Shankor 1 620 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia W dniu 2.04.2024 o 10:13, Perez napisał: Zaraz podziałamy. Bo ogólnie z aktualnymi zasadami to user powinien mieć stały dostęp do tych zgód reklamowych, ale spróbujemy to dać w stopkę, a nie jako taki wyskakujący pasek. Błagam wyrzućcie to do stopki lub ustawień profilu, bo już mnie telepie jak za każdym razem mi to wyskakuje i muszę to zamykać aby wybrać stronę główną lub sub-forum. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Dziwne, u mnie nic nie wyskakuje na moblice w chromie. Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 5 kwietnia Autor Opublikowano 5 kwietnia 7 godzin temu, Shankor napisał: Błagam wyrzućcie to do stopki lub ustawień profilu, bo już mnie telepie jak za każdym razem mi to wyskakuje i muszę to zamykać aby wybrać stronę główną lub sub-forum. Poka screena. Ja na desktopie mam to stałe na dole, a na mobilce pojawia się dopiero przy zescrollowaniu na sam dół, ale po chwili zmienia się tylko w ikonkę na boku ekranu, ale jeszcze i to spróbuje gdzieś upakować na dole. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia W dniu 2.04.2024 o 10:09, Shen napisał: Kliknąłem zgadzam się a i tak mi to wyskakuje po kazdym odswiezeniu strony, ma ktoś tak? Wyłączyłem adblocka,juz mi to gówno nie wyskakuje, a reklamy normalnie sie wyswietlaja. Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia W temacie o #319 wypomniałem Rogerowi kosiarkę w pokoju i teraz mam za karę reklamy. Czyli śledzenie preferencji działa. 4 Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia Ja to nawet nie wiem co strona mi poleca i boję się w to kliknąć by przez przypadek nie polecało mi dalej. A pod reklamie podpis - dla dzieci. 1 Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 6 kwietnia Autor Opublikowano 6 kwietnia No ale to juz Kmiot wyjasnil - napisal o kosiarce i gotowe, tak ze Mantis… ;). 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia 16 minut temu, Mantis napisał: Ja to nawet nie wiem co strona mi poleca i boję się w to kliknąć by przez przypadek nie polecało mi dalej. A pod reklamie podpis - dla dzieci. Pamiętaj- algorytm Google wie o tobie więcej niż Ty sam. 1 Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia Jest tak jak piszecie, rozwija się po zjechaniu na sam dół i zasłania linki do strony głównej i sub-forum. I mnie to złości, bo używam tych linków regularnie Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia 4 godziny temu, Perez napisał: No ale to juz Kmiot wyjasnil - napisal o kosiarce i gotowe, tak ze Mantis… ;). Ale ja tylko jestem fanem Nintendo XD Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia 14 godzin temu, Mantis napisał: Ja to nawet nie wiem co strona mi poleca i boję się w to kliknąć by przez przypadek nie polecało mi dalej. A pod reklamie podpis - dla dzieci. Kliknąłem za Ciebie ;-) Widok na zrzucie. Wnioski: - zostaniesz tatą, bo szukasz gryzaków i mocowania kółka do wózka - lub gugl uznaje, że posiadanie czegoś od Nintendo jest równoznaczne z "czymś dla dzieci" A gorzała co tu robi? Logiczne. Pępkowe ;D 1 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia (edytowane) Cześć, nie mogę oznaczyć Pereza (coś dzisiaj jest nie tak). Chyba się certyfikat wywalił na forumku dzisiaj i wywala ostrzeżenie przy wejściu. Edytowane 17 kwietnia przez Szwed Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 17 kwietnia Autor Opublikowano 17 kwietnia A wlasnie widze, tez mi krzyczy od rana, juz zglaszam. 1 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Chyba cos zmienialiscie w ui bo teraz zamiast Wstecz jest Tematy (na koncu strony w danym temacie). I dla ludzi z duza ilosci postow i reputacji te dwa pola sa bardzo blisko siebie np. tak jak u mnie. e: Dobra, to u mnie cos bylo chwilowo nie tak. e2: nie no, znow to widze. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia I nie potrzeba wysokiej liczby reputacji co widac po Shenie. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia U mnie tak na telefonie w wersji na kompa. Sprawdzę później jak będę na kompie. 1 Cytuj
dominalien 264 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Chciałem powiedzieć, że bardzo mi te reklamy uatrakcyjniają forum, jest lepiej niż bez reklam! 3 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Jak na androidzie skasować oznaczoną w poście osobę? Mam z tym czasem problem, bo jak kasuję tekst i dochodzi mi do oznaczonej osoby, to mi po prostu klawiatura znika i nic nie mogę z tym zrobić. Jedyne wyjście to odświeżenie karty i wtedy wyczyszczenie okna odpowiedzi. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 2 godziny temu, PiotrekP napisał: Jak na androidzie skasować oznaczoną w poście osobę? Mam z tym czasem problem, bo jak kasuję tekst i dochodzi mi do oznaczonej osoby, to mi po prostu klawiatura znika i nic nie mogę z tym zrobić. Jedyne wyjście to odświeżenie karty i wtedy wyczyszczenie okna odpowiedzi. Mam to samo na mobilnym Edge, Firefox, Operze. Cytatu też nie mogę usunąć - muszę zamknąć przeglądarkę i wyczyścić zapamiętany tekst. Mam jeszcze inny kejsik, na Operze zniknęły mi obwódki wokół reakcji, guzika cytuj i plusa, tych na dole postów. Albo one były w innym kolorze? No było inaczej jeszcze ze 2 dni temu i nie wiem, czy to tu mnie, czy zmiana na samym forum. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Sypie się to forum po zmianie wydawcy, a miało być lepiej. Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Może czas przeswapować na Przemo? 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 4 minuty temu, Shen napisał: Sypie się to forum po zmianie wydawcy, a miało być lepiej. Łysy był jaki był ALE Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi