Skocz do zawartości

Halo Infinite

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 527,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak komuś nie pasuje to nich nie gra i spierdala z tematu. Zauważyłem że na necie ludzie czepiają się tej gry i analizują wszystko co się da. Żadna inna grą nie była tak brana tak pod lupę jak Halo In

• Gra jest automatycznie jebana i dostaje niższe oceny za to ze jest na xboxie. Ten sam tytuł na Switchu albo plejstejszon by miał wyższe oceny, to oczywiste.   -5% za bycie exem xboxa i -3% z

• No bieganie po pustej kwadratowej hali z perkami. Zupelnie nic mi to nie przypomina. Nic a nic.  343 studio co robisz?  A kizwa kwadraty do multi Crunchuja nas. Musimy cos szybko wymys

Opublikowano

Większość graczy jest spokojna i zajarana tym Halo co widać w necie, mocno to wyłamuje się u nas pe/ppe.

Opublikowano

brak bety multi jest troche niepokojacy, beta Halo 5 miala premiere w grudniu 2014, a gra zostala wydana w pazdzierniku 2015,

cos czuje ze bedzie mocny zawod i multi beznadziejne jak w Gears 5

Opublikowano
7 minut temu, kubson napisał:

brak bety multi jest troche niepokojacy, beta Halo 5 miala premiere w grudniu 2014, a gra zostala wydana w pazdzierniku 2015,

cos czuje ze bedzie mocny zawod i multi beznadziejne jak w Gears 5

(pipi)a kolejnego roku z h5 już nie wytrzymam. 

Gdzie ten sznur? 

Opublikowano

ja ostanio zaczalem grac i z diamentu spadlem na platyne 

8 minut temu, 20inchDT napisał:

multi w gears 5 nie jest beznadziejne.

masz racje jest chu,jowe i nie ma startu do 4

Opublikowano

diament6 (tylko team slayer) ale czasem czuję się jak po samobiczowaniu, gdybym był bardziej wrażliwy to po partyjce płakałbym pod prysznicem z 15 min. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Co Cię męczy? Rubber banding? Lagi? U mnie w godzinach porannych/południowych nawet nie ma co szukać gry bo dobiera autralijczyków i jankesów. Gry gdzie seria w klatę w zmiękczonego wroga i tak kończy się moją śmiercią. Jedyna sensowna pora na granie to popołudnie/wieczór/noc kiedy już mam attention span dżdżownicy. xdd

Daliby już betę tego Halo.

Opublikowano

nie bedzie bety, nie ma czasu no chyba ze debile wydadza HI bez multi xd

Opublikowano

(pipi)owe serwery, kosmiczny matching, jakieś (pipi) mapy z forgea. 

Opublikowano

no glownie sie gra na 5. mapach z czego 3 z forga;/ na overgrowth chyba z rok nie gralem 

Opublikowano
2 minuty temu, kubson napisał:

no glownie sie gra na 5. mapach z czego 3 z forga;/ na overgrowth chyba z rok nie gralem 

W team slayer już jej nie ma, tak jak molten i jeszcze jakiejś mapy. 

Opublikowano
6 minut temu, kubson napisał:

nie bedzie bety, nie ma czasu no chyba ze debile wydadza HI bez multi xd

W grafie z 2012, bez multi, bez RT pod XSX no chyba już bardziej się zaorać nie mogą :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

W team slayer już jej nie ma, tak jak molten i jeszcze jakiejś mapy. 

serio? czemu?  

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

W grafie z 2012, bez multi, bez RT pod XSX no chyba już bardziej się zaorać nie mogą :kaz:

Jeszcze ich nie znasz. 

Teraz, kubson napisał:

serio? czemu?  

UJ wie ale to pewnie wina betonu płaczącego na forum do 343. Hardcore gamers kuhwa. 

Opublikowano

no wiem ze byly placze ze to dla camperow ale to duzo lepsze mapy niz te (pipi) z forga 

Opublikowano
6 minut temu, kubson napisał:

no wiem ze byly placze ze to dla camperow ale to duzo lepsze mapy niz te (pipi) z forga 

Za to teraz jest cudownie. Zwłaszcza ta mapa z 2 snajperkami i 2 shotgunami. :)

Opublikowano

Pojawiło się info od pani z wczoraj, że to wczesny build, ale jak dla mnie to na razie taki dmg control. 

Opublikowano

Nie ma innej opcji, bo kto reklamuje największą bombę pokazu starym buildem. Po tym co zobaczyłem wierzę, że w 343i naprawdę dzieje się źle. (pipi)a, za 500mln dolców to sam nauczyłbym się programować i pisał tę grę od 0. xdd