Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 Pograne na myszce i klawiaturze: jest trudniej niż na padzie, bo jednak brak wspomagania w celowaniu, a zabijanie strafe'owców (wciąż popularna taktyka) na padzie wchodzi jednak ładniej. Popróbuję na dniach na padzie. Swoją drogą: ktoś gra cross czy pozamykaliście się w platformach? 1 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 3 godziny temu, creatinfreak napisał: Mi raz wyjebała grę do dasha jak odpalalismy big team. A tak gra działa wyśmienicie. @benito82pl mówił, że widział spadki. Ja może dzięki vrr żadnych spadków w trybie wydajności nie widziałem U mnie crash totalny, konsola wyłączyła się całkowicie Cytuj
ASX 14 652 Opublikowano 16 listopada 2021 Autor Opublikowano 16 listopada 2021 53 minuty temu, Szymek napisał: A kogo wgl warto śledzić na yt z Halo? Zależy co cię interesuje, singiel, multi czy to i to. Społeczność Halo jest ogromna Ale jeśli chodzi o multi, to ten koleś nagrywa spoko merytoryczne materiały, gdzie rozbija na czynniki pierwsze różne mechaniki i strategie w Halo. Tu akurat materiał, trochę nie w jego stylu w którym movement Halo do Titanfalla, którego z tego co wiem jesteś fanem 1 Cytuj
WisnieR 2 725 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 Pograne na myszce i klawiaturze: jest trudniej niż na padzie, bo jednak brak wspomagania w celowaniu, a zabijanie strafe'owców (wciąż popularna taktyka) na padzie wchodzi jednak ładniej. Popróbuję na dniach na padzie. Swoją drogą: ktoś gra cross czy pozamykaliście się w platformach?Z tego co widziałem wczoraj na kompie jak podłączysz pada nie ma AA więc nic ci to nie da. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 1 minutę temu, WisnieR napisał: 29 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Pograne na myszce i klawiaturze: jest trudniej niż na padzie, bo jednak brak wspomagania w celowaniu, a zabijanie strafe'owców (wciąż popularna taktyka) na padzie wchodzi jednak ładniej. Popróbuję na dniach na padzie. Swoją drogą: ktoś gra cross czy pozamykaliście się w platformach? Z tego co widziałem wczoraj na kompie jak podłączysz pada nie ma AA więc nic ci to nie da. Jooo, ale pamięć mieśniowa robi swoje. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 (edytowane) 42 minuty temu, ASX napisał: Zależy co cię interesuje, singiel, multi czy to i to. Społeczność Halo jest ogromna Multi. Choć pewnie jak ogra się singla to coś tam z kampanii będę oglądał Edytowane 16 listopada 2021 przez Szymek Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 Ale to jest miód. Skończyłem właśnie 10 placementów grać, dało mnie do Platinum 1. Jaka jest najwyższa ranga? Jedynie ten battlepass jest biedny, nic no fajnie wygląda nawet nie dostajemy z niego. Grindowanie challangy żeby dostać jeden naramiennik tak średnio satysfakcjonuje. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 7 minut temu, UberAdi napisał: Ale to jest miód. Skończyłem właśnie 10 placementów grać, dało mnie do Platinum 1. Jaka jest najwyższa ranga? Najwyższy obecnie jest Diament, ale w Halo 5 powyżej był Onyx (chyba od 2500 - 201) i top 200 graczy dostawało Champion. Zakładam, że system prędzej czy później wróci. Liczby są orientacyjne, ale dość precyzyjne. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Swoją drogą: ktoś gra cross czy pozamykaliście się w platformach? Ja gram crossplatform ale póki co parę szybkich meczyków bez rankedów, troche na m+k, trochę na padzie i jednak co pad to pad. Bardzo fajnie się w to gra, magnum jest boski. 10 minut temu, UberAdi napisał: Grindowanie challangy żeby dostać jeden naramiennik tak średnio satysfakcjonuje. A co byś chciał dostać w takiej grze? Moim zdaniem bardzo dobrze dla graczy, że w passach są same kosmetyki, gorzej dla żywotnosci gry i MSu bo jednak jest coś co stymuluje graczy aby w dany tytuł grać dłużej ale ja tam sie ciesze, że Halo jest Halo i do dalszej gry motywuje po prostu fajny gameplay. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 Czy oni dali tylko jeden armor na start? W darmowym passie prawie nic nie ma. Ten płatny tez nie wygląda zbyt ciekawie, a i tak dobicie do maksymalnego levelu zajmie bardzo duzo czasu. Ludziom sie to nie spodoba. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 Pewnie będą dokładać. W sensie jeden pass, ale rozłożony na różne sezony. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 Dzisiaj zagrałem pierwszy raz. Nie wróżę długiego życia tej grze. Mało kontentu zwyczajnie chociaż gameplay sztos. 6 lat w produkcji a gdzie jakieś opcje kustomozacje czy mapy inne niż z edytora. Nie podoba mi się na dzień dzisiejszy ale pogram pewnie trochę. 1 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Pewnie będą dokładać. W sensie jeden pass, ale rozłożony na różne sezony. Nie. Na każdy sezon będzie oddzielny pass. Tak jak w Warzonie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 2 minuty temu, sprite napisał: Nie. Na każdy sezon będzie raczej oddzielny pass. Tak jak w Warzonie. Przed premierą wspominali coś o "jednorazowym zakupie". W sumie 42zł na pół roku (bo do maja 2022) to żaden pieniądz. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 No bardzo mało. Chociaż mogliby jakiegoś skina do tego dorzucić. Potem sezony pewnie będą krótsze, około 3-4 miechów. Cytuj
ASX 14 652 Opublikowano 16 listopada 2021 Autor Opublikowano 16 listopada 2021 no potem sezony mają trwać 3 miesiące, ten będzie 2 razy dłuższy bo mówią że chcą dać odpocząć trochę devom Cytuj
Soban 4 053 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 46 minut temu, devilbot napisał: Dzisiaj zagrałem pierwszy raz. Nie wróżę długiego życia tej grze. Mało kontentu zwyczajnie chociaż gameplay sztos. 6 lat w produkcji a gdzie jakieś opcje kustomozacje czy mapy inne niż z edytora. Nie podoba mi się na dzień dzisiejszy ale pogram pewnie trochę. W CSa ludzie grają 5 map na krzyż od 20 lat i jakoś gra żyje i ma się dobrze. W grach kompetetywnych chodzi o jak największe zmniejszenie rng, a granie tych samych map pozwala się ich uczyć. Ja tam wolę cisnąć 5 map i coraz lepiej ogarniać niż mieć w rotacji 50 z call of duty by tylko se na pałe postrzelać, bo nikt normalny nie zapamięta layoutu tylu. Jedynie do bit team battle by mogli dać jakąś drugą mapę w innej stylistyce, bo ta co jest jest mega generyczna z wyglądu i dość nudna przez to. Battle passa wziąłem na islandi by mieć dodatkową motywację, ale serio nie wygląda to najlepiej. W takim fortnite to mega różnorodne rzeczy są do odblokowania, ale tu halo swoją stylistyką ma trochę bata ukręconego na dupe z defaultu, bo ile można wymyślić ciekawych wariantów spartan armora? Szczerze mogliby dać banished brute i elite jako drugą frakcję i dostosować ich hitboxy do spartańskich to wtedy by były lux skiny. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 3 minuty temu, Soban napisał: Battle passa wziąłem na islandi o, a ile to na nasze złotówki? Cytuj
Soban 4 053 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 30zł mi mbank pobrał, kurs google 28,90, więc najs hajs Cytuj
ASX 14 652 Opublikowano 16 listopada 2021 Autor Opublikowano 16 listopada 2021 Playlista rankingowa z BRkami na start Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 1 godzinę temu, bluber napisał: A co byś chciał dostać w takiej grze? Moim zdaniem bardzo dobrze dla graczy, że w passach są same kosmetyki, gorzej dla żywotnosci gry i MSu bo jednak jest coś co stymuluje graczy aby w dany tytuł grać dłużej ale ja tam sie ciesze, że Halo jest Halo i do dalszej gry motywuje po prostu fajny gameplay. Skórki, coś co fajnie wygląda. To chyba oczywiste, że wygląd sprzedaje kosmetyki w grach. Te z battlepassa to nic interesującego i tyle Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 16 minut temu, Soban napisał: 30zł mi mbank pobrał, kurs google 28,90, więc najs hajs Ty masz zwykłe konto i zwykłą debetówke u nich? Raz mi pisałeś, że nie kroją duzo za przewalutowanie. Patrze na jakas tabele na ich stronie i jest 3%-6%, ale boje sie jakiegos ukrytego haczyka w stylu *minimalnie 50zl, bo i cos takiego kiedys widzialem u nich. Cytuj
Soban 4 053 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Ty masz zwykłe konto i zwykłą debetówke u nich? Raz mi pisałeś, że nie kroją duzo za przewalutowanie. Patrze na jakas tabele na ich stronie i jest 3%-6%, ale boje sie jakiegos ukrytego haczyka w stylu *minimalnie 50zl, bo i cos takiego kiedys widzialem u nich. Zwykłe konto zwykły basic mastercard od nich. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 W becie można było podejrzeć ten BP. Jest to poziom tego z Gears 5 czy Rainbow Six Siege czyli poniżej krytyki. Tylko Modern Warfare i Fortnite miały kapitalne, różnorodne Battle Passy. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 16 listopada 2021 Opublikowano 16 listopada 2021 Na Series S tryb jakości 30 FPS, wydajność 60 fps. Duże rozczarowanie, bo jeden z flightow oferował nawet stabilne 120 klatek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi