Opublikowano 3 lipca 20213 l Ta komuna to po to, żeby się nowi nie bali, czy o co chodzi? Przecież tu praktycznie nikt nowy nie zagląda, bo formuła forum jest nowym pokoleniom obca - większość nowych nicków wpadła tu max dwa razy, zadać jakieś facebookowe gówno-pytanie, które normalni ludzie olali i już więcej się nie udzielała. Tu nikt nowy się nie zadomowi, a większość z tych niby aktywnych "rookies" to jakieś altery, więc nie wiem, po co jednym posunięciem wchodzić w dupę ludziom, których i tak tu nic nie przyciągnie, jednocześnie wkurwiając starych użytkowników, którzy utrzymują to forum przy życiu
Opublikowano 3 lipca 20213 l ale przeciez nadal jak się wejdzie w swój profil, to widać dokładna ilość postów i plusikow
Opublikowano 3 lipca 20213 l Ułomny licznik jeszcze mogę przetrawić, brak reputacji z bólem przełknę (żeby nie wyjść na zbyt wielkiego atencjusza), ale "Tytuł: Twój stary gra na PS3 czy cokolwiek innego" to już razi mój zmysł estetyki.
Opublikowano 3 lipca 20213 l 14 minut temu, Ludwes napisał: ale przeciez nadal jak się wejdzie w swój profil, to widać dokładna ilość postów i plusikow A kto ma na to czas młody
Opublikowano 3 lipca 20213 l 18 minut temu, Kmiot napisał: Twój stary gra na PS3 Dobrze, ze nie mam dzieci bo bysmy musieli sobie porozmawiac jak cosplayerka z naczelnym.
Opublikowano 3 lipca 20213 l No no, przepraszam, nikogo nie chciałem urazić, czasem traktuję Was jak kolegów i zapędzam się w żartach, które były ok w latach 90. ale teraz to już sztryms. A może to nasza NATURA GRACZA się odzywa i lubimy widzieć "progres" nawet na forum? Bossów do pokonania tutaj nie ma, ale chociaż popatrzeć jak EXP rośnie można. Niektórych pewnie to motywuje, a skoro taka motywacja skutkuje postami i zawartością, czyli zyskiem dla wszystkich na forum, to jaki jest sens to usuwać? Nawet ten zaokrąglony licznik jest jakiś bez wyrazu. Wciąż myślę, że to niezamierzony efekt i jak tylko pojawi się taka możliwość, to wróci poprzednia estetyka.
Opublikowano 3 lipca 20213 l 22 minuty temu, Kmiot napisał: A może to nasza NATURA GRACZA się odzywa i lubimy widzieć "progres" nawet na forum? Bossów do pokonania tutaj nie ma, ale chociaż popatrzeć jak EXP rośnie można. Dokładnie to
Opublikowano 3 lipca 20213 l Dodałbym jakieś znajdźki na forum, za odkopanie bekowych postów sprzed 10 lat, nie dość że wpadnie trophy na profil to jeszcze całe forum się pośmieje i powspomina czasy gdy FORUM BYŁO LEPSZE NIE TO CO TERAZ. Proszę przemyśleć mój super innowacyjny pomysł
Opublikowano 3 lipca 20213 l Ja bym pomyślał nad ponownym wprowadzeniem trybu battle. Gildie, zdobywanie kasy, kaucja za zbanowanych, składki na zbanowanie Frostiego i michała.
Opublikowano 3 lipca 20213 l O, jakaś gierka typu klikanka zabijanka gdzie po wyklikaniu danego wyniku przez całe forum frosti dostaje bana? Piękne ficzery A w najnowszym paczu pewnie nie dostaniemy nawet tych plusików
Opublikowano 3 lipca 20213 l Lepiej nie, Pupcio by mi jakieś bany na niepisanie robił nerdząc cały dzień przy jakies klikance zabijance
Opublikowano 4 lipca 20213 l Plusiki niech wroca. Niech wszyscy widza DUME KURPII A proponowalbym wyjebac liczbe postow bo troche zaczynam sie wstydzic.
Opublikowano 4 lipca 20213 l 54 minuty temu, kanabis napisał: A proponowalbym wyjebac liczbe postow bo troche zaczynam sie wstydzic. Na niektórych forach w profilu był licznik spędzonego czasu. To dopiero potężne narzędzie kompromitacji
Opublikowano 4 lipca 20213 l to by było zbyt mocne, większość ludzi już by nigdy tu nie weszła jakby zamontowali tutaj taki bajer
Opublikowano 5 lipca 20213 l Statusy też by można naprawić, bo odpowiedzi sie dubluja. No ogólnie jest bajzel straszny po tej aktualizacji. Chyba jacyś spadochroniarze z cdp red maczali w tym palce, bo śmierdzi ich kunsztem developerskim. BADOSKI ODBIERDOL SIE OD FORUMKA!!!
Opublikowano 10 lipca 20213 l W dniu 5.07.2021 o 13:01, Soban napisał: Statusy też by można naprawić, bo odpowiedzi sie dubluja. No ogólnie jest bajzel straszny po tej aktualizacji. Chyba jacyś spadochroniarze z cdp red maczali w tym palce, bo śmierdzi ich kunsztem developerskim. BADOSKI ODBIERDOL SIE OD FORUMKA!!! :this: Mógłby ktoś te statusy naprawić, dublowanie i tak jak pisałem wcześniej, jak chce napisać nowy status to wrzuca mi rzeczy z poprzednich.
Opublikowano 10 lipca 20213 l Przez Aktywności działa ok https://www.psxextreme.info/discover/31/ ogólnie dużo lepsze do przeglądania Statusów niż na głównej, ale zobaczymy aby tam też działało poprawnie.
Opublikowano 20 lipca 20213 l Czyli co, upośledzone dane profilowe zostają? A tak naprawdę to chciałem zapytać @Perez co tam u Ciebie Mordeczko. Czym się tam teraz zajmujesz i kiedy wracasz do PE i do nas, bo tęsknimy. Ale serio - upośledzone staty zostają?
Opublikowano 22 lipca 20213 l Autor W dniu 20.07.2021 o 22:00, Kmiot napisał: A tak naprawdę to chciałem zapytać @Perez co tam u Ciebie Mordeczko. Czym się tam teraz zajmujesz i kiedy wracasz do PE i do nas, bo tęsknimy. Klikam sobie po Waszym ulubionym PPE i tak czas mija :D. A PE jak widzisz działa prężnie, więc po co generować koszty w tych trudnych czasach kapitalizmu!
Opublikowano 22 lipca 20213 l 6 godzin temu, Perez napisał: Klikam sobie po Waszym ulubionym PPE i tak czas mija :D. A PE jak widzisz działa prężnie, więc po co generować koszty w tych trudnych czasach kapitalizmu! Zapowiedział wam facet zamknięcie forumka, a wy się cieszycie jak murzyn blaszką.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Perez nigdy by na to nie pozwolił. 2 godziny temu, Wredny napisał: A co z tymi statami? Wrócą do poprzedniej prezentacji kiedyś? Admini gdy pytasz o dawny wygląd profilu:
Opublikowano 22 lipca 20213 l To nie jest tak, że nagle stwierdziliśmy, że od teraz się będzie wyświetlać chujowo, tylko sporo rzeczy się pozmieniało w najnowszej wersji. W międzyczasie wywaliłem to brzydkie "Tytuł" przy tytułach.