kotlet_schabowy 2 673 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Dee sprawdź w ustawieniach przeglądarki (prywatność i te sprawy), bo mam tak samo, ale u mnie jest to właśnie zamierzony efekt takiej opcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 Widzę że na nowym silniku punkty ostrzeżeń same sie kasują w terminie, już nie trzeba pisać po adminach żeby łaskawie zdjęli Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 519 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 Od "zawsze" się kasowały jeżeli nie było zaznaczone inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 Spytam się drugi raz, bo pierwszy raz zostałem olany. Mam jednego śmiecia w ignorowanych, ale widzę jego frajerskie statusy. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 Czy jest możliwość ustawienia blokady na statusy z filmikami, które mają autoodtwarzanie z dźwiękiem? Gdzie można zaczać dyskusję o zamianach w regulaminie statusów? Jeżeli tylko mnie to wkurza to wiadomo, że mój problem, ale może więcej ludzi nie chce słyszeć milion razy tego samego podczas przechodzenia na główną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 519 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 U mnie się nie odtwarza automatycznie, więc sugerowałbym użyć opcji Zgłoś w profilu takiego delikwenta. To dotyczy tylko linków z reddita czy innych też? Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 Tylko reddit Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 3 godziny temu, Bartolinsky napisał: Spytam się drugi raz, bo pierwszy raz zostałem olany. Mam jednego śmiecia w ignorowanych, ale widzę jego frajerskie statusy. Dlaczego? Ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 23 października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 października 2020 Przycisk "Oznacz jako przeczytane" przez dłuższy czas wystarczyło raz kliknąć i już, a od dziś znowu okienko CZY ABY NAPEWNO ?? Da się to jakoś wyłączyć by nie pytał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 24 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2020 Jeśli się coś zmieniło to pewnie po ostatniej aktualce skryptu. Tym samym średnio da się coś zrobić, bo to po prostu odgórna zmiana od autorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 24 października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 października 2020 26 minut temu, Perez napisał: Jeśli się coś zmieniło to pewnie po ostatniej aktualce skryptu. Tym samym średnio da się coś zrobić, bo to po prostu odgórna zmiana od autorów. Tak założyłem właśnie że coś aktualizowaliście, ale wcześniej tego nie było już tego potwierdzenia bardzoooo długi czas. Czy nie jest to opcja typu "Potwierdzenie ON/OFF" ? ja tego przycisku przyznam codziennie używam i sądzę że nie tylko ja Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 cały czas to samo i na kompie i na telefonie, w temacie o coronie ciagle mnie wrzuca na pierwszy post na stronie 295 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 2 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2020 Można zmienic tło dla cytowanej zawartości z białego na szary jaki jest w szybkiej odpowiedzi? Motyw Ciemny 4.5. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Linki z insta/fb się nie chcą osadzać czy to mi się coś z(pipi)ało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Czy możemy spodziewać się kiedyś ignorowania także statusów? A co do linków z Insta i FB, też mi to nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 no właśnie @Square @Colin wiecie może co jest nie tak z tymi linkami z IG/FB? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 519 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Daj przykładowy post z takim linkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) https://www.instagram.com/p/CHI-VekF3pq/ Nie można osadzić odnośnika, ponieważ: wystąpił błąd www.instagram.com Edytowane 12 listopada 2020 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 (edytowane) Mam mały problem od godziny. Nie mogę dodawać odpowiedzi na forum przez www. Nie ma żadnej reakcji jak się kilka w pasek odpowiedzi. Przez telefon można pisać ale na kompie nie. To silnik forum czy coś u mnie? Na innych forach zero problemów. edit: już działa a nic nie zrobiłem Edytowane 14 listopada 2020 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Perez, a polatali juz Eleganta pod nowy silnik? Moze warto by sprawdzic to by sie wrocilo bo Novus czasem niedomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 19 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Niby jest nowa wersja, ale to w czym Novus niedomaga, bo tak na pierwszy rzut oka one bardzo podobne. BTW, właśnie zaktualizowałem Novusa, ciemną i oba Dimensiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Np. awatary odpowiadajacych w statusach sa zle wyswietlane, edycja posta ukryta w menu, oznaczanie przeczytanych tematow bez okienka potwierdzajacego. I ogolnie wolalem Eleganta, ten jest troche obly. Jak juz paczowales 4 skorki to jedna wiecej chyba by nie zaszkodzila? Chyba ze te podbicia sa platne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 519 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Wspomniane Avatary są chyba skopane w każdym skinie poza domyślnym. Dodatkowe opcje to nie kwestia skina, a po prostu zmiana w silniku. Oznaczenie jako przeczytanie chyba wszędzie działa tak samo. Może sprawdź skin Dimension jeżeli ogólna estetyka Novusa ci nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 przez jaki sajt tera najlepiej wrzucać foto na forumen? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Spróbuj dodać odpowiedź i możesz bezpośrednio. No, chyba że tylko ja dostałem taką opcję, a jestem tylko zwykłym l̶u̶z̶e̶r̶e̶m̶ userem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi