Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Dobra, jest jaranko. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 25 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 co chciałbym zobaczyć: - jaką strukturę będzie mieć kampania, domyślam że będzie to coś w stylu Metro Exodus, ale chciałbym żeby oficjalnie to pokazali - mniej więcej jakie lokacje zobaczymy w grze, bo na razie wszystkie screenshoty z kampanii pokazują te same leśne klimaty wzorowane na 2 misji z Combat Evolved, ale opublikowane grafiki koncepcyjne sugerują że będą też inne klimaty - poprawioną grafikę - nowych przeciwników - Craiga z poprawioną mordą Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 517 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Ogólnie to jestem pewien, że oryginalny craig będzie gdzieś ukryty jako achievement Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 serio nie zostawili sobie tego na 15 listopada? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Nie wiem co mam myśleć. Czy to show jest takie dobre, ze nie potrzebuja Halo? Moze beda miec dluzszy urywek wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 25 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Myślę że 15 listopada też coś zobaczymy, pewnie dłuższy fragment rozgrywki. A dzisiaj będzie tylko 6 minutowe omówienie kampanii, z wypowiedziami twórców i urywkami gameplayu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 No tak gadające głowy i kilka sekund GP można się rozejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Bez szału ten gp z singla. Przyznacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Ale będzie grane w coopie na 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Teraz, LiŚciu napisał: Bez szału ten gp z singla. Przyznacie? Mocno intrygująco, ale nowości w serii to typowe gamizmy AAA w 2021. Przedstawiono antagonistów, łowca Spartan wygląda na srogiego skurwiela. Jednak z oceną grafiki się wstrzymam - stream miałem chyba w 480p. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 2 minuty temu, sprite napisał: Ale będzie grane w coopie na 4 ale pamiętaj że dopiero w przyszłym roku nie zachwycił mnie ten overview i nie zachęcił do ogrania singla, może jak dadzą już coop to wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Jest EKSCYTUJĄCO. To będzie doskonałe Halo 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Teraz, Figuś napisał: ale pamiętaj że dopiero w przyszłym roku nie zachwycił mnie ten overview i nie zachęcił do ogrania singla, może jak dadzą już coop to wtedy No i git. Teraz będzie tyranko nubków w multi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Graficznie cudów nie ma aczkolwiek ta sama lokacja z tego biednego gameplaya wygląda dużo lepiej( pewno będzie masa porównań) natomiast gameplay prezentuje się świetnie, dużo się dzieje jest dynamicznie jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 25 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 wygląda o wiele lepiej niż rok temu, https://gfycat.com/pl/vibrantrectangularindigowingedparrot Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Wiadomo było, ze opadu kopary juz nie bedzie, ale jest ostro i płynnie. Mi sie podoba, szczegolnie lokacje wewnatrz budynkow. Nowi przeciwnicy/przeciwniczka maja fajny design. Akcja z banshee jak z trailera battlefielda xd Czekam bardzo na poznanie fabuły i potem nerdowanie w multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Graficznie jest postęp w porównaniu do zeszłego roku, jest całkiem spoko, wszystko jest takie "czyste". Postanowili trochę stonować te kolorowe zbroje przeciwników, to na plus. Natomiast ten otwarty świat wydaje się trochę pusty. Jak pokazali jak Chief trafił do tej bazy to zmartwiłem się, że będą generyczne miejscówki do zniszczenia, jak w jakimś Assassin's Creed. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Tak jak beta, wygląda bardzo dobrze ale nie ma mowy żeby wgniotlo w fotel jak FH5. Gameplay prezentuje się soczyście, będzie grane! Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Dobrze, ze dodali porażenie prądem przy przyciaganiu sie linką. Rok temu bez tej animacji mielismy statyczna morde craiga. Cytuj Odnośnik do komentarza
PIOTR8642 30 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Nie moge sie już doczekać. Będzie grane. A co do grafiki to jeśli w kampanii tekstury beda takie jak w multiku w becie to Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Ależ to fajnie wygląda. Nie dość, że utrzymali styl Combat Evolved to jeszcze tak ładnie wszystko działa. Nie wygląda jak H5 bo to już zupełnie inny styl graficzny. Powrót do korzeni Bungie, ale wzbogacony o otwarty świat. I te akcje w powietrzu z wyrzucaniem wrogów ze statków. No, takie Infinite to ja szanuję. Na XSX teksturki widać będą ostre, w dodatku przy 60 fps, ależ to będzie musiało się wybornie grać. Wreszcie tytuł warty uwagi na XSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 O ile otwarty świat wygląda dość surowo pod względem zawartości tak już sami przeciwnicy, bronie, gra światła oraz zamknięte tereny sprawiają, że michałek lekko puchnie. Wygląda jednak na grę która może naprawdę polec w wersji na XOS, więc z kampanią poczekam na zakup Seriesa. No kurcze, jest hype, bo to nowy start dla serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 420 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 Rok dał jednak wiele, nie ma efektu WoW ale jest mega poprawnie, ostro i jak w 60klatkach będzie się grać to wystarczy. Typowe Halo w starym stylu, tego ta seria potrzebowała, gram w premierę i jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 (edytowane) Pisać nie muszę co i jak od razu widać. jednak muszę Dwa górne to co dziś nam pokazali dwa dolne to co kiedyś, dodaje ten tekst bo widzę, że klapy nie ogarniają. Edytowane 25 października 2021 przez Lord Protector 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 420 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 No ten ostatni screen biedą wieje ale wracając do gameplay’u, jak wleciała akcja na otwartym terenie to aż ciarki przechodzą, co tam się dzieje w jednej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi