Opublikowano 20 marca 20196 l Autor Ekhm... u mnie działa. Zerknij teraz, jeszcze poszło czyszczenie kesza.
Opublikowano 20 marca 20196 l To samo, wyczyściłem dane podręczne przeglądarki, ciasteczka, przelogowałem się i tego typu standard troubleshooting.
Opublikowano 20 marca 20196 l U mnie jest to samo na elegant. Zmieniłem na jasno ciemny i jest dobrze.
Opublikowano 20 marca 20196 l Aye, elegant w rozsypce totalnej na telefonie. Belka u gory porozciagana z jakimis bzdurami, niektore tematy nie wczytuja sie w ogole
Opublikowano 20 marca 20196 l Autor Elegant zaktualizowany do 4.4 w wersji responsywnej i nieresponsywnej. Testować, zgłaszać.
Opublikowano 20 marca 20196 l I to jest forumek jaki pamiętam i na jaki zasługuję - wsio działa, PC i Android. Dziękuję Pan @Perez
Opublikowano 20 marca 20196 l no, beznadziejna była w porównaniu do jasnego-responsywnego nie wiem po co wracać do tamtych czasów, ale w niektórych nostalgia chyba zbyt silna
Opublikowano 20 marca 20196 l 27 minut temu, Rayos napisał: kto o zdrowych zmyslach uzywa eleganta :| ja
Opublikowano 20 marca 20196 l Sorry, trochę źle się wyraziłem. Weźcie wyyebcie te ikonki "NEW", bo w(pipi)iają oko
Opublikowano 20 marca 20196 l Autor 27 minut temu, Yakubu napisał: Sorry, trochę źle się wyraziłem. Weźcie wyyebcie te ikonki "NEW", bo w(pipi)iają oko Powinno być OK.
Opublikowano 20 marca 20196 l Widzę, że pod ostatnim postem jest zepsute, a mianowicie brak nazwy tematu gdzie Cię przerzuca - następny nieprzeczytany temat, no i właśnie nie wiesz jaki temat przeczytasz.
Opublikowano 20 marca 20196 l Autor To nie błąd, to jedna ze zmian w 4.4: Removed the name of the content (e.g. topic) from the “Next Unread” link which could consume significant server resources on large communities.
Opublikowano 20 marca 20196 l 1 godzinę temu, Rayos napisał: no, beznadziejna była w porównaniu do jasnego-responsywnego nie wiem po co wracać do tamtych czasów, ale w niektórych nostalgia chyba zbyt silna Sam jestes ku.rwa beznadziejny. W elegancie jedynie wyswietlanie dzialow w Niezaleznych troche z dopy. Przedtem byly jeden po drugim, teraz jakas tabela z dwoma kolumnami przez co ta sekcja mocno sie odznacza wzgledem pozostalych. W sumie w reszcie tak samo.
Opublikowano 21 marca 20196 l An error occurred (500 Error) We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now. You can try again by clicking the button below, or try again later. Dzisiaj miałem już 3 razy. 6 razy. Edytowane 21 marca 20196 l przez Plugawy
Opublikowano 21 marca 20196 l Można przeglądać działy i tematy, ale nieprzeczytana zawartość wywala błąd, tak jak wyżej.
Opublikowano 21 marca 20196 l Autor Opanowane. Baza niedomagało, to tak z okazji początku wiosny dorzuciliśmy RAM-u.