Czoperrr 5 120 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 1 hour ago, Paolo de Vesir said: Multiplayer Infinite na konsolach poprzedniej generacji ma mieć wg. testu 30 klatek. Mega, ale to MEGA słaba zagrywka, zwłaszcza, że ewidentnie cisną w 120 na najnowszej generacji. Po H5 które śmigało w betonowych 60 taka potwarz. ;/ Spodziewałeś się 60 FPS na antycznym sprzęcie? Dobrze, że to w ogóle wychodzi na poprzednią generację bo mogli ją olać całkowicie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Szczerze mówiąc tego się spodziewałem w trybie multi. W sensie gra nie wygląda jakoś porażająco dobrze, w sensie na wszystkich sprzętach bardzo podobnie. Śmierdzi mi to trochę celowym pogarszaniem jakości aby zmusić do przesiadki na nowy sprzęt, ale że nie jestem jeszcze do końca przekonany do XSX to początki Halo Inifinite po sieci będę miał na PC. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Czyli chuj wie po co robią wersja na Xbox One, obniżają grafikę tytułu żeby stare konsole pociągnęły po czym dają 30fps? pierdolnieci sa Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 rozumiem, ze cross play będzie wyłączony ze starymi konsolami? Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Czemu miałoby tak być? Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Chyba żeby gracze 30fps nie byli łączeni z tymi którzy grają w 60/120fps. Powinna być opcja do wyboru z kim chce się grać PC/XOne/XSeries i nie było by problemu. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 No do niedawna cross play wywoływał u niektórych oburzenie i była całą dyskusja 30 fps vs 60, ba pamiętam jak Mazzeo przy HALO Wars się kłócił (startegii!), że z PC nie będzie miał szans, bo szybciej muszką gracze będą przesuwać ekran, a teraz będzie crossplay między 30, a 120? Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Na PC też nie masz gwarancji, że ktoś ma tyle klatek co Ty. Bez sensu porównanie. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 No nie bez sensu, bo różnica powyżej tych 120 już nie jest tak odczuwalna, jak ta, ze 1 gracz będzie grał w 28, a druki 115. W ogóle kto to wymyślił i jeszcze po to obniżali rozdzielczość, tektury i grafikę by dać 30 klatek? jaja. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Przecież Tobie to nawet różnicy nie zrobi. Takie szukanie problemów na siłę. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 W Destiny Bungie nie wprowadzało crossplay'u tłumacząc się wyrównaniem szans graczy na starszych konsolach i wtedy wszyscy bili brawo, teraz 1 grupa będzie miała ogromną przewagę nad większością starych konsol, ale nie ma problemu bo Izi ma nowszą konsole, bądź PC - ok, nie ma tematu! Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Ojej, ale ci musi być teraz szkoda tych xbotów z XOS. ;(((( Na PC ktoś może śmigać w 30 klatkach, ktoś w 120 i jakoś nie ma płaczu kto na czym gra. Może zaraz w tytułach sieciowych wprowadzimy zasadę matchmaking po kartach graficznych? Z resztą znając ciebie to nawet w to nie zagrasz, więc Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 A po czym wnioskujesz? po tych setkach przegranych godzin w multi Halo? Słaba siła dedukcji. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Wg. Halo tracker w piątce masz potężne 9h gry, więc mam pewne wątpliwości. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 No nie wiem Wezyr, 30 vs 120FPS to jest potężna różnica w czasie reakcji i raczej byś nie pograł sobie na XOS z ludźmi na XSSX. Zaraz by cię zbanowali za wysyłanie gróźb w PMkach 2 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Ja tam będę się czuł poszkodowany grając w 60fps gdzie inny będą mieć 120. A gdzie do 30? Przecież to będzie przepaść. Inna gra dosłownie. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Po co wprowadzają ten crossplay to ja nie wiem. Przecież nawet średnio ogarnięty konsolowiec z minimalnym poziomem IQ wyłączy tę opcję (łączenia z blacharzami) w cholerę. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 A Pomyślcie, że ktoś w 30 klatkach was zabije i jeszcze teabaga zrobi 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 29 minut temu, Figuś napisał: No nie wiem Wezyr, 30 vs 120FPS to jest potężna różnica w czasie reakcji i raczej byś nie pograł sobie na XOS z ludźmi na XSSX. Zaraz by cię zbanowali za wysyłanie gróźb w PMkach nie no, bądźmy poważni, ja sobie na PC odpalę bo tam 60 wyciągnę, ale drażni mnie taka niby troska o innych graczy xdd Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 No racja, przeciętny pecetowiec utopiłby w łyżce wody jakiegos peasanta co gra na pececie w 30 klatkach a tu easye jakiś miłosierny się robi wobec ludzi z 8 letnimi konsolami xD niezła beka mogles znaleźć inne rzeczy do których mogłeś się dopierdolic. Ja na przykład nie mam ochoty grac z pecetowcami przez te ich pierdolone cheaty. 3 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 6 minut temu, MaZZeo napisał: No racja, przeciętny pecetowiec utopiłby w łyżce wody jakiegos peasanta co gra na pececie w 30 klatkach a tu easye jakiś miłosierny się robi wobec ludzi z 8 letnimi konsolami xD niezła beka mogles znaleźć inne rzeczy do których mogłeś się dopierdolic. Ja na przykład nie mam ochoty grac z pecetowcami przez te ich pierdolone cheaty. X milion... Blacharze już mają odpowiednie programiki przygotowane... Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2021 Wróciłem właśnie z urlopu, wiem że testy już się skończyły ale ściągam właśnie Insidera żeby tylko posłuchać muzyki w menu Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2021 Udało mi się jakimś sposobem zagrać 2 mecze (nie wiem jak) i oto moje szybkie subiektywne spostrzeżenia: - tempo rozgrywki i cały movement jest znacznie szybszy niż Halo 5, trochę to przypomina CoDa - jestem pod wrażeniem sztucznej inteligencji botów, serio poruszają się bardzo naturalnie i zachowują się nad wyraz sensownie, to co zobaczyłem sprawia że z ekscytacją patrzę na S.I w singlu licząc że inteligencja kosmitów będzie stać na podobnym poziomie - sidekick to godny następca Magnuma i naprawdę daje radę jako broń startowa, ARka z kolei daje radę na średnim i bliskim. Wiem że zagrałem tylko dwa mecze ale balans wygląda na dopracowany - obawiałem się o czytelność z powodu usunięcia klasycznego podziału na czerwonych i niebieskich ale nie jest tak źle - graficznie jest w porządku, wygląda ładniej niż Halo 5 co nie jest może jakimś osiągnięciem bo poprzednik wyszedł w 2015 ale beta wyglądała schludnie i działa bardzo płynnie Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 5 godzin temu, Czezare napisał: Po co wprowadzają ten crossplay to ja nie wiem. Może po to by nie grać z botami pół roku po premierze jak scena znowu zacznie pierdolić, że to nie jest Halo 1 xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi