Opublikowano 22 lipca 20213 l No ja to rozumiem, że wiele się zmieniło, coś przestało funkcjonować, coś działa inaczej. Dlatego pytamy czy da się to zmienić i przywrócić pewne elementy. Pytamy, ale nie żądamy. Jak się nie da, to będziemy musieli z tym żyć, ale do tej pory nikt się do sprawy nie odniósł, więc nie wiem czy kwestia jest ignorowana, czy po prostu "nie da się". 36 minut temu, Square napisał: W międzyczasie wywaliłem to brzydkie "Tytuł" przy tytułach. No i to już coś.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Je.bac te reputacje ale statusy to jest nadal dramat. Juz nawet sie nie dubluja tylko potrajaja. Dodatkowo nie dogrywaja sie pierwsze wpisy w statusie po kliknieciu w "wiecej".
Opublikowano 22 lipca 20213 l 8 minut temu, Kmiot napisał: No ja to rozumiem, że wiele się zmieniło, coś przestało funkcjonować, coś działa inaczej. Info o reputacji dodane, ale na razie tylko na motywie Novus, bo każdy trzeba osobno zrobić.
Opublikowano 22 lipca 20213 l A z jakiego skina korzystasz? BTW, licznik postów po staremu (Novus na razie). E: posty i reputacja po staremu na skinach: Domyślny, Novus i Dimension (x2).
Opublikowano 22 lipca 20213 l No i teraz pięknie Co prawda nie jedno nad drugim jak kiedyś, ale obok też może być - dzięki wielkie
Opublikowano 24 lipca 20213 l W dniu 23.07.2021 o 17:51, Kmiot napisał: No i Jasno-ciemny 4.4 , plz. Dziękuję, wszystko ładnie i przejrzyście gra. Moja gamingowa dusza śpiewa. xp
Opublikowano 26 lipca 20213 l Z ciekawości: czy forum udostępnia jakieś api? Np. czy można sprawdzić, czy jakiś użytkownik o podanym loginie jest już na forum?
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Dzis mi CW (tak wiem mała strata) wrzuca taki error: "[[Template forums/front/topics/topic is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]"
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Dziwne, na domyślnym powinno wszystko banglać. Jakby się powtarzało to daj znać.
Opublikowano 12 sierpnia 20213 l w wieściach gminnych wywala mnie do pierwszego posta na ostatniej stronie zamiast do najnowszego, ktos tak jeszcze ma?
Opublikowano 12 sierpnia 20213 l U mnie normalnie do ostatniego czytanego. Jeszcze gdzieś tak masz, czy tylko ten jeden temat?
Opublikowano 12 sierpnia 20213 l teraz tak mam w Młodości czar, czyli podwórkowe szaleństwa. To sie chyba jakos randomowo trafia
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l To ja mam tak wszędzie, od pamiętnych zmian na stronie, tyle że myślałem, iż to normalne i tak ma być
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l @Okie from Muskogee a masz ustawione, że ma przenosić do ostatniego czytanego? W profilu się to zmienia.