PanKamil 1 108 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 (edytowane) Oni kampanie mają zamiar kiedykolwiek pokazać? Premiera za niecałe dwa miesiące a zachowują się jakby mieli coś do ukrycia. Edytowane 14 października 2021 przez PanKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 Najpierw Horizon...pozniej rusza z marketingiem. Nie to żebym się komuś chciał narażać ale po tym co pokazała beta na singla chyba mało kto czeka wiadomo że się zagra ale ja bym wolał kolejny weekend z multi Halo niż jakiś pokaż 10 minutowego singla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 14 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 Nowy gameplay o którym pisałem wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 To tylko ja czy to wygląda WYKURWIŚCIE? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 Rany, dobrze że jest HI, po takim ścierwie jak beta BFa to jak lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 czekam. Mam tak samo jak @Daddy. Jebać bfa, poczekam i będę napierdalał w halo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 Gameplay wygląda niesamowicie,movement po mapie z lekką wprawą i wykorzystaniem umiejętności/perków to będzie poezja.I jeszcze BRka na start. Nic więcej nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 (edytowane) Naprawde ten gamplay zrobil na was wrazenie? Kuzwa mapa jak w Quaku. Pietrowa hala. Sciana do sciany podobna, jakies schody. No zal.pl. Gameplay podobny do Quakowego Jakbym cofnął sie w czasie o 20 lat. Jak tak to ma wygladac to jpr. Bo gra sie na bank fajnie. Ale wole Quake Tato w co ty grasz? Synku w Quake remastered aka Halo 2021. Hehe Edytowane 14 października 2021 przez sajmon34 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 Ty w Quake chyba nie grałeś jak ci ta gra to przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 (edytowane) Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Ty w Quake chyba nie grałeś jak ci ta gra to przypomina No bieganie po pustej kwadratowej hali z perkami. Zupelnie nic mi to nie przypomina. Nic a nic. 343 studio co robisz? A kizwa kwadraty do multi Crunchuja nas. Musimy cos szybko wymyslec. Spencer kasy nie da. Ooo z Quake podpatrzymy. Bedzie ok. Taka prawda. Szanuje Spencera za GP ale Halo wyglada jak kupa. FH pokaże klase ale Halo? "Stoję na drodze, nie widzi mnie tu nikt Spuszczam ze smyczy każdą meczącą mnie myśl Gwiazdy formują trójkąty i kwadraty Dziś je w kieszeniach będę do ciebie niósł" Edytowane 14 października 2021 przez sajmon34 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 3 godziny temu, creatinfreak napisał: czekam. Mam tak samo jak @Daddy. Jebać bfa, poczekam i będę napierdalał w halo! Nie no, dam jeszcze szansę BFowi jak dadzą triala na wypróbowanie ale nie liczę że w miesiąc to będzie lepsze. Beta HI to beta a beta BF to raczej jakaś alpha Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 15 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Jak na moje wrażenia gameplay w Halo Infinite przypomina Halo, a nie Quake'a, ale co ja tam wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Moje wrażenia po tym ostatnim pokazie prosów? Wygląda to i rusza się FE-NO-ME-NA-LNIE! Po nim to już naprawdę będę się dziwił, że ktoś oczekuje Singla... Pewnie, kiedyś się ogra (singla), za trzy lata najwcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Szczerze mówiąc, to patrząc jak wygląda multi czuję, że singiel też dostarczy. Oberwało się im w zeszłym roku za grafikę, a tutaj widać progres mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 15 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Ja tam wciąż czekam na singla, bo jednak oferuje coś czego nawet najlepsze multi w Halo nie jest w stanie dostarczyć, czyli Halową eksplorację, epickość i historię. Gameplay będzie ten sam co w multi więc im lepiej wygląda rozgrywka w multi tym lepiej też dla singla. Moim zdaniem nie ma sensu przeciwstawiać sobie tych dwóch trybów bo to wciąż jedna gra, jeśli multi będzie dobre to więcej osób zagra w singla i na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 530 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 10 godzin temu, sajmon34 napisał: Kuzwa mapa jak w Quaku. Synku w Quake remastered aka Halo 2021. Hehe What?! Przecież to nic a nic nie przypomina Quake'a, w którego mnóstwo czasu przegrałem... Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 19 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 nowa animacja 343 Industries wykopana z plików gry pracownik 343 potwierdził że nie będzie już więcej testów Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 21 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2021 Nowy materiał dotyczący wersji na PC ukaże się dzisiaj o 15:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 21 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2021 Słabo, liczyłem na to że rok obsuwy pozwoli im zaimplementować RT na start, ale widocznie się przeliczyłem... btw. Potwierdzili też że będą osobne tryby rankingowe dla pececiarzy i konsolowcow Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 21 października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 października 2021 Słabo, bo jak na razie nie było chyba gry od MSu z RT, a przecież HW pozwala, na papierze, na znacznie lepsze wykorzystanie tej technologii niż u konkurencji, ale to jednak tam cross genowy Morales całkiem sprawnie z tego korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 21 października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 października 2021 W grze w której głownie będziemy zapierdalać bo planecie, która składa się z drzew i zieleni tak szczerze mówiąc to ten RT nie jest potrzebny, ale still beka, że na premiere, która jest opóźniona o rok gra wychodzi nadal niepełna (co-op wy skurwysyny) Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 21 października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 października 2021 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Słabo, bo jak na razie nie było chyba gry od MSu z RT, a przecież HW pozwala, na papierze, na znacznie lepsze wykorzystanie tej technologii niż u konkurencji, ale to jednak tam cross genowy Morales całkiem sprawnie z tego korzysta. No ale masz gry z RT na Xboxie więc to nie problem konsoli a MS ich studiów, które się obijają choć nie wszystkie patrz Doom Eternal. Także spokojnie niebawem będzie tego więcej. Już dawno można było wywnioskować, że zabraknie RT na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 No DE ma kilka fragmentów z RT które wyglądają nieźle, takie Metro Exodus jak sprawdzałem dla mnie w wielu miejscach wygląda lepiej bez RT i żadne spazmy chłopaków z DF nie pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 15:00 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 25 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Byle do 15:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi