Wredny 9 580 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 Ta komuna to po to, żeby się nowi nie bali, czy o co chodzi? Przecież tu praktycznie nikt nowy nie zagląda, bo formuła forum jest nowym pokoleniom obca - większość nowych nicków wpadła tu max dwa razy, zadać jakieś facebookowe gówno-pytanie, które normalni ludzie olali i już więcej się nie udzielała. Tu nikt nowy się nie zadomowi, a większość z tych niby aktywnych "rookies" to jakieś altery, więc nie wiem, po co jednym posunięciem wchodzić w dupę ludziom, których i tak tu nic nie przyciągnie, jednocześnie wkurwiając starych użytkowników, którzy utrzymują to forum przy życiu Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 ale przeciez nadal jak się wejdzie w swój profil, to widać dokładna ilość postów i plusikow Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 Ułomny licznik jeszcze mogę przetrawić, brak reputacji z bólem przełknę (żeby nie wyjść na zbyt wielkiego atencjusza), ale "Tytuł: Twój stary gra na PS3 czy cokolwiek innego" to już razi mój zmysł estetyki. Cytuj
Pupcio 18 455 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 14 minut temu, Ludwes napisał: ale przeciez nadal jak się wejdzie w swój profil, to widać dokładna ilość postów i plusikow A kto ma na to czas młody 1 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 18 minut temu, Kmiot napisał: Twój stary gra na PS3 Dobrze, ze nie mam dzieci bo bysmy musieli sobie porozmawiac jak cosplayerka z naczelnym. Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 No no, przepraszam, nikogo nie chciałem urazić, czasem traktuję Was jak kolegów i zapędzam się w żartach, które były ok w latach 90. ale teraz to już sztryms. A może to nasza NATURA GRACZA się odzywa i lubimy widzieć "progres" nawet na forum? Bossów do pokonania tutaj nie ma, ale chociaż popatrzeć jak EXP rośnie można. Niektórych pewnie to motywuje, a skoro taka motywacja skutkuje postami i zawartością, czyli zyskiem dla wszystkich na forum, to jaki jest sens to usuwać? Nawet ten zaokrąglony licznik jest jakiś bez wyrazu. Wciąż myślę, że to niezamierzony efekt i jak tylko pojawi się taka możliwość, to wróci poprzednia estetyka. 2 1 Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 22 minuty temu, Kmiot napisał: A może to nasza NATURA GRACZA się odzywa i lubimy widzieć "progres" nawet na forum? Bossów do pokonania tutaj nie ma, ale chociaż popatrzeć jak EXP rośnie można. Dokładnie to Cytuj
Pupcio 18 455 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 Dodałbym jakieś znajdźki na forum, za odkopanie bekowych postów sprzed 10 lat, nie dość że wpadnie trophy na profil to jeszcze całe forum się pośmieje i powspomina czasy gdy FORUM BYŁO LEPSZE NIE TO CO TERAZ. Proszę przemyśleć mój super innowacyjny pomysł Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 Ja bym pomyślał nad ponownym wprowadzeniem trybu battle. Gildie, zdobywanie kasy, kaucja za zbanowanych, składki na zbanowanie Frostiego i michała. Cytuj
Pupcio 18 455 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 O, jakaś gierka typu klikanka zabijanka gdzie po wyklikaniu danego wyniku przez całe forum frosti dostaje bana? Piękne ficzery A w najnowszym paczu pewnie nie dostaniemy nawet tych plusików Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 3 lipca 2021 Opublikowano 3 lipca 2021 Lepiej nie, Pupcio by mi jakieś bany na niepisanie robił nerdząc cały dzień przy jakies klikance zabijance Cytuj
Pupcio 18 455 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Tobie to bym za wszytko dał bana chłopie Cytuj
kanabis 22 485 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Plusiki niech wroca. Niech wszyscy widza DUME KURPII A proponowalbym wyjebac liczbe postow bo troche zaczynam sie wstydzic. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 54 minuty temu, kanabis napisał: A proponowalbym wyjebac liczbe postow bo troche zaczynam sie wstydzic. Na niektórych forach w profilu był licznik spędzonego czasu. To dopiero potężne narzędzie kompromitacji 1 1 3 Cytuj
Pupcio 18 455 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 to by było zbyt mocne, większość ludzi już by nigdy tu nie weszła jakby zamontowali tutaj taki bajer Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 5 lipca 2021 Opublikowano 5 lipca 2021 Statusy też by można naprawić, bo odpowiedzi sie dubluja. No ogólnie jest bajzel straszny po tej aktualizacji. Chyba jacyś spadochroniarze z cdp red maczali w tym palce, bo śmierdzi ich kunsztem developerskim. BADOSKI ODBIERDOL SIE OD FORUMKA!!! Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 10 lipca 2021 Opublikowano 10 lipca 2021 W dniu 5.07.2021 o 13:01, Soban napisał: Statusy też by można naprawić, bo odpowiedzi sie dubluja. No ogólnie jest bajzel straszny po tej aktualizacji. Chyba jacyś spadochroniarze z cdp red maczali w tym palce, bo śmierdzi ich kunsztem developerskim. BADOSKI ODBIERDOL SIE OD FORUMKA!!! :this: Mógłby ktoś te statusy naprawić, dublowanie i tak jak pisałem wcześniej, jak chce napisać nowy status to wrzuca mi rzeczy z poprzednich. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 10 lipca 2021 Opublikowano 10 lipca 2021 Przez Aktywności działa ok https://www.psxextreme.info/discover/31/ ogólnie dużo lepsze do przeglądania Statusów niż na głównej, ale zobaczymy aby tam też działało poprawnie. Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 20 lipca 2021 Opublikowano 20 lipca 2021 Czyli co, upośledzone dane profilowe zostają? A tak naprawdę to chciałem zapytać @Perez co tam u Ciebie Mordeczko. Czym się tam teraz zajmujesz i kiedy wracasz do PE i do nas, bo tęsknimy. Ale serio - upośledzone staty zostają? 1 Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 22 lipca 2021 Autor Opublikowano 22 lipca 2021 W dniu 20.07.2021 o 22:00, Kmiot napisał: A tak naprawdę to chciałem zapytać @Perez co tam u Ciebie Mordeczko. Czym się tam teraz zajmujesz i kiedy wracasz do PE i do nas, bo tęsknimy. Klikam sobie po Waszym ulubionym PPE i tak czas mija :D. A PE jak widzisz działa prężnie, więc po co generować koszty w tych trudnych czasach kapitalizmu! 1 Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 A co z tymi statami? Wrócą do poprzedniej prezentacji kiedyś? Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 6 godzin temu, Perez napisał: Klikam sobie po Waszym ulubionym PPE i tak czas mija :D. A PE jak widzisz działa prężnie, więc po co generować koszty w tych trudnych czasach kapitalizmu! Zapowiedział wam facet zamknięcie forumka, a wy się cieszycie jak murzyn blaszką. Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 Perez nigdy by na to nie pozwolił. 2 godziny temu, Wredny napisał: A co z tymi statami? Wrócą do poprzedniej prezentacji kiedyś? Admini gdy pytasz o dawny wygląd profilu: Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 22 lipca 2021 Opublikowano 22 lipca 2021 To nie jest tak, że nagle stwierdziliśmy, że od teraz się będzie wyświetlać chujowo, tylko sporo rzeczy się pozmieniało w najnowszej wersji. W międzyczasie wywaliłem to brzydkie "Tytuł" przy tytułach. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi