Soul 1 306 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Halo 5 też nie miało co opa i do dzis go nie ma, Halo to kampania, multiplayer i forge Sony w swoich grach daje tylko kampanie i to niebieskim do szczęście wystarczy a tu jest wielki płacz... Najważniejsze będzie na czas czyli kampania i multiplayer nawet jak będzie 5 mapa oby każda była mega grywalna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Halo 5 nie miało split screena, ale coop był. Infinite ma mieć zarówno coopa jak i split screena (za co szacun) ale 3 miesiące po premierze. Obejrzałem rozmowę i twórcy powiedzieli że Craig wygląda teraz znacznie lepiej i wyrosły mu włosy xd a materiały z kampanii różne gameplaye i trailery zobaczymy bliżej premiery oraz że wkrótce poznamy datę premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 (edytowane) Osobiscie to mnie nie ruszyła ta wiadomość. W co-op i tak bym zagrał dopiero kilka msc po premierze, a forge nigdy nie ruszę (mapy z tego kreatora tez mnie nie obchodzą). Beka tak czy inaczej. Bonnie musi dobrze obciagac, ze wciaz ma tam stołek. Nawet nie chcę myśleć co by było, gdyby wypuścili tę gre rok temu. Edytowane 21 sierpnia 2021 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 od 23:30 widać sporo urywków z kampanii, w tym chyba fragmenty z zeszłorocznego pokazu gameplayu i podsumowanie informacji: Cytat - Next flight will have 4v4 PvP and BTB, have all of the same content as the first flight as well, and be open to even more people- Split-screen is Day 1 on Xbox devices, will be explored on PC post-launch- Acknowledge co-op and Forge are fundamental to the Halo experience- Co-op will come in Season 2 (~3 months), Forge will come out in Season 2 (~6 months after launch), #1 priority is meeting quality and stability across all platforms, many technical complexities with Forge, for example- Still working out details of the specific release day, but absolutely releasing this Holiday, will know release date soon- Insiders will get an opportunity to get hands on Forge in an upcoming flight- Talked about delaying the game again, made the decision that it's a live game and wanted to get it out and continue to evolve the game from there- Current state of development is shutdown/polish period, focus is on reviewing, bugfixing- More campaign gameplay to come after shutdown mode is over, where they will shift focus to more gameplay capture- Craig's new hair looks fantastic, allegedly Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Patrzę na te fragmenty i aż mi się chce pew pew laserkiem w kosmitę. Co by nie mówić, jeśli czegoś nie można Halo odmówić to rozmachu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Ale ścierwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 smutne rzeczy dzieją się z tą legendarną serią Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Halo 5 też nie miało co opa i do dzis go nie ma, Halo to kampania, multiplayer i forge Sony w swoich grach daje tylko kampanie i to niebieskim do szczęście wystarczy a tu jest wielki płacz... Najważniejsze będzie na czas czyli kampania i multiplayer nawet jak będzie 5 mapa oby każda była mega grywalna Prosty temat, halo zawsze coopa miało, nagle go nie będzie z obietnicą za kilka miesięcy. Dostali rok czasu więcej, ciężko to jakoś tłumaczyć racjonalnie. Nie zmienia to tego że i tak to będzie spora gra i czekam mocno, no ale jednak dłubią dłubią i ciągle czegoś brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2021 Wycięty fragment w którym widać jak ogrywają kampanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2021 To niezły gameplay Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2021 W dniu 5.08.2021 o 12:45, Ukukuki napisał: Biednie wyglada to halo ale ta seria nigdy nie powalała pod tym wzgledem na kolana. Ktos nie gral w Halo 1. Ta woda! Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2021 Ja pierdole dev 1st party, pyerdola się z tym tyle czasu i dalej nie dowiozą copa przez sieć tyko sezony będą XD. No nie wiem jak można tego bronić. Już pomijam ze ta gra wygląda jak gówno osrane. M$ to już nawet tą serię zabije albo zrobi tylko multi i skrzynki polecą bo przecież na tym się zarabia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2021 Szkoda devów tam pracujących. Ktoś byl na tyle głupi, zeby kazać im tworzyc jednocześnie silnik i grę. Grę, ktora nie jest tylko krotkim oskryptowanym singielkiem, a posiada kampanię w otwartym swiecie (co-op splitscreen i online), tryby multi i jeszcze edytor forge. Jeszcze na tym szrocie one musi działać Jak tak sobie pomyślę, to nawet się nie dziwię, ze jebia sie z tym od 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2021 W dniu 21.08.2021 o 17:25, Moldar napisał: Prosty temat, halo zawsze coopa miało, nagle go nie będzie z obietnicą za kilka miesięcy. Dostali rok czasu więcej, ciężko to jakoś tłumaczyć racjonalnie. Nie zmienia to tego że i tak to będzie spora gra i czekam mocno, no ale jednak dłubią dłubią i ciągle czegoś brakuje. I mieć go będzie 3 miesiące po premierze ja wiem, że powinien być na premierę ale jeżeli faktycznie dzięki tej obsuwie dostanę lepszego singla i multiplayera w tym roku to po proszę, dla mnie co-op to rzecz ostatnia na liście możliwości jakie daje Halo, a głodny już jestem nowej odsłony. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 o jezu dojebali z tym Halo jak złoto i nie rozumiem jak można tego bronić, lubię serie ale szczerze? niech się wypierdola na ten głupi ryj i ogarną co trzeba. teraz tylko czekam na info o 5 mapach na start xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 220 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 5 map? Nie no nie róbcie jaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 dzisiaj się nieco więcej wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 Jeżeli będzie 5 mapa ale mega grywalnych mi to nie przeszkadza w każdym Halo i tak grało się w kółko 5 map i człowiek żył. Bo reszta była do zaorania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 220 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Wg sklepu M$ gra będzie mieć premiere 8 grudnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 XDDD dobry marketing Mogli zgarnąć mnóstwo uwagi na dzisiejszym gamescomie, ale postanowili ogłosić to pierdem na twitterze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 niczego nie ogłosili, wyciekły informacje ze sklepu i jakiegoś tajwańskiego sklepu myśle że oficjalnie ogłoszą to za kilka godzin na gamescomie, Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 220 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Dziwne że nie wcisną HI przed BF kiedy ludzie kupują wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi