Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Okie from Muskogee napisał:

W ogóle to jakieś to za małe jest. Chyba, że tylko ja mam marginesy po 4 centy za każdej strony. Gdyby rozciągnąć stronę o tę przestrzeń byłoby dużo lepiej moim zdaniem.

Ctrl i +/- ???

Opublikowano

avek, informacje pod avkiem tez wg mnie za duze, zdecydowanie zmniejszyc avka i czcionke, obciac marginesy i byloby wiecej miejsca na posty, na glownej wydaje mi sie, ze statusy i shout tez za duzo miejsca zajmuja

Opublikowano

A już wiem :) Wcześniej był trochę inny układ jednak. Tak pewnie musi być. Potem zobaczę czy jest opcja układu ale wątpię bo cała strona jest responsywna. 

Opublikowano

Shouta sam możesz sobie zmniejszyć Ficuś - prawy dolny róg i przeciągasz.

Opublikowano

W układy i zmiany grafik (ten szary)pobawię się wieczorem. Teraz serio krucho z czasem a sam panel jest też totalnie przemodelowany.

Opublikowano

A i dajcie znać jak komuś statusy nie działają. Niektóry osobom forumek sam zablokował statusy. No chyba że ktoś wcześniej dostał blokadę - więc to zostaje ;)

Opublikowano

IMO reputację pod avkiem można odpuścić, komicznie wygląda taka litania

PREMIUM MEMBER,

<obrazek PREMIUM MEMBER>

+2137 rep

15000 postów

PSN ID: downgoradPL 

i więcej. Od razu się przypominają sygnatury jakie się kiedyś w internecie nosiło z dumą

userbar_deviantid_by_cruger2984.png

Opublikowano
Teraz, Kyo napisał:

A i dajcie znać jak komuś statusy nie działają. Niektóry osobom forumek sam zablokował statusy. No chyba że ktoś wcześniej dostał blokadę - więc to zostaje ;)

czytaj szałta ;P działają po wuju choćby z jednego powodu

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

A i można dawać odpowiedzi bezpośrednio do statusów :D. Nie wiem czy coś zaczarowaliście czy tylko straszyliście, ale jest całkiem git teraz.

Perez dodał wtyczkę żeby była taka możliwość. Albo sama się dodała ;)

Opublikowano (edytowane)

Kozacko to wygląda i działa, właśnie coś takiego sobie wyobrażałem. Zmiana na duży plus.

Powiadomienia gdy ktoś zacytuje posta :banderas:

Edytowane przez ragus
Opublikowano
2 minuty temu, Okie from Muskogee napisał:

czytaj szałta ;P działają po wuju choćby z jednego powodu

U Ciebie nie widzę problemów.

Teraz, MYSZa7 napisał:

A dzienny limit REAKCJI jest jakiś?

Jest taki sam jak był przed zmianą.

Opublikowano

Zaraz zobaczę czy można to zmienić. Dajcie chwilkę bo robię 5 rzeczy naraz :D

Opublikowano

#dobrazmiana

Brawa dla administracji :)

Sporo rzeczy do przyzwyczajenia, jakoś nie spotkałem się jeszcze z nowym IPB w internecie, to jest moje pierwsze doświadczenie. Wszystko wydaje się takie ogromne, każdą stronę skaluję do 90%, ale to też kwestia przyzwyczajenia.