Perez 1 704 Opublikowano 18 listopada 2017 Autor Opublikowano 18 listopada 2017 Ze skorkami mozna smialo dzialac. Wieczorem, jak siade do kompa, odpale osobny temat, ale ogolnie tutaj https://invisioncommunity.com/files/ mozna smialo szukac. Obok masy skorek jest tez mnostwo wtyczek i innych cudow. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 25 minut temu, Shen napisał: Mialem login Shen87, bo byl juz uzytkownik Shen te 11 lat temu. Perez mi zmienil tylko wyswietlana na taka bez cyferek. Teraz mam tez login Shen. Widocznie tamten miał tylko taki login. Albo bawiles się alterami i wszystko zeszło jak Ci Perez połączył konta. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 4 minuty temu, Perez napisał: Ze skorkami mozna smialo dzialac. Wieczorem, jak siade do kompa, odpale osobny temat, ale ogolnie tutaj https://invisioncommunity.com/files/ mozna smialo szukac. Obok masy skorek jest tez mnostwo wtyczek i innych cudow. To co dał Butt wygrywa moim zdaniem, ale jak dasz osobny temat to ludzie zdecydują. https://invisioncommunity.com/files/file/8064-shift-42-color-picker-theme/ Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Teraz ładnie się odcina? Czy chcecie jeszcze ciemniejsze tło? Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Trochę ciemniej, albo inny kolor tła bo teraz w róż wpada Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Ależ to Kyo żeś zrobił. Leci plus. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Odnośnie statusów jeszcze -> jak się wszystko przemieli (kilka-kilkanaście h) to potestujemy bo faktycznie jest możliwość aby status był widoczny w całości. Cytuj
Velius 5 703 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 (edytowane) Oby, dzieki za ciezka prace i ze chce wam sie nad tym siedziec w sumie Edytowane 18 listopada 2017 przez Velius Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Kolorki tła, działów i czcionki na głównej pozmieniane Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Dla jasnej wersji. Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Ale teraz te małe, szare linki na górze i na dole się trochę zlewają z tłem. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 (edytowane) No to jest to dyskryminacja i tyle ;( Wszystko mogłoby sobie być, tylko bardziej mogłyby się odcinać działy z nowymi postami. Ja ze swoją ślepotą muszę się srogo wysilić żeby zobaczyć. Edytowane 18 listopada 2017 przez Okie from Muskogee Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 2 godziny temu, MYSZa7 napisał: A dzienny limit REAKCJI jest jakiś? 2 godziny temu, Kyo napisał: Jest taki sam jak był przed zmianą. Trochę bzdura, można by to było już znieść, jak jest teraz tyle tego do rozdania - pomyślcie o tym. Ogólnie zmiana spoko - widzę, że to ten sam silnik, co na PSN Profiles, na którym zacząłem się ostatnio udzielać, więc mniej więcej jestem już oswojony. Muszę się mocniej rozejrzeć, ale myślę, że będzie OK. Wersji mobilnej mi nie brak, bo foruming i tak uprawiałem na laptopie Cytuj
mersi 804 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 jak dla mnie teraz jest prawie idealnie jak na starym, trochę ciemniejsze tło i niebieskie belki oddzielające działy robią robotę Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Wieczorem jeszcze przysiądę do tego. Mam gdzieś jakieś print screeny ze starego forumka to może uda się tu i tam przestawić. Chwilowo spadam. Enjoy! Looknę też do ciemnej ale nic nie obiecuję. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Pokazuje eam avatary na telefonie w trybie Wersja na Komputer? Cytuj
Mejm 15 302 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 23 minuty temu, Kyo napisał: Odnośnie statusów jeszcze -> jak się wszystko przemieli (kilka-kilkanaście h) to potestujemy bo faktycznie jest możliwość aby status był widoczny w całości. Czyli cale halo ze statusami odnosilo sie do tego, ze jak ktos wkleil tam inwokacje pana tadeusza to po prostu nie pokazaloby calej? To w sumie drobnostka, tak przynajmniej statusy beda zwiezle. Bardziej balem sie, ze aby odpowiedziec na status albo zobaczyc czy ktos odpowiedzial trzeba bylo sie gdzies dogrzebywac po profilach zamiast ze strony glownej. Takze tragedii nie ma. I jeszcze poruszana kwestia ku.rwow i ch/ujow. Moze by juz wylaczyc cenzure na dobre, i tak kazdy ja obchodzil. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 3 minuty temu, ragus napisał: Pokazuje eam avatary na telefonie w trybie Wersja na Komputer? (pipi)a ja myślałem że mi forumka wywaliło a to tylko Twój zrzut ekranu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi