Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 322,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Jestem ślepy, zniknął mi śmietniczek do kasowania.

Opublikowano

Od jakiegoś czasu (nie potrafię bliżej sprecyzować, 2-3 tygodnie? Gdzieś tak będzie) przy dodawaniu lub edycji komentarza w statusach (swoich czy innych) po kliknięciu "Zapisz" pojawia się guzior "Zapisywanie..." i tak sobie radośnie stoi. Komętka co prawda zostaje, ale jest to zdeczko upierdliwe. Można zerknąć, czy coś tam się nie poprzestawiało nie tak jak powinno?

Opublikowano

Taa, widziałem to z 2-3 razy. W przyszłym tygodniu puścimy aktualizacje jak dalej będzie występować to sprawdzi się od strony serwera.

Opublikowano

Statusy powinny poprawnie działać na stronie głównej, więc testujcie i dajcie znać gdyby coś tam nie trybiło.

Opublikowano

Czyli nie będzie się dało odpisać na stronie głównej, tylko automatycznie będzie przenosić do profilu użytkownika?

Opublikowano

Tzn? Powinieneś mieć takie okienko po kliknięciu

status odp.png

Opublikowano

Ja takiego nie mam, nie widac tez zadnej reputacji oraz nie da się jej przyznawac.

Opublikowano

Korzystacie z domyślnego skinu? Na pozostałych działa poprawnie z tego co widzę, jedynie na tej bazowej.

Opublikowano

Z domyślnego. Takiego okienka nie mam, nie mogę też przyznawać reputacji statusom, tak jak Paweł napisał.

Opublikowano

Na jasny 4.5 novus dziala wszystko elegancko.

Opublikowano

Wszystko śmiga, ale niestety nie na domyślnym. Problemy takie jak wyżej.

Opublikowano

U mnie z kolei jest jeden bug, ale nagminny: kategoria Nowa Zawartość wczytuje się tak z 10 sekund, raz w raz - czy to wybierając ją z belki czy wracając z tematu na listę nowych postów.

Opublikowano

Odpowiedzi i reakcje w Statusach powinny już śmigać poprawnie na domyślnej skórce forum.

Opublikowano

Potwierdzam poprawne działanie.

Opublikowano

Czemu tak nagle wszystko na głównej stronie forum zostało ściśnięte? Jakoś dziwnie to wygląda

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Na domyślnym skinie została włączona responsywność, więc jeżeli nie masz ustawionej jakiejś dziwnie małej rozdziałki to powinieneś mieć szerzej, a nie ciaśniej.

Opublikowano

Na dwóch lapkach na FireFox mam analogicznie węziej. Wszystko jest ściśnięte, rozdziałka 1366x768.

Opublikowano

No to tak jak wyżej, mała rozdziałka może sprawić, że będzie ciaśniej. Ustawiłem płynną szerokość na 90% żeby było tak jak na innych skinach (było na 85%). W twoim przypadku dalej będzie o te kilkadziesiąt pikseli ciaśniej niż wcześniej.

Opublikowano
W dniu 21.09.2021 o 12:21, Bzduras napisał:

U mnie z kolei jest jeden bug, ale nagminny: kategoria Nowa Zawartość wczytuje się tak z 10 sekund, raz w raz - czy to wybierając ją z belki czy wracając z tematu na listę nowych postów.

Coś ruszyło się w temacie? Nadal wejście w nieprzeczytane posty wystawia cierpliwość na próbę, niezależnie od używanego urządzenia i przeglądarki.

Opublikowano

Właśnie sprawdziłem i u mnie Nieprzeczytane (zarówno domyślne jak i z własnymi filtrami) ładuje się gdzieś 3-4 sekundy, więc trochę dłużej niż zwykła Aktywność i ogólnie reszta strony (ok 1s). Zgłoszę dalej, ale to może potrwać.

Sprawdź jeszcze dokładnie u ciebie ile to trwa, i ewentualnie niech inni też dadzą znać.

Opublikowano
7 minut temu, Square napisał:

Sprawdź jeszcze dokładnie u ciebie ile to trwa

Dwa telefony, trzy pecety, na każdym czyszczone ciacha, przelogowane i zalogowane od nowa, no taki basic forume troubleshooting wykonany.

Opublikowano

No to rzeczywiście dziwnie to wygląda. Pamiętam, że miałem tak samo kilka lat temu i też miało to miejsce po aktualizacji. Jak rozumiem przed poniedziałkiem było wszystko ok?

Opublikowano

Tak, przed aktualizacją śmigało jak złoto. Co ciekawe, wybierając widok listy tematów na stronie głównej zamuła nie występuje i wszystko odświeża się natychmiastowo.

Opublikowano

No to jest tak jakbyś kliknął Całą Aktywność.

Ktoś jeszcze ma taki problem z Nieprzeczytaną jak Bzduras czy bardziej przyziemne czasy?