Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Przepraszam bardzo, to co ja mam w pracy robić w takim razie?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 321,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Dlaczego nie moge czegos takiego miec/wstawic do sygnatury?

pandabarlt1.jpg

Wywala blad jaki mam teraz w sygnie.

Opublikowano

Nie dziala. Wstawilem od nowa i ten sam blad. Ze jest niezgodna z regulaminem. Jak ty wstawiales?

Opublikowano

Wkleiłem po prostu. Nie ruszaj i będzie git :)

Opublikowano

Ale ja bym wolal samemu a nie tak po znajomosciach ;/

Opublikowano

Mejm, po prostu w tym nowym forum, wklejasz linka do grafiki, a nie musisz się bawić z kodami img.

Możesz nie wiedzieć, bo trochę Cię jednak nie było na forum. A właśnie, co tam, jak tam? Żyjesz jednak? :)

Opublikowano

Ale ja wstawiam tylko linka. Silnik sobie go zamienia na grafike ale po wcisnieciu zapisz juz jest lipa. Dziwne, bo ta sygnatura popsula sie pare dni temu. Nawet po zmianie silnika bylo dobrze.

Wiec czemu nie dziala i tylko admin moze ja zapisac?

Opublikowano

Patrzcie go jaki agresywny  klient bez krawata!

Opublikowano

Prawo do sygnatury w rekach ludu a nie wladzy!!1

Opublikowano

faktycznie nie działa, forum sypie błedem

Opublikowano

Czy cos sie popsulo z iloscia wyswietlanego tekstu w statusach? Do niedawna chyba wyswietlalo calkiem sporo wierszy. Teraz znow jak na poczatku nowego silnika - tylko kilka i trzeba lurkowac profil.

Opublikowano

O którym statusie mowa? bo wygląda chyba normalnie.

Opublikowano

Np. ten Metody z dzis. I trzeci wpis, sa tylko 4 linijki. Wydaje mi sie, ze jeszcze tydzien temu bylo ich znacznie wiecej. Moze cos sie zresetowalo przy updatecie?

Opublikowano

Chyba nie było aktualizacji w ciągu ostatniego tygodnia. W sumie ciężko mi stwierdzić czy Statusy się zmieniły, bo jak korzystam to używam "kanału aktywności" gdzie widzę wszystkie statusy, a nie tylko te 7 na głównej stronie. Tam wszystko się zawsze wyświetla. Jak już to polecam sobie ustawić taki kanał i poprzez 2-3 kliknięcia ma się do niego dostęp.

Opublikowano

Myslalem ze dzis Perez cos grzebal. No myk z tym panelem znam, tylko ze ja uzywam nieprzeczytana zawartosc z Aktywonosci.

Opublikowano

Jako domyślny też mam nieczytane tematy, ale dostęp do zapisanych to dwa kliknięcia. Na główną to w sumie bardzo rzadko wchodzę. Czy to Shout, czy Statusy to lepiej w Aktywności się czyta.

Opublikowano

No zyebalo sie i nie wiedza czemu. Square ci wklei.

Opublikowano
  • Autor
38 minut temu, kubson napisał:

mam problem z ustawieniem sygnatury wyskakuje mi info 

Nie można odczytać wymiarów grafiki https://i.imgur.com/kqUkMui.jpg?2, proszę wybrać inną.

ktos cos ?

Dodałem. Obadamy, czemu się z poziomu profilu nie chce dodać. 

Opublikowano

Forum muli, dodawanie postow trwa minute albo wywala blad 502. Wczoraj bylo to samo ale myslalem, ze to z powodu konferencji.

Opublikowano

Ja zarowno na konfie EA jak i MS.