Opublikowano 24 lipca 20204 l Gorwa, ale betkę multika to mogliby wydać. Chociażby żeby uspokoić graczy i powiedzieć: Tak, PvP będzie od samego początku.
Opublikowano 24 lipca 20204 l Większość graczy jest spokojna i zajarana tym Halo co widać w necie, mocno to wyłamuje się u nas pe/ppe.
Opublikowano 24 lipca 20204 l brak bety multi jest troche niepokojacy, beta Halo 5 miala premiere w grudniu 2014, a gra zostala wydana w pazdzierniku 2015, cos czuje ze bedzie mocny zawod i multi beznadziejne jak w Gears 5
Opublikowano 24 lipca 20204 l 7 minut temu, kubson napisał: brak bety multi jest troche niepokojacy, beta Halo 5 miala premiere w grudniu 2014, a gra zostala wydana w pazdzierniku 2015, cos czuje ze bedzie mocny zawod i multi beznadziejne jak w Gears 5 (pipi)a kolejnego roku z h5 już nie wytrzymam. Gdzie ten sznur?
Opublikowano 24 lipca 20204 l 1 minutę temu, lpcl napisał: (pipi)a kolejnego roku z h5 już nie wytrzymam. Grywasz jeszcze? Jaka ranga na Arenie? Edytowane 24 lipca 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 24 lipca 20204 l ja ostanio zaczalem grac i z diamentu spadlem na platyne 8 minut temu, 20inchDT napisał: multi w gears 5 nie jest beznadziejne. masz racje jest chu,jowe i nie ma startu do 4
Opublikowano 24 lipca 20204 l diament6 (tylko team slayer) ale czasem czuję się jak po samobiczowaniu, gdybym był bardziej wrażliwy to po partyjce płakałbym pod prysznicem z 15 min. Edytowane 24 lipca 20204 l przez lpcl
Opublikowano 24 lipca 20204 l Co Cię męczy? Rubber banding? Lagi? U mnie w godzinach porannych/południowych nawet nie ma co szukać gry bo dobiera autralijczyków i jankesów. Gry gdzie seria w klatę w zmiękczonego wroga i tak kończy się moją śmiercią. Jedyna sensowna pora na granie to popołudnie/wieczór/noc kiedy już mam attention span dżdżownicy. xdd Daliby już betę tego Halo.
Opublikowano 24 lipca 20204 l nie bedzie bety, nie ma czasu no chyba ze debile wydadza HI bez multi xd
Opublikowano 24 lipca 20204 l no glownie sie gra na 5. mapach z czego 3 z forga;/ na overgrowth chyba z rok nie gralem
Opublikowano 24 lipca 20204 l 2 minuty temu, kubson napisał: no glownie sie gra na 5. mapach z czego 3 z forga;/ na overgrowth chyba z rok nie gralem W team slayer już jej nie ma, tak jak molten i jeszcze jakiejś mapy.
Opublikowano 24 lipca 20204 l 6 minut temu, kubson napisał: nie bedzie bety, nie ma czasu no chyba ze debile wydadza HI bez multi xd W grafie z 2012, bez multi, bez RT pod XSX no chyba już bardziej się zaorać nie mogą
Opublikowano 24 lipca 20204 l 1 minutę temu, lpcl napisał: W team slayer już jej nie ma, tak jak molten i jeszcze jakiejś mapy. serio? czemu?
Opublikowano 24 lipca 20204 l 1 minutę temu, Daddy napisał: W grafie z 2012, bez multi, bez RT pod XSX no chyba już bardziej się zaorać nie mogą Jeszcze ich nie znasz. Teraz, kubson napisał: serio? czemu? UJ wie ale to pewnie wina betonu płaczącego na forum do 343. Hardcore gamers kuhwa.
Opublikowano 24 lipca 20204 l no wiem ze byly placze ze to dla camperow ale to duzo lepsze mapy niz te (pipi) z forga
Opublikowano 24 lipca 20204 l 6 minut temu, kubson napisał: no wiem ze byly placze ze to dla camperow ale to duzo lepsze mapy niz te (pipi) z forga Za to teraz jest cudownie. Zwłaszcza ta mapa z 2 snajperkami i 2 shotgunami.
Opublikowano 24 lipca 20204 l Pojawiło się info od pani z wczoraj, że to wczesny build, ale jak dla mnie to na razie taki dmg control.
Opublikowano 24 lipca 20204 l Nie ma innej opcji, bo kto reklamuje największą bombę pokazu starym buildem. Po tym co zobaczyłem wierzę, że w 343i naprawdę dzieje się źle. (pipi)a, za 500mln dolców to sam nauczyłbym się programować i pisał tę grę od 0. xdd