ASX 14 612 Opublikowano 14 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 3 minuty temu, Figuś napisał: mówili czy będzie i kiedy jakaś beta? Późnym latem ma się zacząć i pewnie będzie trwać aż do premiery 5 minut temu, bartiz napisał: No oby nie chcieli właśnie podbić świata, zachęcić casuali, i postawili głównie na duże tryby typu btb czy ten co był w 5 Ala battlefield a na arenę rzucą jakieś ochłapy. Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 14 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Screeny z multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 2 godziny temu, 20inchDT napisał: Wyglada na to, ze usuneli dasha Przejrzałem jeszcze raz i albo mocno trollują albo faktycznie usunęli. Bardziej to drugie. Ech lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Wyglada na lepsza i bardziej przemyślana kontynuacje Halo 5. Super. a świata oczywiście nie zawojuja tak jak i Gearsy. Teraz modne w multiplayerze są pomysły, które do tych serii nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 14 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 porównanie z gameplayem sprzed roku Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 593 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Które to aktualny a który ten sprzed roku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Trochę trudno porównywać. Inne lokacje, inna skala, sp vs. mp. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 14 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 wiadomo multi ma z zasady gorszą oprawe bo tam liczy się przede wszystkim przejrzystość i płynność (Halo ma działać też 120 fpsach) ale i tak widać dużą różnicę w oświetleniu i teksturach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 1 minutę temu, ASX napisał: wiadomo multi ma z zasady gorszą oprawe bo tam liczy się przede wszystkim przejrzystość i płynność (Halo ma działać też 120 fpsach) ale i tak widać dużą różnicę w oświetleniu i teksturach Ciężko powiedzieć czy to oświetlenie czy poprawili też tekstury. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 964 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Jedyne co można porównać to broń i tutaj zmienione zostały materiały, geometria wygląda identycznie. Jak pokażą ten sam fragment co rok temu to będzie można zrobić jakieś konkretne porównanie bo niby w multi może być gorsza oprawa ale jak w kampanii będą robili duże otwarte przestrzenie to też nie poszaleją. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 14 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 IMO obie te rzeczy, ale spoko poczekamy na odpowiedniejszy materiał porównawczy. z ciekawostek do gry wróciła krew w multi (nieobecna chyba od czasów Halo Reach ponad 10 lat temu) Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Kurde ale będzie napierdalanko aż sobie zainstaluje ponownie piątkę i wbije do multi Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 14 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 i jeszcze jedno, sorry za ten spam xd animacje po postrzale wyglądają też znacznie lepiej niż w poprzednich częściach Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Jeste ogień, ładnie to wyciągnęli na prostą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 705 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Obejrzałem i Nic mnie tutaj nie zainteresowało. No ale jako zatwardziały fan trylogii, dla którego już multi w Halo Reach było spieprzone nic na to nie poradzę. To nie jest Halo dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Generalnie to widać, ze gra zrobiona i będzie wydana bo coś trzeba kurwa wydać po 6 latach opierdalania się. Nawet pozycjonowanie w konferencji pokazuje, że Halo przestało być czymś szczególnym, a jest kolejnym tytułem do game passa. Żeby nie było, multiplayer mi się podoba i pogram, jestem pewien że będzie super bo Halo 5 było świetne w Multi, ale Halo w 2021 nie robi już nic a nic. Jebany Xbox One hamulcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 No jak dla mnie Halo skończyło się po porzuceniu marki przez Bungie. Jednak i tak trzymam się serii bo ciągle liczę na świetną odsłonę. Więc zagram w Infinite. Zresztą Halo i tak trzyma się lepiej niż seria Fallout która z odsłony na odsłone jest coraz większą kupą. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 15 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 jak widać ludzie są bardzo spragnieni Halo co jeszcze bardziej zaskakujące to bardzo pozytywne reakcje po tym pokazie, community Halo jest bardzo wymagające i podzielone między zwolenników starszych i nowszych odsłon, a tu jakimś cudem wygląda na to że podoba się niemal wszystkim kilka gifów z singla moim zdaniem wygląda baaardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 705 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Cutscenka wygląda dobrze. Natomiast ten kawałek mapy wygląda dla mnie tak samo słabo jak rok temu. Nie pokazali nic z kampani bo nie mają się czym chwalić po prostu. Będzie kilka szlifów, jak poprawiony popup i na tym się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 11 godzin temu, ASX napisał: animacje po postrzale wyglądają też znacznie lepiej niż w poprzednich częściach Też mi się to rzuciło na pokazach. Nie wiem jak z singlem będzie, ale jestem podjarany tym PvP bardziej niż ustawa przewiduje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Czy ja, wiem czy poprzednie części tak robiły graficznie. Jasne jedynka tak, dwójka to mocny downgorad po pokazach na e3 (tam to dopiero był fake), trójka była graficznie mocno przeciętna na x360, odst mniejsza skala, reach trochę lepiej, czwórka jedna z najładniejszych gierek na X360 ale gameplayowo mocno średnio, tak samo h5 graficznie przeciętnie i dopiero dodanie tekstur w lepszej rozdziałce pozwoliło pokazać pazur. Teraz mamy jakiś nowy silnik, większe mapy i ogólnie burdel produkcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Jedynka i dwójka świetnie wyglądały. 3 wypadała bardzo słabo, 4 i 5 imo bardzo ładne od strony graficznej, rozgrywka jednak odstawała od poprzednich części. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Jeśli Infinite w Multi będzie dla Halo 5 tym samym co Gears 5 w stosunku do Gearsów 4 to będzie super. Gears 5 ma lepsze, bardziej dopracowane i miodne Multi niż w czwórce, a już tam było super. Obejrzałem drugi raz i będzie grane na przemian z Battlefieldem. Free to play mnie cieszy, bo im większe community tym więcej contentu, więcej życia w grze, szybszy matchmaking itp itd Tylko niech cross play ogarną, bo ja nie chce grać w z pecetowcami na myszkach. W gearach to jeszcze ujdzie, bo tam mysz nie daje aż takiej przewagi, ale w FPSie będzie zbyt duża różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Pierwsze co robię to sprawdzam czy crossplay jest domyślnie włączony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi