GearsUp 194 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 Np taki użytkownik - @gan Zero postów. Stworzone tylko i wyłącznie do minusowania. Ok brb idę robić altera, który będzie minusował na lewo i prawo i nikt nawet nie będzie wiedział od kogo te minusy lecą. 2 Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 Skoro już się przyznałeś do przestępstwa, to dostań w końcu bana. Skończą się twoje problemy. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 (edytowane) Napisałem to ironicznie bo dla mnie to głupota, z głównego konta nie daję żadnych minusów to po co miałbym to robić na alcie jak co niektórzy tutaj. Edytowane 7 stycznia 2022 przez GearsUp 2 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 Może niech Ci administracja ukryje licznik reputacji, skoro to takie ważne. Admini mieli wyłączony, to może i zwykłym userom się da Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 Można jedynie całej grupie wyłączyć. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 To załóżcie mu grupę solo. 1 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 3 minuty temu, Square napisał: Można jedynie całej grupie wyłączyć. Albo chociaż zrobić limit od 100 lub 200 postów na możliwość plusowania i minusowania (tak jak jest ustawione w Forumkowej Bitwie Gierek na oddanie głosu). Minusy z kont z zerową ilością postów (jak w przypadku użytkownika @ganto dla mnie oczywisty dowód na to, że ktoś nie ma jaj żeby go oddać z głównego konta i musi się przelogowywać. 2 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 6 minut temu, Square napisał: Można jedynie całej grupie wyłączyć. Pozostaje zrobić kolegę GearsUp adminem #outofthebox Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 Może zapytaj się czemu tak robi. Już niektórzy mieli tak, że po kontakcie na PW się wszystko wyjaśniło. Może po prostu ktoś nie lubi twoich postów i tyle. Kiedyś była grupa Użytkownicy_ z banem na PT i tam chyba Reputacja była wyłączona. Poszła do kosza razem z Premiumami z tego co pamiętam. Cytuj
Boomcio 4 062 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 No i chuy, dalej będą biedoka minusowały złe altery. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 On dostał jednego minusa i od razu psycha siadła. Aż strach pomyśleć co by się stało jakby miał prawdziwego fana negatywnej reputacji. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 24 minuty temu, Square napisał: On dostał jednego minusa i od razu psycha siadła. Aż strach pomyśleć co by się stało jakby miał prawdziwego fana negatywnej reputacji. Skąd wiesz, że pierwszy raz od niego dostałem? Bo ja wiem, że nie pierwszy i nie drugi. Jesteś Adminem więc masz głębszy wgląd w takie dane ale nie sprawdzisz bo po co, lepiej napisać gówno posta. 4 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 No sprawdziłem i widzę co dawała i w których sekcjach https://www.psxextreme.info/profile/62840-gan/reputation/?type=forums_topic_post&change_section=1 Dostałeś jednego minusa na przestrzeni kilku miesięcy. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 (edytowane) 1 minutę temu, Square napisał: No sprawdziłem i widzę co dawała i w których sekcjach https://www.psxextreme.info/profile/62840-gan/reputation/?type=forums_topic_post&change_section=1 Ale to chyba nie dotyczy statusów. Nawet na pewno bo tego dzisiejszego nie ma w tej historii. Edytowane 7 stycznia 2022 przez GearsUp 3 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 To sobie zmień kategorie z lewej strony. Jeden minus dzisiaj, poprzedni z połowy października. Z czym do ludzi. Edytka, jeden minus, w październiku było Haha więc plus. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 50 minut temu, Square napisał: On dostał jednego minusa i od razu psycha siadła. Aż strach pomyśleć co by się stało jakby miał prawdziwego fana negatywnej reputacji. Mam już go na oku 1 5 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 18 minut temu, Shen napisał: Mam już go na oku Jeżeli pomaga ci to w pozbyciu się własnych frustracji to spoko 3 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 Napisał koleś który żali się o czerwone kółeczka ze strzałeczką pod swoimi opiniami. 2 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 Napisał koleś, który klika czerwone kółeczka ze strzałeczką jak poyebany nie wiedząc jaką funkcję powinny one pełnić na forum. 3 Cytuj
SebaSan1981 3 587 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 Kółeczka zielone otrzymywane za posty mądre, godne i sprawiedliwe, słuszne i zbawienne - pełnią rolę motywującą, zaś kółeczka czerwone pełnią funkcję dyscyplinującą i ostrzegawczą że dana treść nie jest przez kogoś lubiana czy aprobowana. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 No i tak powinno żyć forum. Tylko, że chodzi o nielubianą treść a nie konkretnego użytkownika. Miałem nie wołać do tego tematu jednego z moich największych fanów czyli @Shenale sam się doskonale domyślił o kogo mi chodziło i przybiegł tu jak piesek oznajmić to co już dawno zauważyłem czyli, że miał mnie na oku a nie treść, którą wypisuję czyli innymi słowy po prostu mnie nie lubi i sypie minusami kiedy ja nawet jego treści na tym forum nie zauważam bo jego posty są miałkie i nijakie więc opcja ze zgłoszeniem dodania dodatkowej funkcji - dania ignora osobie żeby taka osoba też np nie widziała moich postów albo nie miała możliwości zareagowania na nie była idealna. 2 Cytuj
WisnieR 2 735 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 A może tak po prostu.... Wszystko co napiszesz jest nielubiane? Rozważaleś taką opcję? Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 Chłopie, nie wiem, idź zwal sobie konia czy coś tam i daj sobie na wstrzymanie. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 7 stycznia 2022 Opublikowano 7 stycznia 2022 Czasami dobrze być daltonistą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi