Opublikowano 11 czerwca 20186 l Autor Za dużo piszecie :(. Limit postów przekroczony 5-krotnie, no jak to ma działać normalnie! Wprowadzamy limit 20 postów na osobę na dzień! Wczoraj jak tylko zaczęło zamulać dorzuciliśmy mocy i potem było OK. Teraz jeszcze admin jeden manewr na serwerze wykonał, powinno pomóc.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 4 minuty temu, Perez napisał: Teraz jeszcze admin jeden manewr na serwerze wykonał, powinno pomóc. Jest lepiej.
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Autor Od rana widze, adminowi już zgłaszałem, jakieś cudo zamula bazę i nie do końca wiadomo co, bo z serwerem nic nie zmienialiśmy, więc to nie to.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor Po 18.00 się uspokoiło. Dograłem też poprawki do skryptu i będziemy obserwowali, czy pomoże.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 1 minutę temu, c0ŕ napisał: nie wiem właśnie, ja tu się napracowałem, wyciąłem a admini nie dodali można kopiować ewentualnie Jest a czemu nie ma nosacza janusza? Admini, dodejta do ikon. Dzieki.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l A gdzie prosiliście pierwotnie o dodanie? Mogę dodać, tylko czemu z taką brzydką ramką?
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Nie wiem Square, myslalem ze c0r cos pisal bo tak by wynikalo z tego co napisal. @c0ŕ wypelniles druczek?
Opublikowano 18 czerwca 20186 l kiedyś w statusie wrzuciłem żeby dodać xD ramka chyba tylko na czarnym layoucie? postaram się jeszcze raz wyciąć bez niej i potem wrzucę Edytowane 18 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 18 czerwca 20186 l No wlasnie tez nie wiem o co kaman z ramka bo na bialym jest git elegancko.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l pobawiłem się gimpem, zmniejszyłem i powinno nie być już tej białej obwódki
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 12 godzin temu, Maus napisał: Juz dziala, dzieki Square. Dopiero teraz dodałem
Opublikowano 19 czerwca 20186 l @Square kochany, dodałbyś jeszcze jedną emotkę - w związku z dzisiejszym wynikiem polskiej reprezentacji do kompletu jeszcze możesz szczęśliwego polaka tak jak pan @Mejm powiedział Edytowane 19 czerwca 20186 l przez c0ŕ