Gość _Be_ Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Gdzie ci tak pokazuje? Ja normalnie mam https Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 678 Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Hmm, dziwne. U mnie na Chromie kłódeczka ładnie; Połączenie jest bezpieczne; certyfikat ważny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Hmmm, dobra. Wylaczylem, wlaczylem i mam klodke. Sprawdze na ktorej stronie wyskoczylo i dam znac. Dobra, zabladzilem w Wiesciach Gminnych. Na tej stronie wyskakuje, pewnie od starego linku z Interii: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Zeby nie bylo, ze tylko marudze, to widze, ze jakosc reklam sie poprawila. Amazon, Media Markt, Specsavers, Squarespace. Impressed. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Potwierdzam, u mnie dużo reklam Apple i Playstation. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 U mnie OnePlus mimo, że go nawet nie szukałem, DAMN YOU BLANT Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 678 Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 @Mojave zgadza się, czasami może być brak "kłódki" nawet na głównej, bo np. foty w statusach linkowane są ze strony bez SSL. A reklamy to wszystko Google, tak że pewnie większość retargetowana - gdzie wchodzicie, to widzicie :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 3 minuty temu, Perez napisał: A reklamy to wszystko Google, tak że pewnie większość retargetowana - gdzie wchodzicie, to widzicie :). Wrzuć na billboard na głownej 750x200, nikt się chyba nie pogniewa a potencjał trochę większy niż zwykły 728 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 21 godzin temu, grzybiarz napisał: @Square a żeby weszło na ostatni post po kliknięciu w temat? Sorki Grzybi, zapomniałem odpisać. W "Status przeczytania" zaznaczasz gdzie ma przenosić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 domyślnie tak powinno być, a tu człowiek zawsze zapomni i potem musi grzebać/pytać Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Nie działa. Nie mogę zapisać jako nową zawartość. I nie zapisuje mi tego "przenoś do pierwszego nieprzeczytanego". Czyli ciągle mnie przenosi na pierwszą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 A czekasz aż przemieli? Z tego co widzę, to aktualnie Nieprzeczytana zawartość mocno muli. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Mi nie muli, no po prostu nie zapisuje to co sobie wybiorę. Nawet pojedynczo zmieniam i zapisuję i dalej jest jak było. Chcę by mnie przenosiło do ostatniego posta i wyświetlało posty także odwiedzone. Nie działa to od paru dni:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) Mi w tym temacie Opera pokazuje "Twoje połączenie z tą witryną nie jest bezpieczne" Za to na stronie głównej pokazuje zieloną kłódkę i że jest bezpieczne. edit. w grupowcach i działach jest info, że jest ok, ale po wejściu do jakiegoś tematu, że już nie jest bezpieczne. Tak ma być? Np. Temat Days Gone nie jest bezpieczny Edytowane 17 Listopada 2018 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 temat z promocjami też nie jest bezpieczny - po prostu w tych tematach są podlinkowane obrazki do stron bez wykupionego certyfikatu SSL. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Zmieńcie znaczenie "haha" na pejoratywne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 678 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Uwaga! Forumek bedzie off w godzinach 21-22 na czas aktualizacji serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 No nie, akurat wtedy mam coś ważnego do napisania Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 678 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Gotowe. Przeskoczyliśmy z serwerkiem na PHP 7 - zalecane dla skryptu forumka. Jak jakieś błędy będą - proszę zgłaszać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Cos się popsuło, na safari mam jakieś dziwne jazdy, za kilka godzin porobie screeny, nie mam przycisków cytuj z innych rzeczy przy postach. Edytować postu i zgłaszać do moderacji tez nie mogę Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Czy naprawde konieczne jest blokowanie mozliwosci wysylania PMek dla osob z blokada pisania? Troche slabo. Btw prosze o odblokowanie shouta Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Ok sprawa jest poważna. Tak wyglada forumek i ppe.pl po ostatniej aktualizacji. Na początku miałem tak na kompie (mozilla, chrome, IP) na telefonie z Androidem, teraz się poprawiło, pozostał mi tablet z iosem Zdjecia nie chcą się doładować problem występował na PC i telefonie a Androidem teraz jest ok na iPadzie nadal występuje Tutaj już forum szaleje, shout i statusy latają raz pod spod forum raz na boku, nie idzie odpisywać na statusy. Logo formuła dziwnie wyglada niezależnie od skórki. Nie ma nazwy usera, daty postów itd, brak buttonów cytuj zgłoś i podaj dalej. nie mogę edytować swoich postów. Wszystko mam poaktualizowane, wyczyściłem ciastka i rejestry, włączyłem i wyłączyłem urządzenie. na iPadzie nie idzie korzystać z forumka Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Już było o tym wcześniej, zmień sobie kolor tła, ta ikona pędzla na górze po prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Wchodziłeś ma strony dla dorosłych to teraz masz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi