ASX 14 616 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 okładka Halo 3 odtworzona z Chiefem z Halo Infinite przez fana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Kurła, po raz pierwszy zobaczyłem, że nad chiefem są oczy cortany xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 616 Opublikowano 22 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 beka że tyle studiów (wcześniej bylo wiadomo o turn10) musi pomagać 343 przy grze, Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 908 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 Jak premiera po tylu latach produkcji i wydanego hajsu będzie średnio przyjęta to przynajmniej można mieć pewność ,że MS wyciągnie konsekwencje. Ja tam za 343 nie będę tęsknił. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Nikt przecież nie zamknie 343 zwłaszcza, że Halo Infinite to będzie platforma dla rozwoju tej marki. W sumie po skończeniu kolejnym Halo Reach nabrałem ochoty na nowiuskie Halo bo jednak Destiny mi nie wystarcza a przynajmniej nie w takiej formie jakiej ją Bungie podaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Platforma do rozwoju. Co przez to rozumiesz? Nie będzie to po prostu single + klasyczne multi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 908 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 No sam producent zapowiadał 10 letnie wsparcie dla tej odsłony. W co osobiście nie wierzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 7 minutes ago, Ukukuki said: No sam producent zapowiadał 10 letnie wsparcie dla tej odsłony. W co osobiście nie wierzę. Haha jakbym słyszałem o Anthem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 616 Opublikowano 23 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Kto jak kto, ale gry Microsoftu są często bardzo fajnie wspierane i rozwijane przez wiele lat. Gry takie jak Master chief collection, Sea of Thieves czy Forza Horizon cały czas są rozwijane mimo że minęło kilka lat od premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Co myslicie o tym ze HI bedzie wspierane osobno niz inne czesci HALO? Dodatki do HI po wyjsciu nastepnych czesci glownej serii Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 17 godzin temu, Sedrak napisał: Platforma do rozwoju. Co przez to rozumiesz? Nie będzie to po prostu single + klasyczne multi? Pomyśl o tym jak o Destiny 2, które od 4 latach od premiery cały czas żyje i dostaje nowy kontent. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 1 hour ago, bluber said: Pomyśl o tym jak o Destiny 2, które od 4 latach od premiery cały czas żyje i dostaje nowy kontent. Właśnie to mi przyszło na myśl tylko, że destiny to trochę inny rodzaj gry i zastanawiam się co oni prócz nowych mapek i fabularnych dodatków mogą zaoferować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 36 minut temu, Sedrak napisał: Właśnie to mi przyszło na myśl tylko, że destiny to trochę inny rodzaj gry i zastanawiam się co oni prócz nowych mapek i fabularnych dodatków mogą zaoferować. Mogą wrzucać jakieś wyzwania do kampanii coś jak sezonowe mistrzostwa do forzy, dlc fabularne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 908 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 No ja bym wolał jednak tempo wydawania nowych odsłon z 360 a nie to co oni planują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 (edytowane) Nie ma szansy na te 10 lat, to tylko ich życzenia. To już nie te czasy, gdzie halo to był jedyny sensowny mp na konsolach. I tak przez nieporadność 343 ta zabawa trwa zdecydowanie za długo. Edytowane 24 lutego 2021 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 616 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 te 10 lat wsparcia to taki branżowy slogan, Pamiętam że w przypadku Dreams i Anthema też mówili przed premierą o 10 letnim wsparciu community menager 343, jutro chyba powinien się ukazać kolejny tekst o pracach nad grą, tym razem poświęcony Zeta Halo czyli miejscu gdzie rozgrywać się będzie akcja Halo Infinite Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 908 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Jak gierka będzie żyła jak LoL, WoT, Dota2 itp to pewnie ,że będą wspierać i 15 lat tylko moim zdaniem szanse na to są małe. To nie jest ten typ gry. Halo jednak dla sporej części to gierka do singla, a multi jest dosyć mocno skillowe a to już nie te czasy aby to przyciągało miliony. Konkurencja na rynku multi jest ogromna i aby gierka żyła tak długo musi być czymś zupełnie nowym w branży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 W kazdą część halo bez problemu mogę zagrać multi o każdej porze. Bez różnicy czy będą wspierali Infiniti rok czy 15 lat. W dobre gry zawsze są chętni a wiadomo że multi będzie na poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 (edytowane) 2 godziny temu, devilbot napisał: W kazdą część halo bez problemu mogę zagrać multi o każdej porze. Bez różnicy czy będą wspierali Infiniti rok czy 15 lat. W dobre gry zawsze są chętni a wiadomo że multi będzie na poziomie. To grasz aktywnie czy się chwalisz? Bo na razie to się tam męczę z lagiem a tych kolesi z eu to tam za wielu nie widzę. Kilka lat po premierze zostaje tylko najtwardszy fan base i nic tego nie zmieni więc bez dużej liczby graczy zostaje Kolumbia, Meksyk i USA. Edytowane 25 lutego 2021 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Wygląda to dużo lepiej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Myślę że te wszystkie sandboxy trochę rozpieściły. Fajnie by było jeszcze zobaczyć jak ta trawa i choinki kołyszą się od wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 616 Opublikowano 26 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 3 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: choinki kołyszą się od wiatru. Nien wiem jak trawa ale choinki bujały się już na lipcowym pokazie Jest spory progres i gra należycie wygląda tak jak oczekiwałbym tego od Halo. Trochę o strukturze kampanii Cytat "There are missions that will pull you through the "Golden Path" of the primary narrative, but more than any previous game, we are breaking down the walls to create a more open play space offering exploration and discovery. What is that odd tower in the distance, I see a smoke signal over that ridge, what is the source of the odd hum? Go find out. There are entire stories to be discovered. I often describe the experience offered by Zeta Halo as "Halo unleashed" because it is all the experiences and stories you love from Halo presented in a world where you have so much more freedom to explore and discover unexpected adventures." Teraz byle do listopada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 067 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Dobra, nie ściemniam. Widać, że ktoś wziął tych wyrobników z 343i za mordę i kazał zrobić to dobrze. Widać next-gen, zwłaszcza w kwestii szczegółowości. Nie no, od razu hype podskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi