Sven Froost 493 Opublikowano 26 lutego 2021 Opublikowano 26 lutego 2021 (edytowane) 12 hours ago, ASX said: Artstyle wygląda tak jakby grę robiło robiło Bungie za złotych czasów Halo 3, a nie 343 a jak czytam takie teksty, że cała gra jest inpirowana moją ulubioną misją z całej serii to michałek aż podryguje Przeczytalem Silent Cartographer i od razu pomyslalem ze to misja na plazy, chyba moja ulubiona w H1 a jak przeczytalem reszte to mi az ciarki przeszly Edytowane 26 lutego 2021 przez Sven Froost Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 27 lutego 2021 Opublikowano 27 lutego 2021 Bez fajerwerkow i bitej smietany, ale sam zamysl niezly. 1 Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 5 marca 2021 Opublikowano 5 marca 2021 Ale co to, grafika z Combat Evolved z tytułem infinite? Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 5 marca 2021 Opublikowano 5 marca 2021 To jest Infinite stylizowane na okładkę z najlepszego Halo Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 5 marca 2021 Opublikowano 5 marca 2021 5 godzin temu, Soul napisał: To jest Infinite stylizowane na okładkę z najlepszego Halo Nie widzę tam nic z Halo Reach 1 Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 5 marca 2021 Opublikowano 5 marca 2021 35 minut temu, bluber napisał: Nie widzę tam nic z Halo Reach Ja mówię o Combat E Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 5 marca 2021 Opublikowano 5 marca 2021 NO ALE MOWA BYŁA O NAJLEPSZYM HALO HE HE HE Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 5 marca 2021 Opublikowano 5 marca 2021 Godzinę temu, Soul napisał: Ja mówię o Combat E Ty kurwa no co ty 1 Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Na dzień dzisiejszy wygląda na to że gra będzie mega porażka i rozczarowaniem. Chciałbym się mylić ale wszystko na to wskazuje. Nie wiem jak można się tym jarać na podstawie tego co wiemy o tej grze w jakich trudnościach powstaje i że robi ją 343i. 1 Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Co? Póki co wiemy, że nic nie wiemy. Ciężko się jakkolwiek jarać, ale ciężko też zakładać, że będzie padaka. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 6 marca 2021 Autor Opublikowano 6 marca 2021 nie no coś już tam wiadomo jest kilkanaście minut (nie)sławnego gameplayu, kilka trailerów, są screenschoty, kilka utworów ścieżki dźwiękowej, znany jest także czas i miejsce akcji, oraz zarys fabuły Cytuj
Ukukuki 7 108 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Na pewno będzie to dobra gra tylko nie tego oczekuje się od Halo. Ja mam wyższe oczekiwania i liczę na sztosa. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 (edytowane) 5 godzin temu, devilbot napisał: Na dzień dzisiejszy wygląda na to że gra będzie mega porażka i rozczarowaniem. Chciałbym się mylić ale wszystko na to wskazuje. Nie wiem jak można się tym jarać na podstawie tego co wiemy o tej grze w jakich trudnościach powstaje i że robi ją 343i. Padaka to pewnie będzie na xbox one coś jak cyberpunk, tylko może z lepszym frame ratem. Na xsx gierka powinna dobrze śmigać. W sumie i tak najważniejszy jest mp, więc zobaczymy w becie jak to się rusza. Zresztą ostatnia kampania to było mocne 7/10 więc jakoś tutaj raczej gorzej nie będzie. Halo 4 też jakoś nie specjalnie zapadło mi kampanią. Edytowane 6 marca 2021 przez lpcl Cytuj
Ukukuki 7 108 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Na one celują pewnie w stabilne 30 klatek i niepełne 720P. Cytuj
A_Bogush 394 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 23 godziny temu, Ukukuki napisał: Na one celują pewnie w stabilne 30 klatek i niepełne 720P. Halo 5 śmigało w 1080p/60fps, wątpię, że bedą chcieli z tego zrezygnować przy Infinite (no może ewentualnie obetną rozdzielczość). Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 To full hd to mocno naciągane, gra miała dynamiczną rozdzielczość i 1080p to tam rzadko było. Cytuj
Ukukuki 7 108 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 3 godziny temu, A_Bogush napisał: Halo 5 śmigało w 1080p/60fps, wątpię, że bedą chcieli z tego zrezygnować przy Infinite (no może ewentualnie obetną rozdzielczość). 5 to jest bardzo ciekawy przykład, sama gierka w 60 klatkach ale przeciwnicy byli w 30 klatkach. Tylko nie pamiętam czy nie było to zależne od odległości. Co do rozdzielczości tak jak kolega wyżej wspomniał była to dynamiczna rozdzielczość. Cytuj
Aleks 516 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 Tak, na dalszym planie przeciwnicy poruszają się w 30 klatkach. Dziwny zabieg. Bardzo mi się, to w oczy rzucało i przy pierwszym kontakcie zastanawiałem się co jest grane. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 Z perspektywy gracza, zwłaszcza na bliskich starciach gra trzymała faktycze 60 klatek i to betonowe. Można nie przepadać za 343i, ale technologicznie zrobili cudeńko. Cytuj
Ukukuki 7 108 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 Czasem ci przeciwnicy szarpali na dalszym planie. Jednak gra wyglądała świetnie nawet na bazowej konsoli. Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 8 marca 2021 Opublikowano 8 marca 2021 15 godzin temu, Ukukuki napisał: Czasem ci przeciwnicy szarpali na dalszym planie. w Nioszku tez to wystepuje mi jakos nie przeszkadzalo to w Halo biorac pod uwage dynamike gry Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Opublikowano 12 marca 2021 wczoraj/dzisiaj odbył się stream z devami, gdzie odpowiadali na pytania fanów, więc pojawiło się kilka nowych informacji: - 343 potwierdziło dynamiczną pogodę, mgłę i wiatr - burze i zamiecie śnieżne prawdopodobnie zostaną dodane po premierze - nie będzie można nosić dwóch broni jednocześnie - nie będzie grywalnych elit - głównym środowiskiem w grze będzie biom inspirowany wybrzeżem północno-zachodnim amerki północnej, ale w grze będą też inne, mniejsze biomy - misje będzie można przechodzić na różne sposoby, pieszo, w pojazdach latających i jeżdżących, po cichu lub normalnie, w dzień lub w nocy. Gra i spotkania z przeciwnikami będą się automatycznie dostosowywać do sposobu w jaki gramy - poprawili wizualnie filary które tak raziły na nna pierwszym gameplayu - w nocy będziemy mogli spotkać więcej wrogich patroli i phantomy ze szperaczami. Ale oczywiście grunty mają tendencje do zasypiania - krążące po niebie ptaki mogą zaprowadzić do ciekawych lokacji - niektóre gatunki fauny będzie świecić w ciemności 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi