Frantik 2 570 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Wszystko wydaje się jakieś takie... większe. Przynajmniej na desktopie. No ale całkiem ładnie. Trza będzie chwili żeby się przyzwyczaić. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 dałoby radę wrzucić też biały ale trochę ciemniejszy layout jak na poprzednim silniku, taki lekko niebieskawy? był super a ten za bardzo po oczach daje Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Jakieś odcienie szarości dodaj Perez, tak żeby to się rzeczywiście tak nie zlewało jak mówią inni. Jednak co by nie mówić jak dla mnie zmiana na plus, kwestia pewnie też przyzwyczajenia. Ten dźwięk przy nowych odpowiedziach w temacie da się wyłączyć? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Można wyłączyć. Looknij 2 strony do tyłu. 54 minuty temu, Kyo napisał: Dźwięk można wyłączyć w edycji własnego profilu w powiadomieniach: http://www.psxextreme.info/notifications/options/ Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 (edytowane) Da się jakoś wyłączyć statusy* z telefonu? *Nie statusy tylko shoutbox. Edytowane 18 listopada 2017 przez kultywator Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Odnośnie wyglądu forum to Perez W pierwszym poście pisał że możemy bez problemu dogadać różne skórki Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 1 minutę temu, Kyo napisał: Można wyłączyć. Looknij 2 strony do tyłu. Pierwszy plusik dla Kyo ode mnie Cytuj
mersi 804 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 5 minut temu, Kyo napisał: Odnośnie wyglądu forum to Perez W pierwszym poście pisał że możemy bez problemu dogadać różne skórki to nieźle, pewnie dużo osób jest przyzwyczajonych do tamtych co były więc każdy by sobie wybrał jaki wygląd mu odpowiada, do wyboru do koloru Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Cóż, wypada pięknie podziękować, że nikt o starym poczciwym forumku nie zapomina i walczy o jego unowocześnienie. W swojej karierze pamiętam kilka silnikowych przenosin i alergicznych reakcji na nie (nie tylko moich). Ale tym razem jest na tyle ok, że już nawet nie tęsknię za starym silnikiem. Wiadomo, że kilka spraw jest do przyzwyczajenia, ale potencjalne możliwości nowego silnika to wynagradzają.Brawo Panowie Admini - jest dobrze, a może być tylko lepiej. No i chyba trzeba będzie znaleźć sobie jakiegoś avatara, bo domyślne są beznadziejne. Cytuj
_Red_ 12 014 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Wylogowało mnie po postawienia nowego silnika i nie mogłem sobie przypomnieć hasła. Dosłownie też, bo nie działa wysyłka resetu hasła mailem :< Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Wersja mobilna to jeden wielki dramat. Cytuj
_Red_ 12 014 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 (edytowane) Po iluś próbach i przeczekaniu blokady przypomniałem sobie sam xd edit: miało podczepić się wyżej Edytowane 18 listopada 2017 przez _Red_ Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Teraz, _Red_ napisał: Wylogowało mnie po postawienia nowego silnika i nie mogłem sobie przypomnieć hasła. Dosłownie też, bo nie działa wysyłka resetu hasła mailem :< Miałem to samo, w sumie nie wiem jakim cudem wystukałem w koncu haslo, ale na szczęście przeszło już do historii. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 18 listopada 2017 Autor Opublikowano 18 listopada 2017 13 minut temu, mersi napisał: to nieźle, pewnie dużo osób jest przyzwyczajonych do tamtych co były więc każdy by sobie wybrał jaki wygląd mu odpowiada, do wyboru do koloru Do wybory do koloru https://invisioncommunity.com/files/category/162-themes/ Platne tez mozna brac pod uwage. Cytuj
Mejm 15 302 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 14 minut temu, Kmiot napisał: No i chyba trzeba będzie znaleźć sobie jakiegoś avatara, bo domyślne są beznadziejne. Proponuje ten z dzieckiem co kiedys. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 18 listopada 2017 Autor Opublikowano 18 listopada 2017 10 minut temu, XM. napisał: Wersja mobilna to jeden wielki dramat. Tez fanem nie jestem, bedziemy kombinowac :). Moze sa mimo wszystko jakies skorki lite czy cos w ten desen. 1 Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 No nie wiem co tak słabo. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Wersji mobilnej poprzedniej wersji forumka nie cierpiałem i zawsze i tak włączałem pełną wersję. Teraz jest bardzo spoko, chociaż nie narzekałbym na opcję zrobienia wszystkiego mniejszym, przyzwyczaiłem się już do malutkich literek na telefonie. No biała skórka jest strasznie biała. Mogłaby trochę niebieskiego dostać tu i tam. Aha i jak piszę na iTelefonie 7 to podwójna spacja nie daje kropki, nie bardzo wiem czemu. Ale to głupotka. Tylko ten brak komentarzy normalnych do statusów :((( Dzięki, Perez. Długo walczyliście z tego co widzę o unowocześnienie forumka. Zakup kolejnego numeru PSX Extreme macie jak w banku Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Czy właściciele kont premium będą mieli możliwość powrotu do k l a s y c z n e g o forumka? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 kurde moge dawac plusiki adminom - kyo lap plusa, chyba to bedzie pierwszy jaki Ci kiedykolwiek dalem bo odkad pamietam tu adminujesz, a wczesniej plusow nie bylo statusy i shout zajmuja zbyt duzo miejsca, czcionka i odstepy tez jakies takie gigantyczne Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Imo ta wersja mobilna co jest teraz jest dużo lepsza niż poprzednia, jedynie wszystko jest trochę za duże na telefonie No ale od czego jest tapatalk ?Aaaa na ios nie idzie włączyć pełnej wersji forumka Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 W ogóle to jakieś to za małe jest. Chyba, że tylko ja mam marginesy po 4 centy za każdej strony. Gdyby rozciągnąć stronę o tę przestrzeń byłoby dużo lepiej moim zdaniem. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Czy w wwersji mobilnej, na samym dole, będzie jakiś odsyłacz do strony głównej? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 myśle że wystarczyłoby dać niebieskie belki do poszczególnych działów na forum jak było wcześniej i nic by się tak nie zlewało jak teraz 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi