Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Ekhm... u mnie działa. Zerknij teraz, jeszcze poszło czyszczenie kesza. 

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 321,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

To samo, wyczyściłem dane podręczne przeglądarki, ciasteczka, przelogowałem się i tego typu standard troubleshooting.

Opublikowano
  • Autor

A zerknij inne, czy też jest ten problem, czy tylko Elegant. 

Opublikowano

Tylko Elegant, obecnie piszę ze standardowej :)

Opublikowano

Aye, elegant w rozsypce totalnej na telefonie. Belka u gory porozciagana z jakimis bzdurami, niektore tematy nie wczytuja sie w ogole

Opublikowano
  • Autor

Elegant zaktualizowany do 4.4 w wersji responsywnej i nieresponsywnej. Testować, zgłaszać. 

Opublikowano

I to jest forumek jaki pamiętam i na jaki zasługuję - wsio działa, PC i Android. Dziękuję Pan @Perez

Opublikowano

Każdy, kto pamięta poprzednią wersję forumka?

Opublikowano

no, beznadziejna była w porównaniu do jasnego-responsywnego :) nie wiem po co wracać do tamtych czasów, ale w niektórych nostalgia chyba zbyt silna 

Opublikowano
27 minut temu, Rayos napisał:

kto o zdrowych zmyslach uzywa eleganta :| 

ja

Opublikowano

Sorry, trochę źle się wyraziłem. Weźcie wyyebcie te ikonki "NEW", bo w(pipi)iają oko

Opublikowano
  • Autor
27 minut temu, Yakubu napisał:

Sorry, trochę źle się wyraziłem. Weźcie wyyebcie te ikonki "NEW", bo w(pipi)iają oko

Powinno być OK.

Opublikowano

Widzę, że pod ostatnim postem jest zepsute, a mianowicie brak nazwy tematu gdzie Cię przerzuca - następny nieprzeczytany temat, no i właśnie nie wiesz jaki temat przeczytasz.

Opublikowano
  • Autor

To nie błąd, to jedna ze zmian w 4.4: Removed the name of the content (e.g. topic) from the “Next Unread” link which could consume significant server resources on large communities.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rayos napisał:

no, beznadziejna była w porównaniu do jasnego-responsywnego :) nie wiem po co wracać do tamtych czasów, ale w niektórych nostalgia chyba zbyt silna 

Sam jestes ku.rwa beznadziejny.

W elegancie jedynie wyswietlanie dzialow w Niezaleznych troche z dopy. Przedtem byly jeden po drugim, teraz jakas tabela z dwoma kolumnami przez co ta sekcja mocno sie odznacza wzgledem pozostalych.

W sumie w reszcie tak samo.

Opublikowano

An error occurred (500 Error)
We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now. 

You can try again by clicking the button below, or try again later. 

Dzisiaj miałem już 3 razy. 6 razy.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Potwierdzam, mam to samo i wywala non stop ten błąd.

Opublikowano

Można przeglądać działy i tematy, ale nieprzeczytana zawartość wywala błąd, tak jak wyżej.

Opublikowano

Przy dodawaniu posta też wywala. Średni foruming w takich warunkach :/

Opublikowano
  • Autor

Opanowane. Baza niedomagało, to tak z okazji początku wiosny dorzuciliśmy RAM-u.