Skocz do zawartości

Skórki do nowego forumka

Najlepszy skin dla forumka to... 25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy skin dla forumka to...

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 07.09.2020 o 08:00

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
19 minut temu, Figuś napisał:

Jeszcze nie widzę tego BRAVO 6, ogólnie maskara, w robocie na monitorze 4:3 wszystko wygląda jak paintowe przeróbki kanabisa :/

Przydało by się coś na wzór eleganta responsywnego pod nowy silnik :)

Teraz obadaj. Się zwie... Ciemny - 4.5.

• Odpowiedzi 171
  • Wyświetleń 42,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Z racji aktualizacji forumka mamy na razie styl domyślny, który Kyo już ładnie ogarnął, upodobniając do starego forum, i ciemną skórkę, którą dodałem na zasadzie "pierwsza z brzegu". Nowy skrypt pod k

• Ciemny 4.5 daje radę mocno, można śmiało instalować Novusa dla chętnych i wywalić stary "Ciemny" jakby ktoś pytał.

• Dimension wjechał w obu wersjach ( jasna i ciemna).

Opublikowano
1 minutę temu, Perez napisał:

Baja :wub: jeszcze dopasowany elegant jak się pojawi i będzie już w ogóle cudownie. Jedynie na małym monitorze ta belka ze statystykami mogła by być gdzieś indziej bo w cholerę scrollowania jest XD

Opublikowano

dla mnie troche za ciemny ten Bravo 6. IPS działa normalnie u mnie i ma te niebieskie belki , ktore sa miłe dla oka

Opublikowano
  • Autor

Na IPS aktualkę bym nie liczył. Widzę, że to skin z 2016. Wyżej podrzuciłem kilka linków - przejrzeć, podrzucić propozycję, coś nowego wjedzie.

Opublikowano

Piękna jest ta skórka BRAVO, dziękuję <3

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze pytanie do tej garstki osób, które używają wersji niektórych skórek jako nieresponsywne - to obecnie daje jakiś efekt, jest różnica między respo a nierespo? Bo nie bardzo już pamiętam po co odpalaliśmy np. Eleganta czy tę jasną nieresponsywne. 

Opublikowano

U mnie jak się wejdzie w jakiś dział to się krzaczy, tutaj dla przykładu WKP:

RqLTTNI.png

Opublikowano

Kurła bandyci co żeście uczynili z forumkiem. Nawet śmieszne obrazki z google teraz się nie wklejają ctrl c ctrl v :/

Opublikowano
1 godzinę temu, Perez napisał:

Póki co dorzuciłem nową, ciemną skórkę - BRAVO 6 - już skrojona pod nowy skrypt. 

nie widzę takiej 

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, messer88 napisał:

nie widzę takiej 

Ciemna - 4.5

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

nie widzę takiej 

Godzinę temu, Perez napisał:

Opublikowano

Okropna ta nowa skórka. Trzeba coś przyjemniejszego w stylu eleganta wrzucić, co zajmuje cały ekran a nie połowę.

To podsumowanie topicu to też porażka, zamiast to jakoś fajnie ukryć jak było kiedyś to wymyślili coś takiego.

Opublikowano

Przy okazji teraz jak mnie zacytowaliście to nie działało przeniesienie tutaj po kliknięciu tego wyskakującego powiadomienia na jasno-ciemnym. 

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Square napisał:

Okropna ta nowa skórka. Trzeba coś przyjemniejszego w stylu eleganta wrzucić, co zajmuje cały ekran a nie połowę.

To podsumowanie topicu to też porażka, zamiast to jakoś fajnie ukryć jak było kiedyś to wymyślili coś takiego.

Linki do skórek wrzucałem wyżej. Można wybrać ze 3-4 i machnąć jakąś ankietę. Bo też mimo wszystko mnożenie tych skórek, gdzie potem korzysta z jednej 10 osób, to też tak średnio. 

A to podsumowanie to zakładam pewnie będzie z jakąś opcją ukrywania, aczkolwiek teraz budzi zainteresowane :). 

Opublikowano

Tak wiem, przeglądam właśnie. Ogólnie podsumowanie jest fajne, ale to że rozwala układ forumka to już nie bardzo.

Opublikowano

Ja to bym chciał by stary "ciemny" został, ale teraz się rozkraczył jak stara proca z poznańskiej i nie idzie z niego korzystać. Cały układ spadł z rowerka, kolory podświetleń, stron itp też się poszły miłować.

A te nowe to
KlaudiX - wpisy użytkownika na Wykop.pl

Opublikowano

Jak zmienić rozmiar czcionki w tych nowych skórkach? Bo u mnie wygląda jak wersja dla niedowidzących.

Opublikowano

To jest rozmiar tylko w tym konkretnym poście, no i dla reszty też będzie wtedy inny niż domyślny.

Opublikowano

@Figuś

DZIĘKI.

Ale tak jak napisał Square, nie o to chodzi. Mam na myśli rozmiar nazw tematów, sub-forum, nicków itp.