Opublikowano 28 stycznia 20214 l Duke Nukem też wydali, a nikt nie nazwie tego sukcesem. Przejebali 500 mln dolarów...
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Autor 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Duke Nukem też wydali, a nikt nie nazwie tego sukcesem. Mówię tylko że Staten dołączył do prac nad Crackdownem na rok przed premierą aby w końcu go skończyć i plan ten zrealizował (Nie mówię że sama gra była sukcesem). I ewidentnie w tej samej roli strażaka przychodzi pracować nad Halo
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Ostatnio sporo było na youtube info, że multi ma być free to play. Z tego co pamiętam to 343i temu zaprzeczali. Czy coś tutaj się zmieniło? Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: no ale Crackdowna to nie uratował ojjj coś czuje w kościach, że będzie rekord w najniższej ocenie dla całej serii Rypać ten singiel, niech dostarczą multi na poziomie. Podstawę mają więc chyba tego nie popsują. Chociaż jeśli przechulali te 0,5 mlrd na dziwki i koks to wszystko jest możliwe.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Autor 7 minut temu, lpcl napisał: Ostatnio sporo było na youtube info, że multi ma być free to play. Z tego co pamiętam to 343i temu zaprzeczali. Czy coś tutaj się zmieniło? Nie zaprzeczali, sami przecież ogłosili że multi będzie f2p
Opublikowano 28 stycznia 20214 l 5 minut temu, ASX napisał: Nie zaprzeczali, sami przecież ogłosili że multi będzie f2p Aha, myślałem, że było odwrotnie. W sumie dobrze, chociaż z punktu gpu to dziwna decyzja, może w gpu będzie jakaś edycja enhanced tj. więcej map, zbroi itd. Bo gierka przyciągnęłaby mnóstwo ludzi do usługi.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Jak im nie wyjdzie to mam nadzieje ,że następną część zlecą Bungie. Dadzą trochę zielonych i się dogadają.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l 1 godzinę temu, Ukukuki napisał: Jak im nie wyjdzie to mam nadzieje ,że następną część zlecą Bungie. Dadzą trochę zielonych i się dogadają. Lepiej nie, ten gunplay z destiny mi zupełnie nie siedzi.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Co jest złego w gunplayu w Destiny? Przecież feeling broni jest lepszy niż Halo nawet
Opublikowano 28 stycznia 20214 l 26 minut temu, bluber napisał: Co jest złego w gunplayu w Destiny? Przecież feeling broni jest lepszy niż Halo nawet Nie wygłupiaj się.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l desitny xD niech nawet sobie będą te krasnale tylko nie gameplay z destiny
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Nie no, ludzie bądźmy poważni, gunplay w Destiny odleciał kapiszonom z Halo już dawno. O sile tego ostatniego stanowi formuła rozgrywki, a mie feeling broni.
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Bungie? No thx. Jedyne co chcę usłyszeć w Halo 6 to: Spoiler Spartan Locke reporting for duty
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Bungie to może zrobić skyboxy i miejscówki do Halo, mają talent do tego, reszta?
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Autor ze słów 343 wynika iż gra jest już skończona, i teraz trwa polerowanie grafiki, eliminowanie bugów i mniejszych błędów.
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Byłbym zdziwiony gdyby było inaczej. Przeciez chcieli to wydac w listopadzie.
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Monstery z kodami, na pudełku xsx Masterchef. Oni chcieli to wydać, ale ostatnimi czasy microsoft słucha tego co internet mówi.
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Autor Cytat Long deep-dive on how the sandbox team is respecting the original Halo formula and dynamics while evolving it and enriching it further; Much higher importance of traversal with vehicles, now also to overcome terrains impossible to surpass by foot; Grand return of known vehicles + new additions; Many different equipments to disrupt known combat rules; Easy access and intuitive use of all weapons/vehicles/equipment for newcomers (with no redundancy) while making them hard to master at the same time in order to empower skilled players; Weapon Class/Material-based damage is back; Game is actually Content Complete, with this last year entirely focused on fine tuning and polish of EVERY aspect of the game until launch; Dramatically overhauled visuals in 6 months since the demo + new trailer/footage to be shown in summer; Halo Insider now accept Series X|S enrolling, and public flights/beta confirmed before launch; Community feedback loop will be crucial for 343i to constantly improve Infinite by launch and for the years after, and it will be the first Halo to continue expand/evolve in a way never seen before for the saga. fajne podsumowanie tekstu jeżeli ktoś tak jak ja nie czytał całości xd
Opublikowano 29 stycznia 20214 l 12 godzin temu, Daddy napisał: Bungie to może zrobić skyboxy i miejscówki do Halo, mają talent do tego, reszta? A 343 co umie? Na ten moment udał się im tylko multiplayer w Halo 5
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Autor 5 minut temu, bluber napisał: A 343 co umie? Na ten moment udał się im tylko multiplayer w Halo 5 w Halo 4 i 5 zrobili dobrą graficzke
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Halo 4 w MCC wygląda miejscami obłednie, a piątka na bazowym Faciku śmigała w betonowych 60 klatkach. Akurat znają się na rzeczy jeśli chodzi o techologię. Pytanie czy to wystarczy aby Infinite nie zadławił poprzedniej generacji, a obecnej nie pociągnął znacząco w dół.
Opublikowano 29 stycznia 20214 l I doprowadzili do upadku serie Halo gdzie każdy już ma na te serie wyjebane a po pokazie gra stała się internetowym memem. Ha tfu
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Mi tam ważne żeby multi dalej było wyyebiste, no ale uczciwie trzeba przyznać, że pomijając Forzę Horizon to święta trójca zalicza tendencję spadkową, gdzie u konkurencji jednak widać progres. Pewnie dobre by tym studiom zrobiło wydanie nowego IP, ale nie z MS takie numery. xdd
Opublikowano 29 stycznia 20214 l 50 minut temu, bluber napisał: A 343 co umie? Na ten moment udał się im tylko multiplayer w Halo 5 Czyli 90% contentu tej gry, jak dla mnie spoko. 42 minuty temu, bluber napisał: I doprowadzili do upadku serie Halo gdzie każdy już ma na te serie wyjebane a po pokazie gra stała się internetowym memem. Ha tfu Raczej tylko dla klapów, nadal po 5 od latach od ostatniej części ta marka jest największą z tych które ma ms. Jakiego upadku?
Opublikowano 29 stycznia 20214 l 6 godzin temu, lpcl napisał: Raczej tylko dla klapów, nadal po 5 od latach od ostatniej części ta marka jest największą z tych które ma ms. Jakiego upadku? Ja byłem mega fanem serii i w sumie dalej liczę na dobrą odsłonę. Jednak pod nowym studiem uniwersum średnio się rozwija. A fabuła 4 to jedno wielkie meh, najlepiej jakby wróciło Bungie i udało ,że tych dwóch odsłon nie było i kontynuowało tą space opera po swojemu.
Opublikowano 29 stycznia 20214 l 8 minut temu, Ukukuki napisał: Ja byłem mega fanem serii i w sumie dalej liczę na dobrą odsłonę. Jednak pod nowym studiem uniwersum średnio się rozwija. A fabuła 4 to jedno wielkie meh, najlepiej jakby wróciło Bungie i udało ,że tych dwóch odsłon nie było i kontynuowało tą space opera po swojemu. No to mamy ten legendarny powrót do starej trylogii w infinite. Te małpy to wypisz, wymaluj trójka (a może i reach nie pamiętam już). Jednak ten nowy design 343i mi bardziej pasował. A czy właśnie trójka nie zamknęła wątku walki z przymierzem i dlatego ten nowy przeciwnik w 4 i 5? Teraz pewnie się okaże, że jednak nie i znowu powtórka z rozrywki. Ale masz rację bo singiel był naprawdę przeciętny max 7/10. Edytowane 29 stycznia 20214 l przez lpcl