Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się (ewentualnie jak) dodać cały wątek do ignorowanych? Nie potrafię zlokalizować takiej funkcjonalności --> chciałbym aby nie pojawiał się w ogóle na osi czasu.

Dziękuję 

Opublikowano

Opcja przenoszenia pod ostatni przeczytany do tej pory w wątku post się chyba popsuła, przynajmniej u mnie. Po wprowadzonych zmianach na forumie zauważyłem, że wchodząc do topiku jestem co prawda odsyłany do strony z ostatnim wpisem, którego nie czytałem, ale jeśli chodzi o wyświetlany post, to jest to kwestia losowa: czasem pokazuje mi się ostatni przed nieprzeczytanym, czasem po prostu pierwszy w temacie, czasem jeszcze inaczej.

Opublikowano

Nie czyszczę ciasteczek. A jakbym czyścił, to by mnie nie odesłało do losowego posta, tylko do pierwszego. Ciężko mi powiedzieć, w których tematach, musiałbym notować za każdym razem xd. Jak nie zapomnę, to napiszę później.

O już mam, pierwszy z brzegu przykład: Playstation 5 - komentarze. Spider-Man w dziale PS4 też.

Opublikowano

O właśnie, a czemu odsyłanie do najstarszego nieodczytanego posta nie działa na telefonie? Zawsze pokazuje najnowszy. 

Opublikowano

No właśnie wydaje mi się, że działa to jakby losowo. Chyba, że faktycznie trzeba czekać nie wiem ile. 

No OK, nie jest to coś co bardzo ważnego, po prostu myślałem że coś źle robię

Opublikowano

Jakby co to po wklejeniu linka skorzystaj z opcji "Usuń formatowanie", powinna pojawić się na dole edytora posta.

Spoiler

image.png.17edbcf94e61173c6c058f97d9821e24.png

Tak to wygląda u mnie po wklejeniu linku i po wciśnięciu guziczka magicznie pojawia się okienko z tłitem:

• Plusik 1
  • Haha 3