Mejm 15 302 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Co do podgladu pusikow to wejdzcie w Profil -> Reputacja i z lewego menu dajcie Posty. e: a ok, widac stara ale przyznana. Otrzymana tylko z 3.0 Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Podczas przeglądania różnych list użytkowników: Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Proszę poczekać 4 sekundy przed kolejnym wyszukiwaniem Kod błędu: 1C205/3 Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Teraz jest tak że np. nie widać kto przyznał plusy a kto minusy w postach. To nawet dobrze. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 18 listopada 2017 Autor Opublikowano 18 listopada 2017 Scalanie postów - włączone, ustawiony czas na 30 minut. Reputacja - pooooczekajcie. Silnik se przebudowuje wszystko, do reputacji nawet nie doszedł jeszcze :). @Mejm, jak najbardziej jest opcja zmiany enterów na nową linię (teraz jest akapit) Teraz, u55r napisał: Teraz jest tak że np. nie widać kto przyznał plusy a kto minusy w postach. To nawet dobrze. To jest jedna z wieeelu opcji, którą można ustawić - kto i co ma widzieć. Info o edycji - dodane. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 23 minuty temu, Yakubu napisał: zmieńcie ten dziwny dźwięk powiadomień na dźwięk wpadającego trofika z konsol playstation aktualny trochę wgurwia, a ten proponowany przeze mnie będzie pasował jak ulał na forum playstationextreme.info Dźwięk można wyłączyć w edycji własnego profilu w powiadomieniach: http://www.psxextreme.info/notifications/options/ Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Wpis kontolny rozi ty kulsonie Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 51 minut temu, marbel007 napisał: Nowy image forumka bardzo spoko. Tym bardziej że na ipadzie ciągle mi zmieniało na mobilną wersję. Chociaż więcej na komórce oglądam forumek to teraz też lepiej bo plusiki idzie przez mobila wbijać i jakoś wszystko większe. Na razie na plus. This Nie wiem jak na pc, ale na mobilu emoty są poustawiane niechronologicznie i mam (najwyraźniej mylne) wrażenie, że jest ich mniej. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Mam nadzieje, ze wroci opcja toczenia niewidocznej dla plebsu beki, przez senior memberow, modow i adminow No chyba, ze tylko seniorom zabraliscie Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Może da się przyzwyczaić ale na pierwszy rzut w domyślnych kolorach wszystkie posty zlewają się ze sobą. Ramki obejmujące pojedyncze posty powinny być sporo ciemniejsze. 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Dlaczego na profil można wejść będąc niezalogowanym? Gdzie moja prywatność? :[ Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 35 minut temu, u55r napisał: Teraz jest tak że np. nie widać kto przyznał plusy a kto minusy w postach. To nawet dobrze. Scala Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 18 listopada 2017 Autor Opublikowano 18 listopada 2017 9 minut temu, kultywator napisał: This Nie wiem jak na pc, ale na mobilu emoty są poustawiane niechronologicznie i mam (najwyraźniej mylne) wrażenie, że jest ich mniej. Kyo z tym działa i ogarnia. 8 minut temu, Dave Czezky napisał: Mam nadzieje, ze wroci opcja toczenia niewidocznej dla plebsu beki, przez senior memberow, modow i adminow No chyba, ze tylko seniorom zabraliscie Nic nie zabieraliśmy, po prostu przy konwertowaniu mogły gdzieś niektóre uprawnienia się przestawić. Teraz, c0r napisał: Dlaczego na profil można wejść będąc niezalogowanym? Gdzie moja prywatność? :[ Pewnie do ustawienia. 1 Cytuj
Mejm 15 302 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 1 minutę temu, Janusz Gamingu napisał: Może da się przyzwyczaić ale na pierwszy rzut w domyślnych kolorach wszystkie posty zlewają się ze sobą. Ramki obejmujące pojedyncze posty powinny być sporo ciemniejsze. Nawet nie tyle odroznienie miedzy postami ale w obrebie jednego posta sekcja z awatarem, nickiem itd. totalnie sie zlewa z sekcja samego posta. Brakuje jakiejs zwyklej pionowej kreski, jak np. tej oddzielajacej tresc posta od sygnatury. Chociaz pewnie to tez kwestia przyzwyczajenia bo mozg jeszcze probuje szukac tresci tam gdzie dawniej byla w 2.0. Ale Perez mowil, ze jest duzo opcji skinow i jak cos to mozna zaimportowac o ile sa zgodne z ta wersja silnika. Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 @kultywator: chodziło mi o to, tutaj: Nie było widać otrzymanych ocen, teraz wyświetla to, co otrzymałem na nowym silniku. Jeśli wierzyć Perezowi to i stare plusiki będą widoczne jak forumek sobie przetrawi co musi :czesc: Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Da się jakoś zmienić wersję mobilną na pełną na fonie? 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Ale spoko te reakcje, zamiast spamować ":|" po żenującym poście wystarczy dać "zmieszany". Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 (edytowane) My bad To do bzdurasa. Edytowane 18 listopada 2017 przez kultywator 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 ireniqs: Na chromie w ustawieniach przeglądarki zaznacz "wersja na komputer" na innych przeglądarkach może nie być takiej opcji. Co do widać repa czy nie widać - to jest w ustawieniach grup - wszystkie grupy na obecną chwilę mają włączoną opcję podglądu reputacji (za wyjątkiem Nowy użytkownik) Cytuj
Mejm 15 302 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Teraz, c0r napisał: Ale spoko te reakcje, zamiast spamować ":|" po żenującym poście wystarczy dać "zmieszany". Ja bym wyje.bal wszystko oprocz + i -. Jak za dawnych lat. A przy okazji, nadal bawimy sie cenzure i kropki miedzy ku.rwami? W temacie mario pisali, ze gry to juz nie dla dzieci. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Odnośnie emotek - to zaraz muszę spadać - wieczorem je poukładam na tyle ile się da. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 statusy na samym dole na mobilce na mega plus, komentarze też widać Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 @kyo: Super, dzięki. Tak samo jest na firefoxie (tym mobilnym). Trzeba zafajkować "tryb stacjonarny". Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Login mi sie zmienił do forum, mialem inny nick przy zakladaniu konta a inny wyswietlany. Cytuj
Mejm 15 302 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Uklad: tresc posta ------- cytuj, reputacja ------- sygnatura to troche padaka dla mnie. Dalbym opcje cytatu oraz repre na samym dole, pod sygnatura. I to lamanie wiersza z akapitem zamiast nowej linijki, no zmiencie plox. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi