Opublikowano 18 listopada 20177 l Wyprzedzilem forumka z okrągłym avkiem o blisko rok podoba mi się tu
Opublikowano 18 listopada 20177 l 5 minut temu, Okie from Muskogee napisał: W ogóle to jakieś to za małe jest. Chyba, że tylko ja mam marginesy po 4 centy za każdej strony. Gdyby rozciągnąć stronę o tę przestrzeń byłoby dużo lepiej moim zdaniem. Ctrl i +/- ???
Opublikowano 18 listopada 20177 l Nie tak, żeby mi się wszystkie bukwy powiększyły, tylko żeby strona była szersza. Jak mówię, chyba że tylko ja mam te marginesy po lewej i prawej...
Opublikowano 18 listopada 20177 l mam to samo, o wiele wiecej tekstu mozna byloby wtedy zmiescic w linii
Opublikowano 18 listopada 20177 l avek, informacje pod avkiem tez wg mnie za duze, zdecydowanie zmniejszyc avka i czcionke, obciac marginesy i byloby wiecej miejsca na posty, na glownej wydaje mi sie, ze statusy i shout tez za duzo miejsca zajmuja
Opublikowano 18 listopada 20177 l A już wiem Wcześniej był trochę inny układ jednak. Tak pewnie musi być. Potem zobaczę czy jest opcja układu ale wątpię bo cała strona jest responsywna.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Ładnie teraz wygląda mój avatar, więc zmiana jak najbardziej na plus
Opublikowano 18 listopada 20177 l Shouta sam możesz sobie zmniejszyć Ficuś - prawy dolny róg i przeciągasz.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Moim zdaniem jest dobrze jak jest, wygodniej się czyta. Jeżdżenie wzrokiem od lewej do prawej po szerokich monitorach nie jest najlepsze.
Opublikowano 18 listopada 20177 l W układy i zmiany grafik (ten szary)pobawię się wieczorem. Teraz serio krucho z czasem a sam panel jest też totalnie przemodelowany.
Opublikowano 18 listopada 20177 l A i można dawać odpowiedzi bezpośrednio do statusów :D. Nie wiem czy coś zaczarowaliście czy tylko straszyliście, ale jest całkiem git teraz.
Opublikowano 18 listopada 20177 l A i dajcie znać jak komuś statusy nie działają. Niektóry osobom forumek sam zablokował statusy. No chyba że ktoś wcześniej dostał blokadę - więc to zostaje
Opublikowano 18 listopada 20177 l IMO reputację pod avkiem można odpuścić, komicznie wygląda taka litania PREMIUM MEMBER, <obrazek PREMIUM MEMBER> +2137 rep 15000 postów Skąd: Sosnowiec PSN ID: downgoradPL i więcej. Od razu się przypominają sygnatury jakie się kiedyś w internecie nosiło z dumą
Opublikowano 18 listopada 20177 l Teraz, Kyo napisał: A i dajcie znać jak komuś statusy nie działają. Niektóry osobom forumek sam zablokował statusy. No chyba że ktoś wcześniej dostał blokadę - więc to zostaje czytaj szałta ;P działają po wuju choćby z jednego powodu
Opublikowano 18 listopada 20177 l 1 minutę temu, raven_raven napisał: A i można dawać odpowiedzi bezpośrednio do statusów :D. Nie wiem czy coś zaczarowaliście czy tylko straszyliście, ale jest całkiem git teraz. Perez dodał wtyczkę żeby była taka możliwość. Albo sama się dodała
Opublikowano 18 listopada 20177 l Kozacko to wygląda i działa, właśnie coś takiego sobie wyobrażałem. Zmiana na duży plus. Powiadomienia gdy ktoś zacytuje posta Edytowane 18 listopada 20177 l przez ragus
Opublikowano 18 listopada 20177 l 2 minuty temu, Okie from Muskogee napisał: czytaj szałta ;P działają po wuju choćby z jednego powodu U Ciebie nie widzę problemów. Teraz, MYSZa7 napisał: A dzienny limit REAKCJI jest jakiś? Jest taki sam jak był przed zmianą.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Chodziło mi o to kyo, że się bez sensu wyświetla tylko część tekstu i nijak nie idzie tego rozwinąć, nie wchodząc w aktualizacje statusów u góry strony. To po co w ogóle sa po prawej? Brakuje 'rozwiń'.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Zaraz zobaczę czy można to zmienić. Dajcie chwilkę bo robię 5 rzeczy naraz
Opublikowano 18 listopada 20177 l #dobrazmiana Brawa dla administracji Sporo rzeczy do przyzwyczajenia, jakoś nie spotkałem się jeszcze z nowym IPB w internecie, to jest moje pierwsze doświadczenie. Wszystko wydaje się takie ogromne, każdą stronę skaluję do 90%, ale to też kwestia przyzwyczajenia.