Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tapatalk nie chce się odświeżyć strona główna z informacja jak poniżej. Coś padło?

4530554fc1d379957f67d2594a16786e.jpg

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Na tapatalk nie chce się odświeżyć strona główna z informacja jak poniżej. Coś padło?

4530554fc1d379957f67d2594a16786e.jpg

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Square napisał:

A tak przewiń stronę trochę do góry.

Tak było poprzednio, teraz w ogóle właśnie jej nie mam w każdym momencie przeglądania (sprawdzałem nawet na każdym motywie) 

Edytowane przez oFi
Opublikowano

Przewiń do góry w sensie

W dniu 7.10.2022 o 09:55, Square napisał:

Statusy działają po staremu na głównej, ale przycisk powrotu na górę nie jest kompatybilny. Tak więc na chwilę obecną trzeba żyć bez tego.

Opublikowano

Nie mogę wejść we wszystkie działy. 
Wchodze normalnie w dział curent i np Xbox, ale chce wejść w graczpospolita i nic się nie dzieje. 
Nie ma znaczenia czy na telefonie czy na przeglądarce w kompie. 

51A1B014-FE46-44E2-AC51-6DE8CAB99FA0.png

Opublikowano

Mi ten error wyskakuje, jak wejdę np. od razu do hyde parku. Ale jak wchodzę w dany temat to się otworzy. W graczpospolitą też nie mogę wejść. I to zarówno na laptopie, jak i telefonie. Cookies czyszczone, twarde resety i dalej tak samo :yano:

Opublikowano

A jest w ogóle opcja na przejście na silnik a’la NeoGAF/ResetEra (ha tfu)? Foremek nigdy nie był wielki, ale teraz jest już kameralny i chyba lepiej byłoby podzielić go na 3 subfora w stylu Gry, Off-topic, nie wiem Pchli Targ

• Minusik 1
Opublikowano
43 minuty temu, Anal Wake napisał:

A jest w ogóle opcja na przejście na silnik a’la NeoGAF/ResetEra (ha tfu)? Foremek nigdy nie był wielki, ale teraz jest już kameralny i chyba lepiej byłoby podzielić go na 3 subfora w stylu Gry, Off-topic, nie wiem Pchli Targ

Czy kolega Anal Wake mógłby się przestać wozić jak alfons po całym forum?

Opublikowano

Czy dublowanie się odpowiedzi do statusów to wina silnika forum? Wkurwia to niemiłosiernie, bo nie da się tego dubla usunąć :pechowiec: