ASX 14 592 Opublikowano 24 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 A co w tym złego? Chyba pierwszy raz się spotykam by komuś przeszkadzało że ktoś wrzuca screeny z gry w dedykowanym temacie i powiedzmy że jakoś nie jestem zaskoczony że tą osobą jest akurat Rozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Absolutnie nic, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 To nie są screeny Soula jakby co, ale nie zmienia to faktu, że graficznie mocno wyciągnęli tę grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Z jakiego trybu? czy tylko ja mam wrażenie, ze w trybie 120 gra mocno gubi klatki? Ogólnie gra się pięknie, szkoda, ze akurat się chyba konsola mi zje bala Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 25 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 7 godzin temu, Figaro napisał: niemniej nie zmienia to faktu, że te screeny nie mają nic w sobie niesamowitego, ale Soul może robić co zechce Myślę że w porównaniu do tego jak gra wyglądała wcześniej Jednak jest w tym coś niesamowitego 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Ja dalej jestem w szoku, że oni to chcieli wypuścić rok temu w takim stanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Nie mieli nic innego to chcieli, ale jak widać backlash w sieci był na tyle potężny, że ktoś wyciągnął głowę z dupy i jednak dał devom ten kolejny rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 25 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 inny bug Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 26 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Pograłem chwile wczoraj i przedwczoraj, więc postanowiłem że napisze kilka moich spostrzeżeń - przy okazji poprzednich testów narzekałem że zrezygnowali z klasycznego red vs blue na rzecz tych obwiedni, okazuje się że chyba niepotrzebnie bo po rozegraniu kilku meczy nie mam już z tym problemu i bez problemu szybko identyfikuje przeciwnika od swojego - być może to kwestia skilla i tego że dawno nie grałem w Halo ale trochę trudności sprawia mi celowanie, gra jest szybka, a asysta w celowaniu i bullet magnetism jest znacznie mniejszy niż w Halo 5 - mapy są w porządku, nic wyjątkowego, fajnie że są niesymetryczne, przez co nie są tak nudne - zaskoczył mnie pozytywny balans, w Halo 5 przez zdecydowaną większość gry grałem tylko magnumem. A tutaj każda broń ma swoje miejsce, sidekick natualnie jest słabszy od magnuma ale na średni dystans sprawdza się świetnie, ARka jest mocniejsza. Nowe bronie i umiejętności o które się trochę obawiałem, fajnie się wpasowały do rozgrywki - nowy radar który działa tak jak w poprzednich częściach na plus, troche nie ogarniałem tej wersji z poprzednich testów - gry wygląda tak jak ostatnio, czyli naprawdę ładnie. Żaden opad szczeny, ale tekstury, oświetlenie, animacje, 60 klatek robi naprawdę bardzo dobre wrażenie. a no i modele broni prezentują się świetnie - gra klasycznie do 343 jest bardzo dobrze udźwiękowiona także o multi jestem raczej spokojny, ciężko mi przewidzieć czy multi będzie lepsze od Halo 2, 3 czy 5, bo wiele rzeczy wyjdzie po przegraniu setek godzin, a widzieliśmy dopiero urywek trybu multi, ale wstydu na pewno nie będzie. Teraz pozostaje czekać tylko na kampanie, oby utrzymała ten poziom z multi. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 (edytowane) To już jest otwarta beta? Bo mam pobrane coś ale nie sprawdzałem Edytowane 26 Września 2021 przez Whisker Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 26 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 3 godziny temu, Whisker napisał: To już jest otwarta beta? Bo mam pobrane coś ale nie sprawdzałem Beta jest dla wszystkich którzy zarejestrowali się do programu insider przed 13 września. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 (edytowane) 10 minut temu, ASX napisał: Beta jest dla wszystkich którzy zarejestrowali się do programu insider przed 13 września. Rejestrowałem się ale co mam teraz zrobić żeby móc pograć? edit: dobra już chyba wiem Edytowane 26 Września 2021 przez Whisker Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Bardzo, ale to bardzo dobrze się gra, będzie świetny tytuł do Multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Gra się w to bajecznie, wreszcie Halo na jakie czlowiek czekał H4/H5 przy tym to bieda. Tu czuć moc H2/H3! Mapki grywalne każda jedna! I na koniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Wczoraj trochę czasu spędziłem w multi i faktycznie progres zacny, tekstury ostre jak żyleta. Gra jest w multi nierówna widać to w trybie szkoleniowym broni ale same mecze już na plus, szybkość i ostrość to bardzo dobrze świadczy o pracy włożonej przez 343. Multi bardzo mi się podoba i napewno spędzę w nim sporo godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 A ja jako lamer/noob i człowiek single-halo only powiem, że grało mi się mega fajnie mimo wpier'dolu. Kurde, aż się chciało kolejne podejście za podejsciem dziabać. Dość ładnie to wygląda, jest płynnie Tylko mapy mogłyby być trochę ciekawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Mega jest ta broń, jeszcze jak by wbijał ich na ścianę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 53 minutes ago, Basior said: A ja jako lamer/noob i człowiek single-halo only powiem, że grało mi się mega fajnie mimo wpier'dolu. Kurde, aż się chciało kolejne podejście za podejsciem dziabać. Dość ładnie to wygląda, jest płynnie Tylko mapy mogłyby być trochę ciekawsze. Mam podobne odczucia, z ta roznica, ze teraz jestem juz kompletnym workiem do bicia Dluzsza przerwa od grania i do tego jeszcze kompletnie zdziadzialem... cos tam strzelam, ale raczej juz jestem ruchomym celem (niedzielny gracz) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Same here, nigdy nie byłem wymiataczem w multi, zawsze skupiałem się na kampanii i nie mogę się już doczekać singla w HI. Gameplay + muzyka i graficzka z multi nieźle hajp napompowały. Zagrałem kilka meczy w piątek, świetnie się strzela, po dwóch rozgrywkach włączył mi się tryb "jeszcze tylko jeden meczyk". Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 laptop do grania xD lepiej oddaj i bierz xboxa Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Patrząc na optymalizację to nawet XSS sprawdziłby się nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Ciekawe czy dożyjemy czasów kiedy soul ogarnie, że na padzie jest guzik do robienia screenshotów zamiast po boomersku telefonem zdjęcia tv robić xD Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Zainspirował sie łiskerem. Chlopaki na screenshotach i tak nie widac ze to oled Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Dużo lepsze wychodzą takie foty w mojej opinii a już Halo infinite na materiałach z konsoli jest jakieś szaro bure gdzie na OLEdzie gier wali kolorami, ze aż miło patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi