Square 8 522 Opublikowano 9 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2021 Działa wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 9 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2021 Nie rozumiem, w jednym temacie cenzura jest wyłączona, a w innym działa w najlepsze. Nie możecie jej po prostu wyłączyć w (pipi) (test)? Dzieciaki dzisiaj nawet nie wiedzą co to forum, zostały tu jest same zwyrole chore na głowę. Edit:Jak widać nadal działa i tu... Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 10 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2021 7 godzin temu, Wooyek napisał: Jak ogarnąć żeby po wejściu w dany temat przenosiło mnie od razu do pierwszego nieprzeczytanego postu? Odkąd jest ten nowy silnik nie mogę tego ustawić, kiedyś było okej. Ja tam klikam w tą niebieską kropkę na lewo od tematu i przenosi od razu do pierwszego nieprzeczytanego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Oprócz ignorowania użytkowników będzie opcja ignorowania tematów? Forumek przegladam po liście nieprzeczytanych tematów i zawsze u samej góry mam CW. Przy okazji schowałbym kilka innych tematów (teorie spiskowe ) i miałbym elegancką listę tematów które mogą mnie zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 522 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Niestety chyba nie ma takiej opcji, ale możesz to obejść ustawiając Nieprzeczytaną zawartość na Obserwowaną. Jako Obserwowaną ustawiasz tematy albo całe działy. Albo nie pisz w następnym temacie CW jak powstanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Jak nie napiszę żadnej wiadomości to się nie wyświetli w nieprzeczytana zawartość? Kurde nieźle, nie wiedziałem Chociaż z drugiej strony nie pamiętam żebym się udzielał w teoriach spiskowych albo dziale sportowym a też mi się wyświetla xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 522 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Jak nie pisałeś to po prostu zmień Autorstwo zawartości na "Brałem udział". Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Można usunąć ten pasek z darowizną dla Wiktora? Niby da się kliknąć X, ale zawsze przy ładowaniu strony pojawia się na parę sekund i wtedy mam wyrzuty sumienia, że nie kupuję gierek w sklepie @kanabis'a i że przeze mnie chłop musi żebrać o 1% Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 522 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Po to jest z opcją wyłączenia aby każdy mógł go sobie ukryć. Jeżeli pomimo tego dalej ci się wyświetla na chwilę to już chyba raczej kwestia twojej przeglądarki/neta. Może spróbuj wyczyścić ciastka i wyłącz jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Już któryś raz jak wciskam guzik „nowe posty” na telefonie, to mam reklamę na full screenie info z filmikiem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 To samo masz na desktopie, nowa forma reklamy. Adblock i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 522 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 12 godzin temu, grzybiarz napisał: Już któryś raz jak wciskam guzik „nowe posty” na telefonie, to mam reklamę na full screenie info z filmikiem:/ Zgłoszone. Miejmy nadzieję, że uda się wywalić te uciążliwe reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 Panowie, czy ja czegos nie ogarniam czy nie ma w edytorze postów funkcji "wyczyść edytor" i "anuluj". Brak tego pierwszego, no strasznie to irytujące zwłaszcza jak chcesz usunąc jakieś okienka cytatów. Brak anulowania napisanego posta tez byłby pożądany, żeby później zapis niewysłanego posta nie wisiał w edytorze. Mowa oczywiście o wersji desktopowej, ale w mobilnej chyba podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 522 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 Nie ma zwykłej opcji anuluj. Opcja "wyczyść edytor" jest jak odświeżysz stronę czy po prostu przy następnej wizycie w temacie. Cytaty usuwasz zaznaczając go klikając w lewy górny róg cytatu i wtedy delete (na mobilce nie działa chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 Dee, spokojna głowa, niewysłane posty są w cache Twojej przeglądarki, a nie na serwerze forumka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 522 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 W dniu 20.02.2021 o 22:04, grzybiarz napisał: Już któryś raz jak wciskam guzik „nowe posty” na telefonie, to mam reklamę na full screenie info z filmikiem:/ Dostałem info, że już powinno być ok. Jakby dalej były jakieś uciążliwe to daj znać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 dlaczego nie pamiętam jak zmienić sygnaturę i JAK TO ZROBIĆ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 572 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 @Kazub Na smartonie wygląda to tak: Konto - Ustawienia konta - Ustawienia - Sygnatura Na kompie albo w widoku "Witryna na komputer" jest łatwiej bo tam klikasz na swój nick lub avatar potem wchodzisz: Ustawienia - Sygnatura I zmieniasz co Ci się tam podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 szefostwo foruma kiedys w koncu zalatwi sprawe niewidzenia statusów ignorowanych userow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 To jeszcze niech ktoś podpowie jak ustawić sobie tytuł pod avatarem i będę spełniony forumowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 522 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 Godzinę temu, michal napisał: szefostwo foruma kiedys w koncu zalatwi sprawe niewidzenia statusów ignorowanych userow? Statusy to osobny byt i nie ma takiej opcji. 3 minuty temu, Bzduras napisał: To jeszcze niech ktoś podpowie jak ustawić sobie tytuł pod avatarem i będę spełniony forumowo. Tytuł jest nadawany indywidualnie jako "nagroda". Użytkownik nie może sobie sam go ustawić czy zmienić. Z ciekawości to jaki byś chciał mieć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 2 minuty temu, Square napisał: Tytuł jest nadawany indywidualnie jako "nagroda". Użytkownik nie może sobie sam go ustawić czy zmienić. Tak coś czułem, ale wstydziłem się zapytać przy wszystkich. 2 minuty temu, Square napisał: Z ciekawości to jaki byś chciał mieć? Nie zdziwi Cię chyba odpowiedź "Son of Sparda", trzeba nieść kaganek DMC gdziekolwiek nie pójdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 522 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 Nie ma wstydu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 382 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 Przyznaj się, zrobiłeś to tylko dla plusików, nieczuły adminie :< A poważnie, dzięki Czuję się userem kompletnym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Nie wiem czy to wina przeglądania z telefonu czy silnika, ale nie wynajduje krótkich fraz, nawet w cudzysłowie. Musiałem użyć Google by znaleźć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi