczynam pisac i w miedzy czasie musze zrobic cos innego i jak wracam i daje wyslij to forum jest juz wylogowane i post idzie w powietrze. Mocno to zmieni cos w wydajnosci jak ustawicie na 3h? Cytuj
WisnieR 2 738 Opublikowano 16 grudnia 2017 Opublikowano 16 grudnia 2017 Na Tapatalk nie działają spoilery. Szkoda że za późno to zauważyłem. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 16 grudnia 2017 Opublikowano 16 grudnia 2017 @grzybiarz Przywoluje cie fajnie i pozdrawiam cie fajnie Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 grudnia 2017 Opublikowano 16 grudnia 2017 podbijam arka, już kiedyś wspominałem o datach, 25 listopad, 6 grudzień. wgurwia strasznie i powoduje dyskomfort Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 16 grudnia 2017 Autor Opublikowano 16 grudnia 2017 Godzinę temu, Yakubu napisał: podbijam arka, już kiedyś wspominałem o datach, 25 listopad, 6 grudzień. wgurwia strasznie i powoduje dyskomfort Gotowe. Aczkolwiek nie wiem, czy gdzieś w innym miejscu nagle nie zacznie to dziwnie wyglądać :). W każdym razie przy postach powinno być OK. 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 No i w końcu wygląda to jak na starym forum, czyli odwiedzone posty, wyświetlają się i tak na głównej. Jeszcze tylko jakby można było przełączać w edytorze postów, między edytorem, a jego brakiem byłoby super. I jest gdzieś ta opcja dla nerdów, gdzie widać najaktywniejszych użytkowników z dziś, w ogóle itp. ? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 Tutaj masz ranking postów https://www.psxextreme.info/topmembers/?filter=member_posts są też inne kategorie. Hmm, z lewej strony mam źródło dokumentu i wtedy jest czysty kod, ale to nie to samo co na starym silniku. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 24 grudnia 2017 Opublikowano 24 grudnia 2017 Obcina mi shouta, tzn wierszy nie zawija do założonego rozmiaru okna, tylko tekst jest dalej i go nie widzę. Też tak macie? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 24 grudnia 2017 Opublikowano 24 grudnia 2017 Który wpis konkretnie? U mnie wygląda normalnie na pierwszy rzut oka. E: wywaliłem nieumiejętnie wklejony link Wojtasa, bo na głównej coś się dziwnie rozciągało. Teraz powinno być ok. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 25 grudnia 2017 Opublikowano 25 grudnia 2017 Nie pamiętam o który chodziło, ale teraz przejrzałem całą dostępną zawartość i jest ok. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Pany mam problem z Tapatalkiem, jestem zalogowany przez apka natomiast nie działają żadne funkcji , tj nie mogę zamieścić posta natomiast na profil wchodze normalnie ocb? Reinstalka już poszła i nic nie pomogło. Pomóżcie już dość mam obsługi forumka jak zwierzę z tel. Cytuj
triboy 979 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 jak wrzucić obrazek do posta? Sto lat tego nie robiłem i zapomniałem... Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 Skopiuj adres obrazu i wklej do posta, tyle. Tylko nie adres strony z obrazem jak w temacie z trofeami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi