Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 321,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano
18 minut temu, Perez napisał:

Forumek doczekał się aktualizacji. Lista dość długa.

Zgłaszajcie błędy. Póki co widzę, że coś shout deko zwariował. 

Przycisk odpowiedzialny za szukajke wystaje jakos z swojego ostylowanego boxa, nowa zawartość jakoś dziwnie teraz wyglada bo się zawęziła i z prawej strony jest jakiś box, ktory zachęca do zapisania się do biuletynu (wtf) 

Opublikowano
  • Autor
Teraz, _Be_ napisał:

Przycisk odpowiedzialny za szukajke wystaje jakos z swojego ostylowanego boxa, nowa zawartość jakoś dziwnie teraz wyglada bo się zawęziła i z prawej strony jest jakiś box, ktory zachęca do zapisania się do biuletynu (wtf) 

Kluczowe - na której skórce, bo główne problemy po aktualizacji to niekompatybilność skórek. 

@Okie from Muskogee już jest OK, cache odświeżyłem, bo był babol, że zawartość shouta "wchodziła" w prawej kolumnie pod inne boxy. 

Opublikowano
Teraz, Perez napisał:

Kluczowe - na której skórce, bo główne problemy po aktualizacji to niekompatybilność skórek. 

@Okie from Muskogee już jest OK, cache odświeżyłem, bo był babol, że zawartość shouta "wchodziła" w prawej kolumnie pod inne boxy. 

Elegant 4.2 responsywny

Opublikowano

Nieprzeczytana zawartość nadal dziwnie wygląda

BTwNOdj.png

Opublikowano
  • Autor

Dziwnie ze względu na ten biuletyn czy co? Nie widzę tego biuletynu. 

Opublikowano

Zobacz prawy górny róg, jest okienko z biuletynem i przez jest taka pusta przestrzeń pod nim i niewyświetlone posty są zwężone. Nie żeby jakoś strasznie przeszkadzało po prostu musze się przyzwyczaić

Opublikowano
  • Autor

To widzę na screenie, tylko ja na żadnej skórce nie mam tego biuletynu. Weź to kliknij, co to w ogóle jest, gdzie to prowadzi? 

Opublikowano
45 minut temu, Perez napisał:

To widzę na screenie, tylko ja na żadnej skórce nie mam tego biuletynu. Weź to kliknij, co to w ogóle jest, gdzie to prowadzi? 

Kliknałem, zasubowało mnie i zniknęlo i tyle go widzieli xD

Opublikowano

Zepsuła mi się kilka dni temu skórka elegant 4.3-responsywna ne telefonie :/

32764544_1391204867648259_64589920570578

Wsiąkły niebieskie elementy, nie widać nicków zwykłych użytkowników oraz dat/godzin napisania postów ;( Tylko u mnie nie działa, czy coś się rypło? Responsywny też się wykrzyczył, reszta git.

Opublikowano
  • Autor

Spróbuj standardowo wyczyścić pamięć podręczną. Skórka była aktualizowana po apdejcie forumka, może coś się zamuliło u Ciebie. 

Opublikowano

Myślałem, że już jest git, ale po prostu na innej skórce sprawdzałem. Wyczyściłem cache i nic się nie naprawiło jednak :/

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Yakubu napisał:

Myślałem, że już jest git, ale po prostu na innej skórce sprawdzałem. Wyczyściłem cache i nic się nie naprawiło jednak :/

A to masz na desktopie też czy tylko mobile? 

Opublikowano

Jak desktop to jest wersja na komputer, to tam to samo jest. Na lapku śmiga elegancko

Opublikowano

Mam pytanie, coś grzebaliście na stylu IPS Dark 4 z fontami/czcionkami? Wyglądają teraz jak kaka, rozlane i cienkie napisy.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Czyli nie ma już kukuryku, afromo, dżeroma, mroka, mendrka, roziego,  ragusa i mausa?

To ja poproszę colę.

Edytowane przez Okie from Muskogee

Opublikowano
7 godzin temu, Yakubu napisał:

Zepsuła mi się kilka dni temu skórka elegant 4.3-responsywna ne telefonie :/

32764544_1391204867648259_64589920570578

Wsiąkły niebieskie elementy, nie widać nicków zwykłych użytkowników oraz dat/godzin napisania postów ;( Tylko u mnie nie działa, czy coś się rypło? Responsywny też się wykrzyczył, reszta git.

Mialem to samo. Wystarczy kliknac pyndzel na gornej belce i wybrac sobie jakis ciemny kolor. U mnie samo sie ustawilo na biale i wygladalo identyko jak na skrinie. 

Opublikowano
17 godzin temu, Faka napisał:

Mam pytanie, coś grzebaliście na stylu IPS Dark 4 z fontami/czcionkami? Wyglądają teraz jak kaka, rozlane i cienkie napisy.

na jasnych tak samo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ok. 9.30 forumek będzie wyłączony na godzinkę - manewry przed E3.