Skocz do zawartości

Halo Infinite

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, devilbot napisał:

Ciekawe czy będzie zmiana scenerii np na śnieg

Niestety chyba nie, nigdzie to się nie przewijało :/

a co do multi od 15ego to ludzie piszą że jednak później wyjdzie.

Opublikowano

Większość terenu będzie taka jak na pierwszych materiałach. Będą jeszcze górskie szczyty (Na mapach widać, że mogą być ośnieżone), bagna, pustynie i porzucone pola bitew + struktury Forerunnerów i rozległe sieci jaskiń. Będzie cykl dnia i nocy, co ciekawe, to cały pierścień jest modelem 3D przez co gdy słońce będzie zachodziło za pierścieniem, to będzie powodować zaćmienie. Będzie wiatr o zmiennym natężeniu oraz dynamiczne mgły. Chmury to również dynamiczne modele 3D więc będą rzucały dynamiczne cienie co zresztą widać na niektórych materiałach.

Opublikowano
44 minuty temu, Daddy napisał:

Niestety chyba nie, nigdzie to się nie przewijało :/

a co do multi od 15ego to ludzie piszą że jednak później wyjdzie.

Ciekawe, jeśli nie wyjdzie to ból dupy w internecie będzie niesamowity biorąc pod uwage jak bardzo ludzie napompowali balon z hajpem :pawel:

Ponoć z danych na serwerach które niedawno odpalili wynika, że dziś juz prawdopodobnie testują online. Może przed premierą jutro a może to jakieś dłuższe wewnętrzne testy przed premierą w grudniu. Jutro się okaże.

pnnqphjkkkz71.jpg

Opublikowano

Ja z dystansem podchodzę do tych plotek, bo to wszystko  brzmi zbyt pięknie żeby było prawdą, że ot tak nagle przyspieszą premierę multi o kilka tygodni. Podejrzane wydaje mi się też jak często zmienia się wersja zdarzeń ("jutro premiera potwierdzone info, a  nie jednak później"). Moim zdaniem ruch na serwerach, który został odnotowany może też oznaczać, że po prostu recenzenci już sobie grają w grę, a niekoniecznie fakt że jutro gra zostanie wypuszczona dla wszystkich.

Ale fakt ludzie w internetach już się mocno nahajpowali. Sam temat o tej teorii spiskowej, na reseterze o tym liczy już kilkadziesiąt stron i ponad 1700, a subreddit Halo pisze w tym momencie tylko o tym. 

• Plusik 1
Opublikowano

Pojawiły się 3 nowe, nie wyciągnięte nigdzie do tej pory kawałki z Infinite, na kanale tego typa:

Analogiczna sytuacja była w przypadku testów flight z których wyciągano utwory zawarte w menu. Także jest cień szansy, że coś jutro wpadnie dla wszystkich. Lub druga opcja - skoro część mediów już położyła łapy na kampanii, to bardzo możliwe, że jakiś portal jest źródłem wycieku.

A, no i czy wspomniałem, że powyższy utwór jest ZA JE BISTY? :fsg: 

Mój osobisty licznik hajpu przekroczył wszystkie możliwe normy i zamierzam wyruchać OST oraz samą grę w każdy możliwy otwór.

E: dobra, nie zauważyłem, że juz wcześniej było nieco info o soundtracku.

E2: jest i on

E3:

1:46:23 "never tell me the odds"

Gareth Coker ty chory skurwielu :fsg:

Ten wyciek potwierdza to, co od dawna przeczuwałem - Halo w końcu brzmi jak Halo i jeżeli reszta gry utrzyma ten sam poziom, a wszystkie znaki na niebie i ziemi sugerują, że tak właśnie będzie, to duża szansa, że przed nami najlepsze Halo od... 20 lat?

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Hum napisał:

E3:

1:46:23 "never tell me the odds"

Gareth Coker ty chory skurwielu :fsg:

Wierzę, że ten autograf będzie wart kiedyś miliony :obama:

20211115_100127.jpg

Edytowane przez Shago
  • Plusik 1