Skocz do zawartości

Skórki do nowego forumka

Najlepszy skin dla forumka to...  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy skin dla forumka to...

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 07.09.2020 o 08:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z jakiego skina korzystasz? Może zarzuć screena. Na Elegant wygląda tak jak wyglądało przed aktualizacją (nie licząc rozjechanych rzeczy i tych które się po prostu popsute aktualnie). Chociaż czcionka w poście wygląda inaczej jak tak teraz patrzę, ale to pewnie wina braku wsparcia.

Opublikowano

Na elegant jest ok, na tych nowych czcionka jest wyraźnie większa. Do tej pory korzystałem z elegant, może na innych zawsze był taki (w moim odczuciu za duży) rozmiar tekstu. Czekam aż zrobią wersję na 4.5 i już nie marudzę. 

Opublikowano (edytowane)

Na Ciemnym jest ok, lepiej jak staty są ukryte na górze. A da rade coś zmienić z tym

m0cavz6cnqgj.jpg

Bo to gów.niano wygląda a i ciężko trafić kursorem.

Edit. nie da się tego kliknąć kursorem, żeby z tematu wrócić do Opinie, komentarze - forum, magazyn

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano

Zrobić się nic nie zrobi, bo to nie ma sensu naprawiać, bo potem wpadnie kolejna aktualka skryptu i wywali to. Jedyna opcja to po prostu już znalezienie nowych skórek pod 4.5. 

Opublikowano

Elegant responsywny wyglada jak go.wno. Ja wiedzialem, ze ten temat o ruchaniu to nic dobrego. Nie wiem, moze zamiast szukac skorek dajcie roczna prenumerate Teddy'emu to ponaprawia te skiny w weekend.

Opublikowano
33 minuty temu, Perez napisał:

jeden skin, ma wersję jasną i ciemną plus jakieś backgroundy i pincet opcji. 

Na chwilę obecną może warto się wstrzymać, bo coś mało tych skinów jest dostępnych. Elegant to chyba jedyny z tych szerokich w starszym stylu, reszta w tym ten kameleon to strasznie wąskie.

Opublikowano

To jaką Ty szerokość masz? :). To akurat w niektórych można ustawiać, nawet w tym nowym ciemnym 4.5, gdzie można dać opcję pełnej szerokości, ale np. dla mnie to kosmicznie dziko wygląda, jak ja mam rozdziałkę 2560. 

Opublikowano

Gdzie sie ustawia szerokosc? Wszystkie skorki maja wielkie marginesy po lewej i prawej. Tylko elegant rozciaga. No i jedyny ma kwadratowe avatary.

Opublikowano

No to akurat przy tym ciemnym można się bawić, bo ma wbudowaną opcję płynnej szerokości. Np. teraz to odpaliłem i dałem 85% dostępnej szerokości.

9 minut temu, Mejm napisał:

Gdzie sie ustawia szerokosc? Wszystkie skorki maja wielkie marginesy po lewej i prawej. Tylko elegant rozciaga. No i jedyny ma kwadratowe avatary.

Odgórnie dla całego skina się ustawia w tym przypadku. 

• Plusik 1
Opublikowano

za jakosc sie placi xD a tak serio to nie wiem jak to wyglada ale one wydaja na najbardziej sensowne imo dwie wersje kolorystyczne i wiecej nie trzeba 

Opublikowano

@Perez widzę, że ten kameleon ma ogólnodostępną opcje ustawienia szerokości, zwiększenia czcionki i inne. Jeżeli to by było dla każdego zawsze dostępne to chyba rzeczywiście spoko wybór. Jedynie chyba tyko zmieniania kolorów brakuje jak to było na Elegant.

Opublikowano

Zakup jednego konkretnego za te 40-45 dolków na luzie. Optymalnie właśnie wtedy taki, który ma wersję jasną i ciemną plus potrzebne ustawienia. I już nie mnożyć wtedy 5 wersji ciemnego i trzech kolejnych jasnego. 

• Plusik 1
Opublikowano

No trzeba jakąś wybrać :). Albo jedna konkretna i ogarniam od razu, albo jak kilka propozycji to odpalimy ankietę i jedną się wybierze (raczej odpada kupowanie kilku skórek po 40 dolców).