Opublikowano 20 września 20204 l Liczyłem po cichu, że sprzedasz jakieś update z procesu produkcji albo gorące ploteczki. @ASX
Opublikowano 20 września 20204 l Szkoda z tym halo. Każdy serio gracz wie, jak przyjemniej się gra na 120fps. Masa graczy przesiada się na PC właśnie ze względu na 120-240fps. Niestety przyjemności z grania na 120fps nie da się pokazać dobrze na trailerach, a grafika potato nie zachęca. Rozwiązaniem byłoby 3 tryby gry - grafika od Sony w 25fps - normalna w 60fps - professional potato w 120fps.
Opublikowano 20 września 20204 l 3 minuty temu, C1REX napisał: Rozwiązaniem byłoby 3 tryby gry - grafika od Sony w 25fps - normalna w 60fps - professional potato w 120fps. Grafika od Sony Czy to opatentowana nazwa? Cirex znowu odleciał.
Opublikowano 20 września 20204 l 2 minutes ago, lpcl said: Grafika od Sony Czy to opatentowana nazwa? Cirex znowu odleciał. Ładne gry Sony typu God of War, w które ledwie da się grać w 25fps (bo nie wierzę w pełne 30fps). Myślałem o opatentowaniu nazwy.
Opublikowano 21 września 20204 l Cytat Masa graczy przesiada się na PC właśnie ze względu na 120-240fps. a później w statystykach że 0,01% graczy gra na czymś lepszym niż 1080/60fps
Opublikowano 21 września 20204 l Takich graczy to jest mały procent ogólnej liczy użytkowników steam jednak sama grupa też nie jest mala, dla kogoś robią takie opcje w gierkach. Tak samo to wygląda na konsolach, większość graczy przez cały cykl życia konsoli kupuję maksymalnie 5-6 gier i ten trend nie zmienia się od 40 lat. My żyjemy trochę w bańce informacyjnej pod tym względem. Zasada Pareta odnosi się też do gier ale z tego co czytałem w giereczkowie jest to jeszcze bardziej skrzywione bo w niektórych gałęziach naszej branży 5% graczy potrafi generować 50% zysku.
Opublikowano 21 września 20204 l 12 hours ago, Daddy said: a później w statystykach że 0,01% graczy gra na czymś lepszym niż 1080/60fps Na rynku PC to może być znacząca liczba graczy. Jakoś AMD i Nvidia nie nierzekają na brak klientów na ich karty graficzne.
Opublikowano 5 października 20204 l Gram sobie właśnie w doom eternal w gp jak na prawdziwego Polaka przystało i (pipi)a jak ta gra jest za(pipi)ista tj. grałem w doom z 2016 ale tamta część mnie jakoś tak nudziła, nawet jej nie skończyłem. Tak tutaj wszystko jest dużo lepsze, kolory za(pipi)iście żywe, prawie wylewają się z ekranu, niestety widać tutaj jak silnik w h5 mocno zestarzał się przez te lata. Jak oni planują wspierać te hi przez 8 lat to ja nawet się nie pytam. Mam nadzieję, że spencer im tam z tych łepetyn wybije te pomysły
Opublikowano 5 października 20204 l HI jest na innym silniku niż H5, dwa HI to otwarty świat ze split screenem, ja jestem ciekawy jak MS będzie mógł wykorzystać ID Tech w innych swoich grach bo to cudowny silnik
Opublikowano 5 października 20204 l Mnie ten silnik w doomie przypomina dosyć mocno unreal engine, te napakowane postacie i ogólnie design jakoś Gearsy i unreal mi przypomina.
Opublikowano 9 października 20204 l Gry tworzone na Unity czy Dunia też mogą wyglądać jak te z Unreal, kwestia obranego kierunku artystycznego, silnik nic do tego nie ma.
Opublikowano 23 października 20204 l Jest duza szansa na to ze HI moze byc czyms dla XSX jak HALO dla pierwszego Xboxa?
Opublikowano 23 października 20204 l 28 minut temu, _Forum_ napisał: Jest duza szansa na to ze HI moze byc czyms dla XSX jak HALO dla pierwszego Xboxa? Tak
Opublikowano 28 października 20204 l Autor No i poleciały głowy. Za kampanię odpowiada teraz Joseph Staten, były pracownik Bungie odpowiedzialny m.in za Halo 2 i ODST, a ostatnio kierownik prac nad Tell My Why i Crackdown 3 (tam też przyszedł ratować sytuację)
Opublikowano 28 października 20204 l Godzinę temu, ASX napisał: No i poleciały głowy. Za kampanię odpowiada teraz Joseph Staten, były pracownik Bungie odpowiedzialny m.in za Halo 2 i ODST, a ostatnio kierownik prac nad Tell My Why i Crackdown 3 (tam też przyszedł ratować sytuację) 19 minut temu, Daddy napisał: 16letnie H2, ODST, Crackdwon3....człowiek legenda Był creative leadem przy pierwszym Destiny też. Akurat to jest dobra informacja