Hum 3 699 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: W sumie mają jeszcze ponad 2 miesiące na szlify (i crunchować będą mocno), ale cisza w temacie singla mnie za to lekko niepokoi. Zwlaszcza wersja na One która jako jedna z ostatnich gier 1st party na tę konsolę może pozostawić po sobie bardzo złe wrażenie. Multi z XO wygląda jak rozmazane gówno, ale chyba chodzi płynnie. Powinni zaorać tryb kampanii na tej starej maszynce, wypuścić tylko multi. A tak pewnie wyjdzie techniczny kasztan w pływających 25fps. Byle obyło się bez wtop jaką zaliczył cyberpunk. Swoją drogą, przydałby się jakiś przełącznik, by oddzielić ludzi od zwierząt, by gracze na next genach nie musieli czekać 3 minut, aż na XO/S mapa się załaduje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Chodzi w 30 klatkach w multiku, więc dla mnie pass. Będzie PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 1 godzinę temu, Lord Protector napisał: Moim zdaniem ta gra jescze pokaże wszytskim jak bardzo się mylił i będzie mega sztos w kampanii a i oceny mocne O muzykę i klimat rodem z pierwszych części Halo się nie martwię, niepokoi mnie natomiast sama konstrukcja kampanii i fabuła, oba te aspekty bardzo kulały w Halo 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 O to bym się nie bał. 343 idą ścieżką wytyczoną przez Bungie, nie tylko pod tym względem. W Destiny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Fabuła w Destiny to nie jest dobry wzór xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Nie no, samo l.o.r.e. było naprawdę klawe i jednak śledzi się to z jakąś przyjemnością, bo Cayde-6 czy Eris Morn to wyraziste postaci. Narracja w jedynce kulała mocno, ale dwójeczka znacznie się pod tym względem poprawiła. Jeśli już w temacie Halo jesteśmy to znacznie ciekawiej śledzi się te przygody, niż to co próbwało mi zaserwować Halo 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Zgoda. W Halo 5 było jeszcze gorzej. Głównie przez ten idiotyczny zabieg ze zrobieniem dwóch ekip wypełnionych randomami, który był kreowany na epicką rywalizację przed premierą, a z całej fabułki pamiętam jedynie świetną scenę z pierwszej misji niebieskiej drużyny: oraz późniejszą walkę MC z Lockiem. Dodajmy do tego misje z dupy, polegające na bieganiu po obozach, nijaką ścieżkę dźwiękową, okraszoną nudnymi wydarzeniami na ekranie i mamy Halo, o którym chcę zapomnieć. W Halo 1-3 nikt mi nie kazał czytać komiksów, oglądać seriali i śledzić najnowszych powieści, by być na bieżąco i czerpać przyjemność ze śledzenia tego, co pokazywała mi gra. W Halo 4-5 autentycznie nie mam pojęcia o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Ile razy ja to oglądałem Szkoda, że mi zabrali power rangersów Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 No tak, intro fajne, a potem zaczyna się prawdziwa gra i sraka zaczyna się wylewać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 24 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Proponuje spuścić na Halo 5 zasłonę milczenia i nie wspominać więcej w tym temacie o tym tytule, bo nie chcę się denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Jaka jest szansa, że w grze niespodziewanie pojawi się Locke? Potrzebny jest dudebro action, ale nie z pilotem Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 24 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 już się pojawił jako easter egg zobacz z czego ma zrobiony naramiennik ten Brute Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 a taki piekny pancerz miał Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Pieknie się w to gra i pięknie wygląda na OLEDZie będą z tego ludzie! Mark my words! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Grajcie panowie i przekazujcie feedback. Chciałbym pograć ale i tak nie mam czasu teraz. Tak więc czekam na premierę i aby było tylko wszystko top top w arenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Ja tez czekam na full, bo i tak jestem pewny swietnego gameplayu, a nie chcialo mi sie zasysac tyle gb na kilka dni. Na screenach od soula bardzo ładnie wyglada. W koncu bronie nie przypominaja klockow lego jak na trailerze rok temu. I te detale podloża Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Pierwsze wrażenie po 3 meczach: gra się bardzo dobrze. Jest wolnej i przez brak thrusta nie da się tak szybko uciec z mało komfortowej sytuacji. Dla mnie to największy game changer. Grafika bardzo czyta, zero problemów technicznych. Gram dalej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Po co było mieszać w kolorach zbroi skoro od zawsze to było dobre? Teraz wszyscy bigają na szaro z niebieskimi i czerwonymi obwódkami co jest momentami bardzo nieczytelne. Technicznie majstersztyk, jest bardzo szybko i płynnie (gram na XoX) , szybciej niż się spodziewałem. Mapy nieciekawe, rażące przeciętnością i brakiem pomysłu na siebie. Gunplay jak to w Halo - fantastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 24 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Naprawdę dobrze się w to gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Po co było mieszać w kolorach zbroi skoro od zawsze to było dobre? Teraz wszyscy bigają na szaro z niebieskimi i czerwonymi obwódkami co jest momentami bardzo nieczytelneNiestety już tego raczej nie zmienią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 2 godziny temu, MaZZeo napisał: Jest wolnej i przez brak thrusta nie da się tak szybko uciec z mało komfortowej sytuacji. Dla mnie to największy game changer. aww yisss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Czy ty chodzisz w grze multi po mapach i robisz screeny jebanych tekstur? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi