Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Wyprzedzilem forumka z okrągłym avkiem o blisko rok :obama: podoba mi się tu 

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 324,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano
5 minut temu, Okie from Muskogee napisał:

W ogóle to jakieś to za małe jest. Chyba, że tylko ja mam marginesy po 4 centy za każdej strony. Gdyby rozciągnąć stronę o tę przestrzeń byłoby dużo lepiej moim zdaniem.

Ctrl i +/- ???

Opublikowano

Nie tak, żeby mi się wszystkie bukwy powiększyły, tylko żeby strona była szersza. Jak mówię, chyba że tylko ja mam te marginesy po lewej i prawej...

Opublikowano

mam to samo, o wiele wiecej tekstu mozna byloby wtedy zmiescic w linii

Opublikowano

avek, informacje pod avkiem tez wg mnie za duze, zdecydowanie zmniejszyc avka i czcionke, obciac marginesy i byloby wiecej miejsca na posty, na glownej wydaje mi sie, ze statusy i shout tez za duzo miejsca zajmuja

Opublikowano

A już wiem :) Wcześniej był trochę inny układ jednak. Tak pewnie musi być. Potem zobaczę czy jest opcja układu ale wątpię bo cała strona jest responsywna. 

Opublikowano

Ładnie teraz wygląda mój avatar, więc zmiana jak najbardziej na plus :) 

Opublikowano

Shouta sam możesz sobie zmniejszyć Ficuś - prawy dolny róg i przeciągasz.

Opublikowano

W układy i zmiany grafik (ten szary)pobawię się wieczorem. Teraz serio krucho z czasem a sam panel jest też totalnie przemodelowany.

Opublikowano

A i można dawać odpowiedzi bezpośrednio do statusów :D. Nie wiem czy coś zaczarowaliście czy tylko straszyliście, ale jest całkiem git teraz.

Opublikowano

A i dajcie znać jak komuś statusy nie działają. Niektóry osobom forumek sam zablokował statusy. No chyba że ktoś wcześniej dostał blokadę - więc to zostaje ;)

Opublikowano

IMO reputację pod avkiem można odpuścić, komicznie wygląda taka litania

PREMIUM MEMBER,

<obrazek PREMIUM MEMBER>

+2137 rep

15000 postów

PSN ID: downgoradPL 

i więcej. Od razu się przypominają sygnatury jakie się kiedyś w internecie nosiło z dumą

userbar_deviantid_by_cruger2984.png

Opublikowano
Teraz, Kyo napisał:

A i dajcie znać jak komuś statusy nie działają. Niektóry osobom forumek sam zablokował statusy. No chyba że ktoś wcześniej dostał blokadę - więc to zostaje ;)

czytaj szałta ;P działają po wuju choćby z jednego powodu

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

A i można dawać odpowiedzi bezpośrednio do statusów :D. Nie wiem czy coś zaczarowaliście czy tylko straszyliście, ale jest całkiem git teraz.

Perez dodał wtyczkę żeby była taka możliwość. Albo sama się dodała ;)

Opublikowano

Kozacko to wygląda i działa, właśnie coś takiego sobie wyobrażałem. Zmiana na duży plus.

Powiadomienia gdy ktoś zacytuje posta :banderas:

Edytowane przez ragus

Opublikowano
2 minuty temu, Okie from Muskogee napisał:

czytaj szałta ;P działają po wuju choćby z jednego powodu

U Ciebie nie widzę problemów.

Teraz, MYSZa7 napisał:

A dzienny limit REAKCJI jest jakiś?

Jest taki sam jak był przed zmianą.

Opublikowano

Chodziło mi o to kyo, że się bez sensu wyświetla tylko część tekstu i nijak nie idzie tego rozwinąć, nie wchodząc w aktualizacje statusów u góry strony. To po co w ogóle sa po prawej? Brakuje 'rozwiń'.

Opublikowano

Aby zobaczyć pełną treść statusy należy wejść w profil.

Opublikowano

Zaraz zobaczę czy można to zmienić. Dajcie chwilkę bo robię 5 rzeczy naraz :D

Opublikowano

#dobrazmiana

Brawa dla administracji :)

Sporo rzeczy do przyzwyczajenia, jakoś nie spotkałem się jeszcze z nowym IPB w internecie, to jest moje pierwsze doświadczenie. Wszystko wydaje się takie ogromne, każdą stronę skaluję do 90%, ale to też kwestia przyzwyczajenia.