Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Np taki użytkownik - @gan

Zero postów. Stworzone tylko i wyłącznie do minusowania.

Ok brb idę robić altera, który będzie minusował na lewo i prawo i nikt nawet nie będzie wiedział od kogo te minusy lecą.

• Minusik 2
Opublikowano (edytowane)

Napisałem to ironicznie bo dla mnie to głupota, z głównego konta nie daję żadnych minusów to po co miałbym to robić na alcie jak co niektórzy tutaj.

Edytowane przez GearsUp
  • Minusik 2
Opublikowano

Może niech Ci administracja ukryje licznik reputacji, skoro to takie ważne. Admini mieli wyłączony, to może i zwykłym userom się da

Opublikowano
  W dniu 7.01.2022 o 16:36, Square napisał(a):

Można jedynie całej grupie wyłączyć.

Rozwiń  

Albo chociaż zrobić limit od 100 lub 200 postów na możliwość plusowania i minusowania (tak jak jest ustawione w Forumkowej Bitwie Gierek na oddanie głosu).

Minusy z kont z zerową ilością postów (jak w przypadku użytkownika @ganto dla mnie oczywisty dowód na to, że ktoś nie ma jaj żeby go oddać z głównego konta i musi się przelogowywać.

• Minusik 2
Opublikowano

Może zapytaj się czemu tak robi. Już niektórzy mieli tak, że po kontakcie na PW się wszystko wyjaśniło. Może po prostu ktoś nie lubi twoich postów i tyle.

Kiedyś była grupa Użytkownicy_ z banem na PT i tam chyba Reputacja była wyłączona. Poszła do kosza razem z Premiumami z tego co pamiętam.

Opublikowano
  W dniu 7.01.2022 o 17:21, Square napisał(a):

On dostał jednego minusa i od razu psycha siadła. Aż strach pomyśleć co by się stało jakby miał prawdziwego fana negatywnej reputacji.

Rozwiń  

Skąd wiesz, że pierwszy raz od niego dostałem? Bo ja wiem, że nie pierwszy i nie drugi.

Jesteś Adminem więc masz głębszy wgląd w takie dane ale nie sprawdzisz bo po co, lepiej napisać gówno posta.

• Minusik 4
Opublikowano

To sobie zmień kategorie z lewej strony. Jeden minus dzisiaj, poprzedni z połowy października. Z czym do ludzi.

Edytka, jeden minus, w październiku było Haha więc plus.

Opublikowano

Kółeczka zielone otrzymywane za posty mądre, godne i sprawiedliwe, słuszne i zbawienne - pełnią rolę motywującą, zaś kółeczka czerwone pełnią funkcję dyscyplinującą i ostrzegawczą że dana treść nie jest przez kogoś lubiana czy aprobowana.

Opublikowano

No i tak powinno żyć forum. Tylko, że chodzi o nielubianą treść a nie konkretnego użytkownika. Miałem nie wołać do tego tematu jednego z moich największych fanów czyli @Shenale sam się doskonale domyślił o kogo mi chodziło i przybiegł tu jak piesek oznajmić to co już dawno zauważyłem czyli, że miał mnie na oku a nie treść, którą wypisuję czyli innymi słowy po prostu mnie nie lubi i sypie minusami kiedy ja nawet jego treści na tym forum nie zauważam bo jego posty są miałkie i nijakie więc opcja ze zgłoszeniem dodania dodatkowej funkcji - dania ignora osobie żeby taka osoba też np nie widziała moich postów albo nie miała możliwości zareagowania na nie była idealna.

• Minusik 2