Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 Duke Nukem też wydali, a nikt nie nazwie tego sukcesem. Przejebali 500 mln dolarów... Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 28 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Duke Nukem też wydali, a nikt nie nazwie tego sukcesem. Mówię tylko że Staten dołączył do prac nad Crackdownem na rok przed premierą aby w końcu go skończyć i plan ten zrealizował (Nie mówię że sama gra była sukcesem). I ewidentnie w tej samej roli strażaka przychodzi pracować nad Halo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 Ostatnio sporo było na youtube info, że multi ma być free to play. Z tego co pamiętam to 343i temu zaprzeczali. Czy coś tutaj się zmieniło? Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: no ale Crackdowna to nie uratował ojjj coś czuje w kościach, że będzie rekord w najniższej ocenie dla całej serii Rypać ten singiel, niech dostarczą multi na poziomie. Podstawę mają więc chyba tego nie popsują. Chociaż jeśli przechulali te 0,5 mlrd na dziwki i koks to wszystko jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 28 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 7 minut temu, lpcl napisał: Ostatnio sporo było na youtube info, że multi ma być free to play. Z tego co pamiętam to 343i temu zaprzeczali. Czy coś tutaj się zmieniło? Nie zaprzeczali, sami przecież ogłosili że multi będzie f2p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 5 minut temu, ASX napisał: Nie zaprzeczali, sami przecież ogłosili że multi będzie f2p Aha, myślałem, że było odwrotnie. W sumie dobrze, chociaż z punktu gpu to dziwna decyzja, może w gpu będzie jakaś edycja enhanced tj. więcej map, zbroi itd. Bo gierka przyciągnęłaby mnóstwo ludzi do usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 Jak im nie wyjdzie to mam nadzieje ,że następną część zlecą Bungie. Dadzą trochę zielonych i się dogadają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 1 godzinę temu, Ukukuki napisał: Jak im nie wyjdzie to mam nadzieje ,że następną część zlecą Bungie. Dadzą trochę zielonych i się dogadają. Lepiej nie, ten gunplay z destiny mi zupełnie nie siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 Co jest złego w gunplayu w Destiny? Przecież feeling broni jest lepszy niż Halo nawet 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 26 minut temu, bluber napisał: Co jest złego w gunplayu w Destiny? Przecież feeling broni jest lepszy niż Halo nawet Nie wygłupiaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 219 Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 desitny xD niech nawet sobie będą te krasnale tylko nie gameplay z destiny Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 Nie no, ludzie bądźmy poważni, gunplay w Destiny odleciał kapiszonom z Halo już dawno. O sile tego ostatniego stanowi formuła rozgrywki, a mie feeling broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 Bungie? No thx. Jedyne co chcę usłyszeć w Halo 6 to: Spoiler Spartan Locke reporting for duty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 219 Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 Bungie to może zrobić skyboxy i miejscówki do Halo, mają talent do tego, reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 29 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 ze słów 343 wynika iż gra jest już skończona, i teraz trwa polerowanie grafiki, eliminowanie bugów i mniejszych błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Byłbym zdziwiony gdyby było inaczej. Przeciez chcieli to wydac w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Monstery z kodami, na pudełku xsx Masterchef. Oni chcieli to wydać, ale ostatnimi czasy microsoft słucha tego co internet mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 29 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Cytat Long deep-dive on how the sandbox team is respecting the original Halo formula and dynamics while evolving it and enriching it further; Much higher importance of traversal with vehicles, now also to overcome terrains impossible to surpass by foot; Grand return of known vehicles + new additions; Many different equipments to disrupt known combat rules; Easy access and intuitive use of all weapons/vehicles/equipment for newcomers (with no redundancy) while making them hard to master at the same time in order to empower skilled players; Weapon Class/Material-based damage is back; Game is actually Content Complete, with this last year entirely focused on fine tuning and polish of EVERY aspect of the game until launch; Dramatically overhauled visuals in 6 months since the demo + new trailer/footage to be shown in summer; Halo Insider now accept Series X|S enrolling, and public flights/beta confirmed before launch; Community feedback loop will be crucial for 343i to constantly improve Infinite by launch and for the years after, and it will be the first Halo to continue expand/evolve in a way never seen before for the saga. fajne podsumowanie tekstu jeżeli ktoś tak jak ja nie czytał całości xd Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 12 godzin temu, Daddy napisał: Bungie to może zrobić skyboxy i miejscówki do Halo, mają talent do tego, reszta? A 343 co umie? Na ten moment udał się im tylko multiplayer w Halo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 29 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 5 minut temu, bluber napisał: A 343 co umie? Na ten moment udał się im tylko multiplayer w Halo 5 w Halo 4 i 5 zrobili dobrą graficzke Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Halo 4 w MCC wygląda miejscami obłednie, a piątka na bazowym Faciku śmigała w betonowych 60 klatkach. Akurat znają się na rzeczy jeśli chodzi o techologię. Pytanie czy to wystarczy aby Infinite nie zadławił poprzedniej generacji, a obecnej nie pociągnął znacząco w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 I doprowadzili do upadku serie Halo gdzie każdy już ma na te serie wyjebane a po pokazie gra stała się internetowym memem. Ha tfu Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Mi tam ważne żeby multi dalej było wyyebiste, no ale uczciwie trzeba przyznać, że pomijając Forzę Horizon to święta trójca zalicza tendencję spadkową, gdzie u konkurencji jednak widać progres. Pewnie dobre by tym studiom zrobiło wydanie nowego IP, ale nie z MS takie numery. xdd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 50 minut temu, bluber napisał: A 343 co umie? Na ten moment udał się im tylko multiplayer w Halo 5 Czyli 90% contentu tej gry, jak dla mnie spoko. 42 minuty temu, bluber napisał: I doprowadzili do upadku serie Halo gdzie każdy już ma na te serie wyjebane a po pokazie gra stała się internetowym memem. Ha tfu Raczej tylko dla klapów, nadal po 5 od latach od ostatniej części ta marka jest największą z tych które ma ms. Jakiego upadku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 6 godzin temu, lpcl napisał: Raczej tylko dla klapów, nadal po 5 od latach od ostatniej części ta marka jest największą z tych które ma ms. Jakiego upadku? Ja byłem mega fanem serii i w sumie dalej liczę na dobrą odsłonę. Jednak pod nowym studiem uniwersum średnio się rozwija. A fabuła 4 to jedno wielkie meh, najlepiej jakby wróciło Bungie i udało ,że tych dwóch odsłon nie było i kontynuowało tą space opera po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 (edytowane) 8 minut temu, Ukukuki napisał: Ja byłem mega fanem serii i w sumie dalej liczę na dobrą odsłonę. Jednak pod nowym studiem uniwersum średnio się rozwija. A fabuła 4 to jedno wielkie meh, najlepiej jakby wróciło Bungie i udało ,że tych dwóch odsłon nie było i kontynuowało tą space opera po swojemu. No to mamy ten legendarny powrót do starej trylogii w infinite. Te małpy to wypisz, wymaluj trójka (a może i reach nie pamiętam już). Jednak ten nowy design 343i mi bardziej pasował. A czy właśnie trójka nie zamknęła wątku walki z przymierzem i dlatego ten nowy przeciwnik w 4 i 5? Teraz pewnie się okaże, że jednak nie i znowu powtórka z rozrywki. Ale masz rację bo singiel był naprawdę przeciętny max 7/10. Edytowane 29 stycznia 2021 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi