Skocz do zawartości

Skórki do nowego forumka

Najlepszy skin dla forumka to... 25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy skin dla forumka to...

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 07.09.2020 o 08:00

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, Perez napisał:

Gotowe. Ogólnie ma pincet opcji, więc jakieś sugestie można zgłaszać, coś pewnie da się ewentualnie poprawić/zmienić, jeśli będzie trzeba. 

Dziękuję Panie Prezes.

• Odpowiedzi 171
  • Wyświetleń 42,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Z racji aktualizacji forumka mamy na razie styl domyślny, który Kyo już ładnie ogarnął, upodobniając do starego forum, i ciemną skórkę, którą dodałem na zasadzie "pierwsza z brzegu". Nowy skrypt pod k

• Ciemny 4.5 daje radę mocno, można śmiało instalować Novusa dla chętnych i wywalić stary "Ciemny" jakby ktoś pytał.

• Dimension wjechał w obu wersjach ( jasna i ciemna).

Opublikowano

No właśnie, fajny skin, ale całe białe tło to słabe jest. Nie ma opcji, żeby w tym novusie był wybór koloru? 

Opublikowano
  • Autor

Novus nie ma opcji koloru. Odsyłam ponownie tutaj https://www.ipsfocus.com/

Temat jasnej skórki zamykamy (jest systemowa i Novus). Teraz poproszę o drugą opcję tyle że skórki ciemnej i też sprawę zamkniemy, bo już jedna ciemna jest, więc zakładam, że przy dwóch ktoś coś sobie wybierze. 

Opublikowano

Titan i Brave wyglądają dobrze jeśli chodzi o ciemne skórki. W sumie jest spory wybór tych skinów.

Opublikowano

Bierz kameleon pro, który ma jasny i ciemny motyw. Jako były Premium member daję Ci moją zgodę. :rayos:

Opublikowano

Uniform Dark, Dimension Dark, Deflection lub Carbon Dark jedyne sensowne imo

Opublikowano
  • Autor

No, nie jest zle - 3 osoby sie wypowiedzialy i tylko 7 propozycji ;).

Opublikowano

hah teraz jak przegladam sobie te skorki to chyba Deflection lub Carbon najbardziej "forumkowe"

Opublikowano
  • Autor

Oki, pany, żeby nie przedłużać. Odpalona ankieta (można głosować nawet na 3 opcje):

https://www.ipsfocus.com/themes/chameleon_pro/

https://www.ipsfocus.com/themes/dimension_pro/

https://www.ipsfocus.com/themes/uniform_pro/

Każdy z tych 3 skinów ma opcję jasną/ciemną, można sobie jakieś tła ustawiać plus inne pierdoły. Wydaje mi się, że z tych 3 propozycji idzie coś wybrać i z racji ich możliwości to każdy jakoś sobie ten wygrany skin dostosuje. 

Ankieta odpalona do niedzieli do 10:00. Potem w ciągu dnia ogarnę zakup i wrzucę wygraną propozycję. 

Opublikowano

Ja tylko dodam, że z tych trzech to Uniform nie ma blokowalnego nagłówka w customizerze.

Zagłosowałem na Kameleona, bo chyba najbardziej mi się podoba z ciemnych.

Opublikowano

Kameleon za ciemny imo a już jedna mega ciemna skórka jest. głos poleciła na Dimension oraz Uniform

Opublikowano

Ja nie głosowałem na nic bo Ciemny 4.5 jest z tego wszystkiego najlepszy, a z jasnych też mamy już najfajniejszy.

Opublikowano

Oddałem głos na kameleona, skoro jest wybór koloru.

Opublikowano

Kurde, niby fajny ten Novus, taki legancki tego, ale jakoś przez te wszystkie bajery mało czytelny - na starym silniku wszystko było jasne, gdzie nieprzeczytany post itp, a teraz to jakoś tak nie bardzo.

Opublikowano

Na novusie na przeglądarce PS4 jest zepsuta ikonka reakcji przy postach i statusach. Da się coś z tym zrobić? 

Opublikowano
  • Autor

W sensie po kliku nic sie nie dzieje? Na domyslnej skorce patrzyles?

Opublikowano
  • Autor

Ankiete przedluzylem o dobe, bo dzisiaj do 10.00 remisowo.

Opublikowano

imo wybierz ty najlepiej Demension i po sprawie:)

Opublikowano
20 godzin temu, Perez napisał:

W sensie po kliku nic sie nie dzieje? Na domyslnej skorce patrzyles?

Zamiast ikonek z szarą strzałką i zdenerwowaną emotką jest wielkie siwe kółko, które potrafi przysłonić tekst w statusach. W tematach też jest to zepsute. Na innych skórkach jest to samo. 

IMG_20200906_111328.jpg

IMG_20200906_111356.jpg

Opublikowano
  • Autor
32 minuty temu, kubson napisał:

imo wybierz ty najlepiej Demension i po sprawie:)

Mnie akurat bez roznicy, bo ja od zawsze na domyslnej, wiec juz niech narod zdecyduje o dodatkowej skorce :).

Opublikowano

@Perez a sprawdzasz czy będzie jakiś update do skórki Elegant? Aktualnie skórka przesuwa treść ale może ktoś ja zaktualizuje i będzie banglać.

Opublikowano
  • Autor

Elegant jest od IPS Focus, czyli od tych, gdzie kupilem Novusa i teraz sondujemy te inne. Poki co aktualki nie widze (a kilka innych zaktualizowali).