Opublikowano 9 stycznia 20214 l Nie rozumiem, w jednym temacie cenzura jest wyłączona, a w innym działa w najlepsze. Nie możecie jej po prostu wyłączyć w (pipi) (test)? Dzieciaki dzisiaj nawet nie wiedzą co to forum, zostały tu jest same zwyrole chore na głowę. Edit:Jak widać nadal działa i tu...
Opublikowano 10 stycznia 20214 l 7 godzin temu, Wooyek napisał: Jak ogarnąć żeby po wejściu w dany temat przenosiło mnie od razu do pierwszego nieprzeczytanego postu? Odkąd jest ten nowy silnik nie mogę tego ustawić, kiedyś było okej. Ja tam klikam w tą niebieską kropkę na lewo od tematu i przenosi od razu do pierwszego nieprzeczytanego.
Opublikowano 8 lutego 20214 l Oprócz ignorowania użytkowników będzie opcja ignorowania tematów? Forumek przegladam po liście nieprzeczytanych tematów i zawsze u samej góry mam CW. Przy okazji schowałbym kilka innych tematów (teorie spiskowe ) i miałbym elegancką listę tematów które mogą mnie zainteresować.
Opublikowano 8 lutego 20214 l Niestety chyba nie ma takiej opcji, ale możesz to obejść ustawiając Nieprzeczytaną zawartość na Obserwowaną. Jako Obserwowaną ustawiasz tematy albo całe działy. Albo nie pisz w następnym temacie CW jak powstanie
Opublikowano 8 lutego 20214 l Jak nie napiszę żadnej wiadomości to się nie wyświetli w nieprzeczytana zawartość? Kurde nieźle, nie wiedziałem Chociaż z drugiej strony nie pamiętam żebym się udzielał w teoriach spiskowych albo dziale sportowym a też mi się wyświetla xd
Opublikowano 8 lutego 20214 l Jak nie pisałeś to po prostu zmień Autorstwo zawartości na "Brałem udział".
Opublikowano 17 lutego 20214 l Można usunąć ten pasek z darowizną dla Wiktora? Niby da się kliknąć X, ale zawsze przy ładowaniu strony pojawia się na parę sekund i wtedy mam wyrzuty sumienia, że nie kupuję gierek w sklepie @kanabis'a i że przeze mnie chłop musi żebrać o 1%
Opublikowano 17 lutego 20214 l Po to jest z opcją wyłączenia aby każdy mógł go sobie ukryć. Jeżeli pomimo tego dalej ci się wyświetla na chwilę to już chyba raczej kwestia twojej przeglądarki/neta. Może spróbuj wyczyścić ciastka i wyłącz jeszcze raz.
Opublikowano 20 lutego 20214 l Już któryś raz jak wciskam guzik „nowe posty” na telefonie, to mam reklamę na full screenie info z filmikiem:/
Opublikowano 21 lutego 20214 l 12 godzin temu, grzybiarz napisał: Już któryś raz jak wciskam guzik „nowe posty” na telefonie, to mam reklamę na full screenie info z filmikiem:/ Zgłoszone. Miejmy nadzieję, że uda się wywalić te uciążliwe reklamy.
Opublikowano 21 lutego 20214 l Panowie, czy ja czegos nie ogarniam czy nie ma w edytorze postów funkcji "wyczyść edytor" i "anuluj". Brak tego pierwszego, no strasznie to irytujące zwłaszcza jak chcesz usunąc jakieś okienka cytatów. Brak anulowania napisanego posta tez byłby pożądany, żeby później zapis niewysłanego posta nie wisiał w edytorze. Mowa oczywiście o wersji desktopowej, ale w mobilnej chyba podobnie.
Opublikowano 21 lutego 20214 l Nie ma zwykłej opcji anuluj. Opcja "wyczyść edytor" jest jak odświeżysz stronę czy po prostu przy następnej wizycie w temacie. Cytaty usuwasz zaznaczając go klikając w lewy górny róg cytatu i wtedy delete (na mobilce nie działa chyba).
Opublikowano 21 lutego 20214 l Dee, spokojna głowa, niewysłane posty są w cache Twojej przeglądarki, a nie na serwerze forumka.
Opublikowano 22 lutego 20214 l W dniu 20.02.2021 o 22:04, grzybiarz napisał: Już któryś raz jak wciskam guzik „nowe posty” na telefonie, to mam reklamę na full screenie info z filmikiem:/ Dostałem info, że już powinno być ok. Jakby dalej były jakieś uciążliwe to daj znać.
Opublikowano 25 lutego 20214 l @Kazub Na smartonie wygląda to tak: Konto - Ustawienia konta - Ustawienia - Sygnatura Na kompie albo w widoku "Witryna na komputer" jest łatwiej bo tam klikasz na swój nick lub avatar potem wchodzisz: Ustawienia - Sygnatura I zmieniasz co Ci się tam podoba
Opublikowano 8 marca 20214 l szefostwo foruma kiedys w koncu zalatwi sprawe niewidzenia statusów ignorowanych userow?
Opublikowano 8 marca 20214 l To jeszcze niech ktoś podpowie jak ustawić sobie tytuł pod avatarem i będę spełniony forumowo.
Opublikowano 8 marca 20214 l Godzinę temu, michal napisał: szefostwo foruma kiedys w koncu zalatwi sprawe niewidzenia statusów ignorowanych userow? Statusy to osobny byt i nie ma takiej opcji. 3 minuty temu, Bzduras napisał: To jeszcze niech ktoś podpowie jak ustawić sobie tytuł pod avatarem i będę spełniony forumowo. Tytuł jest nadawany indywidualnie jako "nagroda". Użytkownik nie może sobie sam go ustawić czy zmienić. Z ciekawości to jaki byś chciał mieć?
Opublikowano 8 marca 20214 l 2 minuty temu, Square napisał: Tytuł jest nadawany indywidualnie jako "nagroda". Użytkownik nie może sobie sam go ustawić czy zmienić. Tak coś czułem, ale wstydziłem się zapytać przy wszystkich. 2 minuty temu, Square napisał: Z ciekawości to jaki byś chciał mieć? Nie zdziwi Cię chyba odpowiedź "Son of Sparda", trzeba nieść kaganek DMC gdziekolwiek nie pójdę.
Opublikowano 8 marca 20214 l Przyznaj się, zrobiłeś to tylko dla plusików, nieczuły adminie :< A poważnie, dzięki Czuję się userem kompletnym.
Opublikowano 15 marca 20214 l Nie wiem czy to wina przeglądania z telefonu czy silnika, ale nie wynajduje krótkich fraz, nawet w cudzysłowie. Musiałem użyć Google by znaleźć temat.