michal 558 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 imgur zostawia tylko link ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 19 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 26 minut temu, Mejm napisał: Np. awatary odpowiadajacych w statusach sa zle wyswietlane, edycja posta ukryta w menu, oznaczanie przeczytanych tematow bez okienka potwierdzajacego. I ogolnie wolalem Eleganta, ten jest troche obly. Jak juz paczowales 4 skorki to jedna wiecej chyba by nie zaszkodzila? Chyba ze te podbicia sa platne. Trzeba kupic po prostu skorke, tamte stare juz powygasaly. Nie ze majatek, ale ze 25 dolcow wyjdzie, a naprawde nie znam forum, gdzie jest 10 skorek do wyboru, bo to w dluzszej perspektywie tylko problem, jak zaczna aktualizowac. Co do tego co wymieniasz to edycja ogolnie trafila do menu (tak sobie autorzy wymyslili), to oznaczanie chyba tez. Skin to raczej kolorki/uklad, a nie juz pojedyncze rozwiazania techniczne. 3 minuty temu, michal napisał: imgur zostawia tylko link ;/ Mozesz wrzucic bezposrednio z tel/kompa. A jesli jakies imgury to trzeba wstawiac linki z rozszerzeniem .jpg lub .png, wtedy silnik forum od razu zmieni to na zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 8 minut temu, Perez napisał: Trzeba kupic po prostu skorke, tamte stare juz powygasaly. Nie ze majatek, ale ze 25 dolcow wyjdzie, a naprawde nie znam forum, gdzie jest 10 skorek do wyboru, bo to w dluzszej perspektywie tylko problem, jak zaczna aktualizowac. Spoko, po prostu pamietam, ze gdzies pisales, ze jak cos to te stare sie podbije do nowej wersji jak ich autorzy dostosuja je do nowego silnika. Zatem nie mowimy o nowych skorkach, tylko o starych, ktore wciaz mozna wybrac ale updateowanych. Nie wiem skad sie wzielo 10 skorek, chyba sie zle rozumiemy. Ale jesli trzeba kupic od nowa Eleganta dla wersji silnika 3.0 to olac to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 (edytowane) Jeszcze jedna sprawa i dziwne, że do tej pory nikt na to nie zwrócił uwagi albo nikomu nie przeszkadzało. Chodzi o cytowanie, a dokładnie o przycisk "+". Po kliknięciu czy to przypadkowo czy po prostu jeśli chcę zrezygnować z cytowania, to przycisk "x" pojawia się dokładnie na strzałce, która przewija na górę strony. Da się to jakoś przesunąć, żeby jedno nie nachodziło na drugie? Używam novusa, ale sprawdziłem kilka innych skórek i wszędzie jest tak samo. Edytowane 20 listopada 2020 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Możesz ponownie kliknąć ten + wielokrotnego cytatu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Jasne, dzięki, ale jakby się dało to lekko przesunąć, to też byłoby superek Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 16 godzin temu, michal napisał: przez jaki sajt tera najlepiej wrzucać foto na forumen? Ja wrzucam przez Gifyu i wszystko elegancko bangla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 No, ale przecież Perez dodał możliwość wrzucania bezpośrednio z telefonu, więc po co się tak gimnastykować teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 W dniu 19.11.2020 o 18:16, Mejm napisał: oznaczanie przeczytanych tematow bez okienka potwierdzajacego Przed chwilą sprawdziłem kilka działów i wszędzie był komunikat z potwierdzeniem wyboru. Jakby gdzieś było bez tego to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 22 hours ago, Luqat said: No, ale przecież Perez dodał możliwość wrzucania bezpośrednio z telefonu, więc po co się tak gimnastykować teraz? dobra juz mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 @PerezA da się? W dniu 2.11.2020 o 07:29, Plugawy napisał: Można zmienic tło dla cytowanej zawartości z białego na szary jaki jest w szybkiej odpowiedzi? Motyw Ciemny 4.5. Wkurza to jak się korzysta zwłaszcza z telefonu w ciemnym pokoju. To białe tło wali po oczach a nie takie chyba jest zadanie ciemnej skórki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Zmieniłem na ciemniejszy aby nie było takie samo jak nagłówek cytatu. Daj znać czy może być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Tak, super, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 380 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Coś chyba nie bangla z androidową wersją forumka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 22 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 A to masz wszędzie? Nie ma jakiejś specjalnej wersji na Androida, jeśli już to może łączysz się inną siecią niż na desktopie i jakieś IP jest zblokowane... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 380 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Na Androidzie przeglądam na Edge. Na desktopie, jak widać, jest cymes. Cache wyczyszczone, standardowe środki zaradcze podjęte. Jeszcze 15 minut temu przeglądałem forum z fona, wróciłem z tematu na listę nieprzeczytanych postów i przywitał mnie taki komunikat. Nie powiem, serduszko stanęło na moment. Zarówno po sieci komórkowej jak i po wifce ten sam komunikat. Edit dwa: już jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Czy aktualizacje statusów są dostępne od jakiejś konkretnej iczby postów? Korzystam z Edge i nie widzę takiej opcji. Spoiler It's not a bug, it's a feature. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 @Perez czy jest jakiś limit ilości wrzuconych fotek do posta za pomocą upload'u? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 8 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 4 minuty temu, Shago napisał: @Perez czy jest jakiś limit ilości wrzuconych fotek do posta za pomocą upload'u? 10 MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 13 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2020 Kojarzę, że podczas logowania była opcja "loguj się anonimowo" czy coś, by nie było widać aktywności. Z formularza logowania to zniknęło. Gdzieś to się definiuje w ustawieniach konta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 13 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2020 Ustawienia konta->bezpieczeństwo konta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 14 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Przepraszamy za dzisiejszą awarię. OVH postanowiło urozmaicić nam poniedziałek i część ich zasobów padła na jakiś czas, m.in. zahaczając o forumka. Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 A już myślałem, że w robocie dostałem bana na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 14 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Widzę dalej rzeźbicie z omijaniem filtra słów, który jest... wyłączony. Aczkolwiek gdzieś mi mignęło, że ktoś narzekał, że dalej mu cenzuruje wypowiedzi. Można prosić przykłady? Filtr jest wyłączony dla wszystkich poza Gośćmi i grupą Nowy użytkownik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Ok testujemy, można usunąć potem post (pipi)a (pipi) (pipi)any (pipi)ony cedep. No jak widać cenzura w najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi