Skocz do zawartości

Skórki do nowego forumka

Najlepszy skin dla forumka to...  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy skin dla forumka to...

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 07.09.2020 o 08:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Plugawy napisał:

Ciemny 4.5 były idealny jak by był szeroki jak  ips4 Dark, a ten z kolei byłby świetny jakby nie miał oczo(pipi)nego niebieskiego i różowego.

Hmm, ale Ciemny 4.5 wczoraj zmieniłem na 85% dostępnej szerokości rozdziałki. 

Opublikowano
9 minut temu, Perez napisał:

Ale Novus nie ma wersji ciemnej, a to chyba o nią bardziej się rozchodzi. 

Nie wiem, ja korzystam z jasnej, i ten Novus wygląda dużo lepiej niż Kameleon i inne w dwóch barwach.

@Plugawy u mnie IPSDark jest węższy sporo od Ciemny45. Wygląda tak jak Ciemny45 przed rozciągnięciem.

Opublikowano

To jest zależne od rozdziałki, jaką ktoś ma. IPS ma stałą szerokośc i u jednego wypełni cały monitor, u innego połowę. A znowu Ciemny 4.5 ma ustawioną elastyczną szerokość na 85% dostępnego obszaru, więc przykładowo u Plugawego może być węższy niż IPS, a u kogoś z większą rozdziałką będzie większy. 

Opublikowano

Aaa ok, myślałem, że wszystkie mają ustawiony jakiś %. Ja mam FHD to Plugawy by musiał siedzieć na sporo niższej aby IPSDark był szerszy.

Aż sprawdziłem i IPSDark ma ~1310px, a Ciemny45 ~1585px przy FHD.

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie ten 4.5 to bez jajeczny jest i nie ma żadnych kolorkow w divach (te belki niebieskie jak w poprzednim). 

Podoba mi sie ten :

https://www.ipsfocus.com/themes/carbon/

Jest to wersja ciemna ale wygląda dobrze i nie męczy. 

I ma pare nowych featureów jak odliczanie na głównej (mozna dac np. Odliczanie do premiery konsoli/mesjasza) 

Edytowane przez oFi
Opublikowano
23 minuty temu, kubson napisał:

Uniform Pro

Uniform oraz Carbon nie mają blokowalnego paska u góry, który jak dla mnie jest jedną z lepszych opcji. Odliczanie to chyba nikomu nie potrzebne, a jest chyba coś podobnego w standardzie.

Novus najlepszy, w stylu starego forumka no i najbardziej podobny do Eleganta. Jedyny minus to brak ciemnej wersji (ale ta nikogo jak wiadomo :)).

Opublikowano

Denerwuję trochę opcja edytowania swojego posta. Zamiast belki edytuj, to musisz w ten 3-kropek najechać i wybrać edytuj. Nie dałoby się powrócić do starej opcji edycji? Siedzę na skinie ciemny 4.5, które jest jednak lepsze od wysłużonego IPS Dark.

Opublikowano

Gotowe. Ogólnie ma pincet opcji, więc jakieś sugestie można zgłaszać, coś pewnie da się ewentualnie poprawić/zmienić, jeśli będzie trzeba. 

• Lubię! 1
Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Jest piękny tylko rozszerzyć trzeba

Prawy górny róg masz ikonkę z różnymi opcjami (w tym fluid witdh). 

• Lubię! 1