Szymek 1 047 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 (edytowane) 2 godziny temu, WisnieR napisał: Cy ktoś grający w obie serie Halo i Destiny jest mi w stanie tak rzeczowo napisać czym róznią się te dwie gry? Głównie ťym co napisałeś. Dla mnie w d2 jest za dużo wszystkiego żeby to fajnie działało i bylo dobrze zbalansowane. Halo jest bardziej skillowe chociażby dlatego że kule lecą tam gdzie celujesz a nie magiczne przyciąganie kul na headshoty. No i tak patrząc z boku to Destiny (bungie) nigdy nie było nastawione na pvp a głównie pve. U mnie po znajomych bardzo duża część się zwyczajnie wykruszyła i poszli grać w coś innego. IMO d1 bardziej przypominało Halo niż druga część. A z Halo powinieneś być zadowolony Pokaż mi się podobał...zobaczymy jak prezentuje się movment. Tylko czemu na pokazie w broniach nie było DmRki? Edytowane 29 Lipca 2021 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 1 godzinę temu, easye napisał: To wylacz Ray Tracing. No i łom może porównuje wersje PC, swoją drogą HALO też było prezentowane na PC . To w istocie bardzo pomogło. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 @kubson miałeś już okazję spróbować? Ja się do testów nie załapałem, ale wciąż liczę, że wpadnie to zapro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Mieszane uczucia, jakościowo to nie porywa, tekstury liche No i animacja śmierci i w ogóle postaci to poprzednia generacja, szkoda, że w nowych konsolach nie dodali czefoś naprawdę Wow i next genowego może single pokaże jakościowy skok bo tutaj to kicha, pogra się zapewne ale bez szału Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 3 hours ago, Paolo de Vesir said: @kubson miałeś już okazję spróbować? Ja się do testów nie załapałem, ale wciąż liczę, że wpadnie to zapro. Nie, chyba jeszcze nie ruszyły testy, jutro wieczorem dopiero będę sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 11 minut temu, Whisker napisał: Mieszane uczucia, jakościowo to nie porywa, tekstury liche No i animacja śmierci i w ogóle postaci to poprzednia generacja, szkoda, że w nowych konsolach nie dodali czefoś naprawdę Wow i next genowego może single pokaże jakościowy skok bo tutaj to kicha, pogra się zapewne ale bez szału ale jesteś wiadom, że to z trybu multi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 (edytowane) 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: ale jesteś wiadom, że to z trybu multi, nie? O tym pisze, o multi. Bądźmy obiektywni, wyglada to jak z poprzedniej generacji, nie ma tu skoku na miano next gena Edytowane 29 Lipca 2021 przez Whisker Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 to cross-gen, w dodatku tryb multi i od razu mogę Ci powiedzieć, że jest niebo a ziemia względem grafiki z Areny w Halo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 48 minut temu, Paolo de Vesir napisał: to cross-gen, w dodatku tryb multi i od razu mogę Ci powiedzieć, że jest niebo a ziemia względem grafiki z Areny w Halo 5 W Halo 5 w multi pograłem trochę No i mam nadzieje że będzie lepiej, liczę na więcej po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Dopóki nie zobaczysz native na ekranie to się nie przekonasz jakie są zmiany. Pamiętam, że kiedyś oglądałem stream z Godrizona 4 i zastanawiałem się czym tu się jarać, a gdy opaliłem na OLED nocny wyścig w czasie śnieżycy to kopare zbierałem z podłogi. Tak ten gałgan dobrze wyglądał. Także będzie dobrze dzieciak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Fajnie by było gdyby każdemu zaproszenie wpadło, ja nadal czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 U mnie też wciąż brak zaproszenia. Ale zapisałem się dopiero kilka tygodni temu, a z tego co czytałem pierwszeństwo mieli ci którzy są w programie dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 aaaa to nie ma opcji, dobra poczekam już na otwartą betę z graczami Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Godzinę temu, Whisker napisał: W Halo 5 w multi pograłem trochę No i mam nadzieje że będzie lepiej, liczę na więcej po prostu Tak jak Paolo również mówi. To był pokaz multi, nie singla. W Multi nie liczy się grafika, ona czasami wręcz przeszkadza i powoduje spadek framerate`u, który jest absolutnie kluczowym aspektem miodu w tym trybie. To tak jak w nowym CoD-ie na PS5. Po wyłączeniu raytracingu zupełnie inna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 2 godziny temu, ASX napisał: U mnie też wciąż brak zaproszenia. Ale zapisałem się dopiero kilka tygodni temu, a z tego co czytałem pierwszeństwo mieli ci którzy są w programie dłużej. Mówili na streamie ze nie każdy się załapał ale będą nastepne, większe testy. Ja tam jestem swiezak i ostatnio dołączyłem ale może dostałem bo jestem aktywny w MCC. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Zazdroszczę napisz coś o swoich wrażeniach jak trochę pograsz Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Ej no pograłbym w to. Chyba zaraz ściągnę halo 5 aby zaspokoić głód. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Jednak Spencer o mnie nie zapomniał xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Szkoda ze tak późno wysłali bo coś koło 5 rano. Na streamku mówili że jak wszystko pójdzie dobrze to MOŻE w niedzielę na ostatni dzień włącza arenke z ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 A dostaliście pw na halo waypoint gdzie miały być szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 (edytowane) 10 minut temu, Moldar napisał: A dostaliście pw na halo waypoint gdzie miały być szczegóły? U mnie strona leży i nie chce się wczytać. ed wczytała się ale zginęły mi wszystkie wiadomości i aktualizację. Tak więc czekamy cierpliwie Edytowane 30 Lipca 2021 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Wrzucam jak pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Coś nie ogarnąłem, myślałem, że to będzie na Xboxa, a w wiadomości mam, że testy na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 A ja zapa nie dostalem:/ BTW jest gameplay w 4K/60fps wygląda jak Halo ładnie schludnie jak zawsze, taki już "dizajn" od lat. Miło, że dźwięk regeneracji shielda brzmi jak w Halo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Mało grałem w piątkę...tam też tarcza odnawiała się podczas sprintu? Mam wrażenie po meczyku że jest szybciej troszkę do 5tki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi